khinga 23.02.09, 16:34 Ilez mozna siedziec w domu Czas popracowac) Witam sie z Wami A gdzie szampan na przywitanie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kusiciel_dusz Re: Wróciłam:)) 24.02.09, 12:22 jak zwykle przyjaciele zawiedli widzisz teraz jak dużo ich masz w necie Odpowiedz Link
khinga Re: Wróciłam:)) 24.02.09, 13:14 niewielu, ale mam..tych w necie nie wazna ilosc.. Odpowiedz Link
mylutka7 Re: Wróciłam:)) 25.02.09, 13:24 No wreszcie Cześć, na mnie raczej możesz liczyć, ale teraz miałam malutką przerwę i bardzo się cieszę, że już jesteś Odpowiedz Link
khinga Re: Wróciłam:)) 25.02.09, 15:47 Powinno trwac dłuzej i pewnie potrwa, ale ilez mozna siedziec w domu Odpowiedz Link
bettina75 Re: Wróciłam:)) 26.02.09, 10:11 Hey Kinia)) Jak dobrze, ze wrocilas)) Mam nadzieje, ze juz wszystko powoli jest u Ciebie na pozytywnej stronie zycia) Ja niestety narazie musze sie pozegnac z gazeta i nie wiem kiedy powroce, wiec wybacz, ale nie bede mogla sie opiekowac tym forum.. Dziekuje Ci stokrotnie za tak mile zaufanie, ale niestety, sily wyzsze.... Kiniu, zycze Ci duzo pogody ducha i badz zawsze taka pelna energii, zapalu i humoru!! ))) Nie gniewaj sie na mnie prosze, ze narazie opuszczam to urocze forum, ale mam nadzieje, ze kiedys znowu powroce i ze nie zlikwidujesz go, bo zaleta tego forum bylo to, ze nikt nigdy nikogo tutaj nie zmuszal do udzialu, a jednak zawsze ktos cos skrobnie i jakos leci dalej.... )))) Pa i przesylam buziaczki Tobie i calej naszej Grupie *** Do "zobaczenia"...kiedys a ten utwor dedykuje Wam wszystkim George Michael - I Can't Make You Love Me www.youtube.com/watch?gl=DE&hl=de&v=Dfd7a1hEJf0&feature=related bye bye * Odpowiedz Link
mylutka7 Re: Wróciłam:)) 26.02.09, 13:23 No tak, jedna przychodzi, druga odchodzi, ale nieraz życie tak się układa, że nie mamy na nie wpływu. Nic się nie martw, będziemy wspominać miło i wracaj jak najszybciej Odpowiedz Link
khinga Re: Wróciłam:)) 26.02.09, 16:42 ..bo "Zycie nie daje nam tego, co chcemy, tylko to co ma dla nas" Odpowiedz Link
khinga Re: Wróciłam:)) 26.02.09, 16:40 Rozumiem...pewnie reszta równiez. Jak wiadomo-z własnego doswiadczenia. Forum nie mam zamiaru likwidowac, choc, jak widac coraz nas mniej... Czekamy na Twój powrót)) Do "zobaczenia"* Odpowiedz Link