ecie.pecie 19.12.07, 21:07 Śmieszy mnie trolli łatek przyszywanie Przez kogoś kto sam lubi trollowanie Stosuj tą samą miarę Azaheco Do wszystkich, do siebie więcej nieco Nie masz doczynienia z ciemniakami Nie omamisz nikogo błyskotkami Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Ecie.pecie 19.12.07, 21:22 głupstwa plecie wszystkie nicki są tu moje jeszcze ilość ich podwoję bo sugerujesz,że jest nas trzy zmień swój licznik,bo masz zły.. Odpowiedz Link
ecie.pecie "trzej idioci" 19.12.07, 21:57 Pisząc w tytule "trzy" Byłyśmy nimi: ja, Alice i ty Reszta to samce Trollowane przez Znawce Jeżeli Ci nie szkodzi Załóż wątek "trzej idioci" Odpowiedz Link
azaheca Re: "trzej idioci" 19.12.07, 22:04 Trzech tenorów bym wolała gdybym jakiś wybór miała lecz Luciano już nie żyje (czy wciąż szal mu zdobi szyję?) niezbyt fajny jest ten wątek nowej myśli daj początek i wreszcie daj już spokój Znavvcy jako trollowania sprawcy!!!!!!!! Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: "trzej idioci" 19.12.07, 22:59 Trzy idiotki może cztery To nie ważne do cholery Ja się zatem pytać gotów Co ukrywa trzech idiotów Pierwszy Znavvca muzyk mocium panie Drugi Kaszalot idiot na zawołanie Było dużo tu zamieci Gadać zaraz kto ten trzeci Odpowiedz Link
azaheca Re: "trzej idioci" 19.12.07, 23:12 Trzeci to właśnie muzyk rzeczony zwany dalej "narzeczony" czasem tutaj sobie pisuje licząc,że mnie zdenerwuje a ja sentyment do niego mam i zawsze czysto tylko gram chwile były z nim urocze więc na niego się nie boczę tylko jednak rozum mam i dziękuję za ten kram.. Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: "trzej idioci" 19.12.07, 23:40 No to Aza Ci współczuje Że ten muzyk tu pisuje Jak żem trolem wartym za nic Ale nie przekraczam granic Odpowiedz Link
azaheca Re: "trzej idioci" 19.12.07, 23:55 Lecz je muzyk przeskakuje amoralnie tu wierszuje..;-( Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: "trzej idioci" 20.12.07, 00:04 >żeby tyko amoralnie Trole gęby tak otwarły Że dotychczas nie zawarły Odpowiedz Link
alice0553 Re: "trzej idioci" 20.12.07, 00:10 Fajnie to powiedziałeś tym śmiech mój wywołałeś. Odpowiedz Link
zecozejak Re: "trzej idioci" 21.12.07, 15:04 czy on na pewno jest muzykiem? dmucha w trąbę, czy może rżnie smykiem? Odpowiedz Link
azaheca Re: "trzej idioci" 21.12.07, 15:17 Dajmy już spokój temu artyście tak,jest też muzykiem oczywiście ale ma kilka innych zawodów proszę,nie rób więcej podchodów zamykam tym muzyka temat jeszcze by wyszedł o nim poemat.. Odpowiedz Link