khinga 23.01.08, 15:11 tak zastanawiam się od dłuższego czasu... pracujesz jako Pani "pogodynka" w TV? )))) znów przepowiedziałaś dzisiejszą pogodę))) W takich sytuacjach intuicja kobieca nie ma nic do rzeczyPP Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tini_1 Re: Betty! :))) 23.01.08, 17:01 Nie, ale mam swoja tajemnice...w tej sprawie...PPP Oby Wam jutro tez swiecilo.....bo jak narazie, to nieciekawie sie Wam na jutro zapowiada ....szkoda, ze nie mam lepszej informacji....no ale Bogiem nie jestem...)) Odpowiedz Link
khinga Re: Betty! :))) 23.01.08, 17:08 nie będę ciągnęła Cię za językP czekam na prognozę na weekend)) życzenia też spełniasz? Odpowiedz Link
tini_1 Re: Betty! :))) 23.01.08, 17:13 Nie ciagij, bo to boli.. W piatek postaram sie tutaj Ci podac moja prognoze...tylko mi nie wyrwij mego jezorka, kiedy sie nie sprawdzi...miej troche nade mna litosci....o Pani) Chetnie bym spelniala, gdybym tylko byla mogla....w to mozesz mi uwierzyc na 100 procent) Odpowiedz Link
khinga Re: Betty! :))) 23.01.08, 17:17 ojj, nie chciałbym sprawić Tobie bólu)) a tajemnice trzeba mieć jeszcze zdradzisz i prognozy padną jęzorka nie wyrwę, bo jeszcze będzie Tobie nie raz potrzebnyP wierzę...o Pani) Odpowiedz Link