tropem_misia1 29.05.08, 22:08 A propos Marsamyśl mnie tknęła, jak zdobywać kosmos ,gdy WC nieczynne? Ubikacja kosmiczna tak się tu zawzięła, że nie przejdzie ni twarde i nie przejdzie płynne. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/10,88761,5257775,Kosmiczny_ustep_zepsuty_.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Najdroższy sracz. 29.05.08, 22:13 Gdyby przyszło zapłacić za z WC skorzystanie ogromna byłaby cena wolę już pod gwiazdami bez napisu panowie,panie. wyborcza.pl/1,75248,5257420,Houston__przyslijcie_hydraulika!.html Odpowiedz Link
azaheca Re: Najdroższy sracz. 29.05.08, 22:26 Problem niby jest gówniany program może być przerwany przez kibelka drobny braczek tam nie można użyć kaczek w Mińsku radzieckim ból ten poznałam kiedy kibelka długo szukałam w pociągu nie wolno,czyli nie lzja ot,taka kosmiczna przygoda ma..)) Odpowiedz Link
alice0553 Re: Najdroższy sracz. 29.05.08, 23:31 Ja też przeżyłam takowy ból gdy była zmiana w pociągu kół w Brześciu ta heca się odbywała alem z kibelka nie skorzystała bo o sedesie mowy nie było w kucki do dziury się tam waliło a smród potworny wprost zwalał z nóg to był radziecki techniki cud. Odpowiedz Link
azaheca Re: Najdroższy sracz. 30.05.08, 00:07 Więc to mnie się pomyliło to nie w Mińsku,w Brześciu było! ja także tam byłam,tylko spojrzałam odruch Pawiowa na ustach miałam cierpiałam dzielnie ciała tortury mam wciąż w pamięci gówniane dziury.. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Drogie panie. 30.05.08, 14:14 Bo wy od razu "nos na kwintę spuszczać" Chyba nie muszę tego wyłuszczać,że im nos niżej tym ))))))))) .......bliżej. Tu trzeba głowę zadrzeć do góry!!! Patrzyć na gwiazdy ,komety,chmury. Tam hen poleci drogi kibelek, cenny i piękny- nie ma ich wiele bodaj jedyny w swoim rodzaju pochodzi z radzieckiego kraju. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Drogie panie. 30.05.08, 14:15 a astronauci problem rozwiązali, bo do woreczka mocz oddawali. Odpowiedz Link
madohora Re: Polski hydraulik potrzebny od zaraz. 30.05.08, 15:15 Klop sie zepsuł. O la boga Teraz w... sie nie moga Kosmiczna godzina - to tylko chwila A mnie teraz bardzo przypila Na ziemi w krzaki tak w pół drogi Ale jak w skafandrze ścisnąć nogi?! Może TOY TOYA by gdzieś nam tu dali No i spokojnie byśmy się wy... Odpowiedz Link
azaheca Re: Polski hydraulik potrzebny od zaraz. 30.05.08, 22:37 Człowiek to jednak stwór prozaiczny czy piękny duchem lub ciałem śliczny myśl o kibelku jak Lenin żywa bez defekacji się obywa Odpowiedz Link
madohora Re: Polski hydraulik potrzebny od zaraz. 02.06.08, 13:31 Leci, leci sraczyk Już jest na orbicie Za chwilę umili Kosmonautom życie Hej! Odpowiedz Link