azaheca 16.02.08, 13:46 znów rewolucja październikowa niby prosta się wydaje większa skrzynka,na to przystaję jak z niej na forum szybko skoczyć? coś musiałam tu przeoczyć chyba trzeba wstęp poczytać zamiast tu zębami zgrzytać.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madohora Re: Poczta od-nowa 16.02.08, 14:15 A mnie od rana bierze cholera Skrzynka mi się dzisiaj nie otwiera Ileż to razy już tego nie zliczę Że nie to hasło na mnie krzyczy Odpowiedz Link
alice0553 Re: Poczta od-nowa 16.02.08, 14:20 Mnie się hasło przypomniało więc nic na mnie nie krzyczało. Odpowiedz Link
madohora Re: Poczta od-nowa 16.02.08, 14:19 Jeszcze raz, teraz spróbowałam Pominę milczeniem czy się dostałam Odpowiedz Link
azaheca Re: Poczta od-nowa 16.02.08, 14:41 Mamy nowe utrudnienia ciągle coś Agora zmienia forum i poczta są teraz rozpięte ułatwienia to przeklęte dwa razy trzeba się logować jak tu nie psioczyć,nie denerwować? zawsze najpierw pocztę sprawdzałam później na forum tylko klikałam teraz nie będzie to już możliwe admini mają znów kluski krzywe. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Poczta od-nowa 16.02.08, 16:33 Pierw na forum wejdż, kochanie starczy jedno logowanie. Odpowiedz Link
azaheca Re: Poczta od-nowa 16.02.08, 16:48 A jak z poczty wrócić na forum by nie psuć sobie znowu humoru? Odpowiedz Link
azaheca Re: Poczta od-nowa 18.02.08, 21:54 Jednak ta poczta mi nie pasuje na inną skrzynkę więc ją kieruję ciągle widzę ten misz-masz czy bałagan większy znasz? poczta jest posegregowana tu nadana a tam otrzymana ale to wszystko nie na Gazecie yahoo jest świetne,jak pewnie wiecie. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Poczta od-nowa 18.02.08, 22:54 Wszystko razem pomieszane otrzymane i nadane spotkał mnie przypadek przykry bo 2 zdjęcia z poczty znikły też mi ona nie pasuje nie polubię jej, tak czuję. Odpowiedz Link
azaheca Re: Poczta od-nowa 18.02.08, 23:21 Może skończy się zamieszanie i bezsensowne w poczcie szperanie wciąż z nią chyba kombinują stare maile transferują ja to przecież przewidziałam nową skrzynkę doradzałam teraz robię jeden klik i na yahoo mam wszystko w mig ich serwery nie padają bo ich mnogość wielką mają mają skanery i antyspamy wszystko czego wymagamy a więc skrzynkę tam zakładaj na Gazetę już nie biadaj zmienili forum i pocztę też więc za yahoo się wreszcie bierz Odpowiedz Link