marouder.eu 09.09.08, 00:37 ..pojac nie moge.. Czemu swit szary miecie mna miedzy krysztaly? Po co? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 ot, 09.09.08, 07:40 los znudzony kośćmi rzucił patrzy bezmyślnie jak sie turlają Chcesz rzec ,że była to twa kolej? I los i kości gdzieś ..to mają. Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: ale.... 09.09.08, 07:57 Nadużywki górnopitne Ja też nie pojmuję dlaczego się ów tu między kryształami snuje. Odpowiedz Link
azaheca Re: ale.... 09.09.08, 18:37 O kryształach dzisiaj rzecz bywają twarde,japoński miecz jednak z nimi sobie radzi konturów ostrych już nie wygładzi tylko woda jest cierpliwa uparcie kryształ głaszcze,omywa... Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: wniosek 09.09.08, 19:38 Może ja teraz pletę banały Na aqua nuda tutaj kryształy Odpowiedz Link
azaheca Re: wniosek 09.09.08, 19:57 Na aqua nuda? tam trolla mają nawet czasami go użyczają))) Odpowiedz Link
azaheca Re: wniosek 10.09.08, 00:08 To nie było o Marouderze daję słowo,mówię szczerze Odpowiedz Link
marouder.eu Smutno mi bylo..zdarza sie kazdemu.. 10.09.08, 00:18 ...prawda? Azaheco, dziekujec za forum, gdzie takie osobnikijak ja moga sie niezlosliwie rozesmiac i ucieszyc Odpowiedz Link
marouder.eu Wbrew rozpowszechnionemu a niesprawiedliwie.. 10.09.08, 01:54 ..uogulniajacemu sadowi..nie bojcie sie ze mna pisac. co? Klne tylko najgorsztch kretynow politycznych i spolecznych...Jest ich niezawielu. Odpowiedz Link
azaheca Re: Wbrew rozpowszechnionemu a niesprawiedliwie.. 10.09.08, 14:40 Wirginii Wolf tylko się boją Marouderowi w rymach dostoją Odpowiedz Link
zmieszany Re: Wbrew rozpowszechnionemu a niesprawiedliwie.. 10.09.08, 15:05 Chwile Twe smutku zapij do skutku trunku procenty leczą gdyś spięty Gdy Twoje ciało smutne jak mało gdy Twoja dusza do cierpień zmusza gdyś w smutku szale robaka zalej. Odpowiedz Link
azaheca Re: Wbrew rozpowszechnionemu a niesprawiedliwie.. 10.09.08, 21:17 Marouderowi chlać więc wypada będzie na kacu,lecz trudna rada Zmieszany tylko chorować lubi przypadłościami swymi się chlubi jaka go teraz nęka choroba paluszek,główka,może wątroba? Odpowiedz Link
azaheca Re: kiedy strugą 13.09.08, 00:04 Wino uderza zawsze do głowy natomiast piwo w pęcherz moczowy a więc muszę się przestawić by rymami forum bawić Odpowiedz Link