khinga 19.07.07, 09:03 A że mam dzis urlopik ruszam przybrązowić swoje ciało)) Wreszcie!!) Poczuć nadmorski wiaterek, beztrosko poleżeć na plaży)) Przyjemnego dnia)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bojkot79 Re: Słoneczko, słoneczko:))))) 19.07.07, 09:31 taaaaaaa słońce wysoko na niebie a kac jak jebał tak jebie Odpowiedz Link
analityczka Re: Słoneczko, słoneczko:))))) 19.07.07, 10:04 Słonko świeci,ptaszek śpiewa a mnie w pracy krew zalewa Odpowiedz Link
light.my.fire Re: Słoneczko, słoneczko:))))) 19.07.07, 10:08 jeszcze troszkę i ja też do Ciebie dołączę, kochana...) jeszcze tylko dwa tygodnie.... Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: Słoneczko, słoneczko:))))) 19.07.07, 10:16 khinga napisała: > A że mam dzis urlopik ruszam przybrązowić swoje ciało)) Wreszcie!!) > Poczuć nadmorski wiaterek, beztrosko poleżeć na plaży)) > Przyjemnego dnia)) > taka to pozyje i zazdrosze tobie ze mieszkasz nad morzem ) a ja bidna w zasmrodzonej w-a > Odpowiedz Link
bojkot79 Re: Słoneczko, słoneczko:))))) 19.07.07, 10:40 skorpionica11 napisała: > taka to pozyje i zazdrosze tobie ze mieszkasz nad morzem ) > a ja bidna w zasmrodzonej w-a wiadomo STOLICA ))) cóż taka jest cena lepszych perspektyw na rozój, wyższych zarobków, szerszego dostępu do wszelakich usług czy różnego rodzaju rozrywek a ja po prostu niecierpię Warszawy !!! i wolę sobie po cichutku zyć w maly miasteczku z boku tego wszystkiego nad jeziorkiem, blisko lasu Odpowiedz Link
blackdevil Re: Słoneczko, słoneczko:))))) 19.07.07, 12:14 nie martw sie skorpio - nie jestes sama ) poza tym - morze jest przereklamowane Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: Słoneczko, słoneczko:))))) 19.07.07, 15:02 blackdevil napisał: > nie martw sie skorpio - nie jestes sama ) poza tym - morze jest > przereklamowane ) ale ja lubie morze,zreszta ponad 10 lat temu bylam nad morzem ( Odpowiedz Link
goldenfisz Re: Słoneczko, słoneczko:))))) 19.07.07, 15:07 No to zmontujmy ekipę i sprawdźmy, czy morze cały czas tam jest. Może Kinia tylko bajki opowiada? Odpowiedz Link
blackdevil Re: Słoneczko, słoneczko:))))) 20.07.07, 08:09 ja bylem tydzien temu ) i powiem wam ze z kazdym rokiem nasze morze coraz lepiej wyglada ) Odpowiedz Link
goldenfisz Re: Słoneczko, słoneczko:))))) 20.07.07, 09:36 > ja bylem tydzien temu ) co wcale nie znaczy, że nie należy się tam wybrać personalnie i powiem wam ze z kazdym rokiem nasze morze coraz > lepiej wyglada ) zobaczę - uwierzę... )) Odpowiedz Link
blackdevil Re: Słoneczko, słoneczko:))))) 20.07.07, 11:15 oczywiscie ze nalezy sie wybrac tam osobiscie ) rybko a co Ty taki niedowiarek ? wszystko musisz sprawdzic na sobie ? Odpowiedz Link
goldenfisz Re: Słoneczko, słoneczko:))))) 20.07.07, 11:26 No, nie wymagaj od Rybki, żeby wierzyła we wszystkie opowieści o morzu. Ona musi to sprawdzić na własnej... łusce )) Odpowiedz Link
blackdevil Re: Słoneczko, słoneczko:))))) 20.07.07, 12:29 hmm w mojej kosmatej glowie zabrzmialo to bardzo zachecajaco Odpowiedz Link
goldenfisz Re: Słoneczko, słoneczko:))))) 20.07.07, 12:42 Musisz mieć niezłą fantazję... )) Odpowiedz Link
blackdevil Re: Słoneczko, słoneczko:))))) 20.07.07, 12:47 jak to w tej reklamie bylo ) ? "trzeba miec fantazje rybko" PP Odpowiedz Link
