azaheca 28.12.08, 18:40 wyglądasz jak kotka puszysta z ciebie prawie persica czysta te pazurki,kocie oczy ach,obrazek przeuroczy żeby koteczka jeszcze mruczała i ruda suka tak nie warczała... oto jest tekścik z mego podwórka spotkałam chyba poetę-nurka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaszalot-net Re: nurek 28.12.08, 20:36 Takie są poetów zwyczaje że wpada w zachwyt i baje a gdy realnie trafia się dziurka to na swoje podwórko daje nurka Odpowiedz Link
azaheca Re: nurek 28.12.08, 21:02 Nurek śmietnika stałym bywalcem lecz żadnych śmieci nie rusza palcem tylko specjalny przyrząd posiada najczęściej śpiewa lub wierszem gada ma elegancję w ruchu i mowie może coś więcej kiedyś opowie lecz moją Rudą on denerwuje miły dla suki-ona pyskuje pewnie odór jej przeszkadza kolor nosa hobby zdradza... Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: nurek 28.12.08, 21:51 Jestw tym co piszesz jkieś przesłanie: bujasz w poezji skończysz w nurkowanie Odpowiedz Link
azaheca Re: nurek 28.12.08, 22:57 A więc w śmietniku wszyscy skończymy przecież piszemy tu ciągle rymy a co ze śpiewem ?,bo nie potrafię w stosowne nuty pewnie nie trafię wstydem okryją się moje lica i denaturat też nie zachwyca... co upadły może poeta? lepiej się udać bliżej kotleta na podkuchenną gdzieś się załapię a i awansu może dochrapię będę pierwszą sałatkową bardzo wiotką no i zdrową Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: nurek 28.12.08, 23:25 A kapitalizm już nie ma chuci bydzie komuna po cichu wróci i znów o wszystko nam zdba góra zgadnij gdzie wtedy dajemy nura? Odpowiedz Link
azaheca Re: nurek 28.12.08, 23:43 Kaszalocie-marzycielu tak naiwnych nie ma wielu co w komunizm jeszcze wierzą lub posłusznie zęby szczerzą na pomysły dyktatora przebudzenia przyszła pora nikt za darmo nam nic nie da nie uwierzysz,będzie bieda lub w Paryżu za kloszarda dumny Polak,mina harda więc Rumuni go przebiją to ich zawód,z niego żyją konkurencja zewsząd czyha jak się poddasz,będzie kicha Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: nura do Somalii 29.12.08, 07:42 Biznes proponuję, czy dobry no powiedz Kupić motorówkę i porwać tankowiec Odpowiedz Link
azaheca Re: nura do Somalii 30.12.08, 00:03 Okręt porwać motorówką i postraszyć ich wiatrówką z trupią czaszką mieć banderę tak się bawi dzieci wiele Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: nura do Somalii 30.12.08, 07:59 Ty ironi nie załapała może smutne dzieciństwo miała Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Wyglądasz jak... 30.12.08, 08:01 ciepło ogniska co iskra śmiechu tryska jak rękawice w zimie a gdy tak kiedy minie wyglądasz jak kalosze na wiosnę gdy je noszę kiedy deszcz pada z nieba jesteś wszystkim........ czego mi trzeba. to do M. Odpowiedz Link
azaheca Re: Wyglądasz jak... 09.01.09, 23:22 marzenie niespełnione... dawne,ulotne i zawiedzione jak gwiazdka z nieba,urok i czar lecz najważniejszy zawsze jest bar a nad nim gwiazdy,srebrna poświata bar jest ważniejszy,znów koniec świata... znów czarna rozpacz,pryska marzenie i to kolejne jest nie-spełnienie Odpowiedz Link