tropem_misia1 12.04.08, 19:46 Na Rymach częstochowskich bywałam wiersze częstochowskie pisałam. Teraz drzwi zamknięto i wejść zabroniono. Nie wiem czemu taka barykadę stworzono. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alice0553 Re: o so chozi? 12.04.08, 20:35 Też tam kiedyś pisałyśmy forum to rozkręciłyśmy ale nas zabanowano bo odmienne zdanie mano stąd Wierszyki tu się wzięły bośmy z Azą się wypięły rzuciłyśmy Częstochowę teraz mamy forum nowe tam adminki bardzo dziwne i wygłupom są przeciwne same dawno nic nie piszą z tego forum wiało ciszą póki Ty się nie zjawiłaś i do Trio dołączyłaś one wietrzą złe intencje takie mają już tendencje forum swoje więc ukryły i mu gwóźdź do trumny wbiły. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: o so chozi? 12.04.08, 20:44 Już rozumiem! Już pojmuję! Powiem krótko:nie żałuję. Całą wenę tu rozwinę choć jej mam ciut odrobinę. Bawię się tu znakomicie , myślę ,że mnie ciut lubicie. Odpowiedz Link
alice0553 Re: o so chozi? 12.04.08, 20:49 Z ciekawości to zrobiłam i aktywność tam sprawdziłam odkąd forum jest ukryte ma wyniki znakomite ile doszło nowych postów? no niestety, zero wzrostu. Odpowiedz Link
alice0553 Re: o so chozi? 12.04.08, 20:55 Teraz Tropci odpowiadam i Jej słodkich słów nagadam fajnie, żeście tu trafili z Misiem forum uświetnili wszyscy są zadowoleni nawet Cię Kaszalot ceni. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: o so chozi? 12.04.08, 21:04 "Nawet"-takie małe słówko a już znowu ruszam główką. Czy mam z Pytią do czynienia? Co też faktu to nie zmienia, że utarczki słowne lubię. I riposty czym sie chlubię)))))) Kaszalot robi to znakomicie. Niby się złoszczę..powiem skrycie: Lubię takie przekomarzania, mądrość człowieka sie wyłania. Odpowiedz Link
zecozejak Re: o so chozi? 12.04.08, 21:18 Chwalą mądrość Kaszalota; w tym cała dowcipu istota: taka mała maskarada, bo to Kaszalot się skrada. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: o so chozi? 12.04.08, 21:34 zecozejak napisała: > Chwalą mądrość Kaszalota; > w tym cała dowcipu istota: > taka mała maskarada, > bo to Kaszalot się skrada. ze co?ze jak? o so chozi? Czy nie uchodzi?czy uchodzi? Odpowiedz Link
zecozejak Re: o so chozi? 12.04.08, 21:50 mamy tu w dodatku Greków co zapomnieli wziąc leków. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: o so chozi? 12.04.08, 21:55 zecozejak napisała: > mamy tu w dodatku Greków > co zapomnieli wziąc leków. dzięki ..zapomniałam Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: o so chozi? 12.04.08, 22:07 Sory ,rymem zapomniałam , bo do kuchni poleciałam by se wartko wsadzić w dziób coś co nie da mi zlec w grób. Cie choroba mnie dopadła i do śmierci ta zajadła wlec sie będzie za mną wciąż jak zazdrosny jaki mąż. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: o so chozi? 12.04.08, 21:07 alice0553 napisała: > Z ciekawości to zrobiłam > i aktywność tam sprawdziłam > odkąd forum jest ukryte > ma wyniki znakomite > ile doszło nowych postów? > no niestety, zero wzrostu. Pewnie im na tym nie zależy. moje forum także leży. Ale sie tym nie przejmuję, dziwolągi tam pisuję. Pisze bardziej dla terapii kiedy moja duszę trapi jakiś smutek bez przyczyny ................................. Odpowiedz Link
azaheca Re: o so chozi? 12.04.08, 22:52 Upadek forum przepowiadałam jego ukrycie sugerowałam Rena raz mnie posłuchała na zbyt wiele się porwała wolę słów swych nie cytować choć nie może ich skasować coś o gęsi napisałam i niestety rację miałam... Odpowiedz Link
azaheca Re: o so chozi? 20.04.08, 14:58 Częstochowa się poddała Rena forum skasowała dobrego nosa jednak miałam że nasze wiersze tu skopiowałam Odpowiedz Link
tropem_misia1 Byłam 20.04.08, 15:15 tam dzisiaj wejść nie chciałam , tylko ciekawość mnie zgnała. i zobaczyłam ,że tego ni ma i ......osłupiałam. Odpowiedz Link
azaheca Re: Byłam 20.04.08, 22:23 Forum odeszło już w zapomnienie nasze Wierszyki tym bardziej cenię forum istnieje już prawie rok to był naprawdę właściwy krok Odpowiedz Link