meltbigson 11.06.09, 02:06 Twej idei nie pomoże To, że nie istniejesz, Boże Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alice0553 Re: Twej idei... 11.06.09, 20:24 Pewność czujesz? wyrokujesz a jak trwoga to do Boga. Odpowiedz Link
meltbigson Re: Twej idei... 12.06.09, 13:35 Odrzućcie wiary blagi! Boga nie ma! Odwagi! alice0553 napisała: > Pewność czujesz? > wyrokujesz > a jak trwoga > to do Boga. Odpowiedz Link
tropem_misia1 oj Melu,Melu 11.06.09, 23:37 jesteś przykładem,że kara boża nikogo nie minie Bóg ciebie dotknął fiksacją w łepetynie Odpowiedz Link
al.1 Re: oj Melu,Melu 12.06.09, 23:15 Ja jestem za meltbigsonem Mówię to dobitnym tonem Do poglądu prawo swe ma Komuś się to nie podoba? Wiara nic tu nie pomoże Więc buk zapłać i szczęść borze Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: oj Melu,Melu 13.06.09, 14:33 Można wierzyć ,lub nie wierzyć być pedałem,albo nie każdy ma osobiste prawo być kim chce. Tylko,że jak ktoś powtarza w kółko wciąż to samo. To narzuca swe poglądy wieczorem i rano. Pozwolę sobie na cytat: Ogarnia mnie frustracja w każdej życia chwili, że żyjąc wśród wierzących - żyję wśród debili Czy to jest właściwe ,powiedzcie moi mili? W ten sposób się zachęca, by rozpalono stos... A większość go rozpala, liczebność ma głos. A Mel jak moherowy, jeno na drugą stronę berecik odwrócony- nic na swoja obronę- Porzućmy nauki jest jedna rada, gdyby Mel miał babę... ech..potrzebna mu baba. To frustracje pójdą precz i w tym rzecz,w tym rzecz. Odpowiedz Link
al.1 Re: oj Melu,Melu 17.06.09, 01:36 Ty też jesteś bogiem Uświadom to sobie Tak leci w utworze Posłuchaj... Szczęść borze Odpowiedz Link
meltbigson Dziękuję Ci - 'al.1' za światłą odwagę... 16.06.09, 04:13 Dziękuję Ci - 'al.1' za światłą odwagę; Zlęknieni wierzący wybierają blagę! al.1 napisał: > Ja jestem za meltbigsonem > Mówię to dobitnym tonem > Do poglądu prawo swe ma > Komuś się to nie podoba? > Wiara nic tu nie pomoże > Więc buk zapłać i szczęść borze Odpowiedz Link
kicho_nor Re: - światła odwaga 17.06.09, 07:25 Wierzy że nie wierzy jak się dupa zestarzeje to przymierzy no bo co, jej zależy Odpowiedz Link