goldenfisz Re: Słoneczko, słoneczko:))))) 20.07.07, 12:58 Oj popływałoby się.... Fantazje to ja mam, tylko jak je realizować siedząc w ofisie? Odpowiedz Link
blackdevil Re: Słoneczko, słoneczko:))))) 20.07.07, 13:13 na basen ) poza tym zaraz weekend i mozna gdzies wyskoczyc ) to ja mam rybe uczyc gdzie znalezc wode ? Odpowiedz Link
blackdevil Re: Słoneczko, słoneczko:))))) 20.07.07, 13:42 a najprzyjemniej pod prysznicem Odpowiedz Link
goldenfisz Re: Słoneczko, słoneczko:))))) 20.07.07, 14:12 Albo w pianie, waniliowej... Mruuu... Odpowiedz Link
blackdevil Re: Słoneczko, słoneczko:))))) 20.07.07, 15:27 a nie probowalem )) ale wierze kolezance 1. Kobiety pragna wielu rzeczy od jednego mezczyzny. Mezczyzni pragna jednej rzeczy od wielu kobiet 2. Klamie kiedy musze, mowie prawde kiedy moge. Odpowiedz Link
jenifer1 Re: Słoneczko, słoneczko:))))) 19.07.07, 12:19 khinga napisała: > A że mam dzis urlopik ruszam przybrązowić swoje ciało)) Wreszcie!!) > Poczuć nadmorski wiaterek, beztrosko poleżeć na plaży)) > > Przyjemnego dnia)) > > I vice versa) Poleż i za mnie... Odpowiedz Link
goldenfisz Re: Słoneczko, słoneczko:))))) 19.07.07, 12:38 A przekręcaj się, dziewczynko, z boczku na boczek... Żeby opalenizna się równo rozłożyła... No i jakiś sun-bloczek sobie zapodaj... )) Odpowiedz Link
blackdevil Re: Słoneczko, słoneczko:))))) 19.07.07, 12:40 hehe zeby opalenizna sie rowno rozlozyla to kinia powinna sie opalac nago )) a tak to pozostana biale placki ) choc nie powiem zeby zajmowaly duza czesc jej ciala Odpowiedz Link
goldenfisz Re: Słoneczko, słoneczko:))))) 19.07.07, 13:31 Daleko do Chałup nie ma... Ale takie wystawianie "tych" miejsc na słonko... Ryzykowne, poźniej może swędzieć... ))) Odpowiedz Link
blackdevil Re: Słoneczko, słoneczko:))))) 19.07.07, 13:37 w sumie racja ) ale kinia na to sie nie odwazy ) poza tym dzisiaj nie ma az takiego slonca zeby sie nabawila poparzen ) ja tam jakos nie odczulem specjalnych uciazliwosci przy wystawianiu sie na slonce w calej okazalosci ) ale faktycznie mezczyzni sa przeciez gruboskorni ) Odpowiedz Link
goldenfisz Re: Słoneczko, słoneczko:))))) 19.07.07, 13:43 Sam sobie wyjaśniłeś wszelkie wątpliwości... )) A poza tym, skąd wiesz, że Kinia się nie odważy? To baaardzo śmiałe dziewczę (Kinuś, nie zabijaj... ) )) Odpowiedz Link
blackdevil Re: Słoneczko, słoneczko:))))) 19.07.07, 14:07 ja nie twierdze ze kinia jest niesmiala ) twierdze tylko ze nie jest az tak smiala ) Odpowiedz Link
khinga Re: Słoneczko, słoneczko:))))) 20.07.07, 16:38 No ładnie sobie gaworzycie na mój temat))) Hmm, jak Wy dobrze mnie znacie)) nie mogę wyjść z podziwu) Asiu...nie zabiję) coś w tym jest...z resztą znasz mnie) Devilku, myślę, że bym się odważyła...zrzucić również...dół)) Odpowiedz Link
khinga Re: Słoneczko, słoneczko:))))) 20.07.07, 16:52 Czego się nie robi dla równomiernej opalenizny))) Odpowiedz Link
goldenfisz Re: Słoneczko, słoneczko:))))) 20.07.07, 16:57 Jak było? Pisz szybko, bo zaraz lecę... Odpowiedz Link
khinga Re: Słoneczko, słoneczko:))))) 20.07.07, 20:32 Niestety praca wezwała i musiałam jej się oddać) Także z relacją poczekam na Ciebie do poniedziałku Odpowiedz Link