16.02.09, 20:10
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48782&w=73307676&a=91440959
Zasady poszły w las, a robaczek zwija się jak PiSkorz smile
Obserwuj wątek
    • liberum_veto PU vs PuK??? 16.02.09, 20:29
      Bez przesady. My gramy w Lidze Mistrzów, a oni w klasie "C" smile
      Co widać, słychać i czuć. Nie dowartościowujmy tych degeneratów!
      • preminger Re: PU vs PuK??? 16.02.09, 20:42
        liberum_veto napisał:

> Bez przesady. My gramy w Lidze Mistrzów, a oni w klasie "C" smile
        > Co widać, słychać i czuć. Nie dowartościowujmy tych degeneratów!

fragment z hymnu republiki włoskiej

"Krew polską
        pił wraz z Kozakiem
        Lecz wypaliła im trzewia
        Zewrzyjmy szeregi
        gotowi na śmierć
        gotowi na śmierć
        Italia wezwała! Tak!"

wink
        • liberum_veto Re: PU vs PuK??? 17.02.09, 06:38
          na wszelki wypadek skopiuję
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=49301&w=70676640&a=91466133
          Autor: liberum_veto 17.02.09, 06:33
          Prawda jest taka, że jedyny prawdziwy Ukrainiec pisuje tylko na
          naszym forum. I jest on dla mnie znacznie cenniejszy od tych kilku
          polakożerców, obywateli polskich, piszących "Polska" z małej litery,
          pseudo-Ukraińców, nie znających nawet języka ukraińskiego, których
          przyhołubiłeś na forum Nad Sanem i Wiarem. Tych degeneratów na forum
          Polska-Ukraina wcale mi nie brakuje i nie są tam mile widziani.
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48782&w=87553508&a=87554300
          • mat120 Re: PU vs PuK??? 17.02.09, 21:16
            liberum_veto napisał:

Prawda jest taka, że jedyny prawdziwy Ukrainiec pisuje tylko na
            naszym forum.

U Tawnego za to pisuje "prawdziwy" polak, co prawda w clownowskim przebraniu i
            doświadczony zupełnie "inaczej" niż wszyscy inni ale zawsze to powód do dumy.

• liberum_veto Re: PU vs PuK??? 17.02.09, 15:47
          To też skopiuję, dla potomności smile
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=49301&w=70676640&a=91491146
          Autor: liberum_veto 17.02.09, 15:44
          tawnyroberts napisał:
          > to dlaczego nie zatrzymaliście u siebie, w czasie półtora roku
          > działalności forum, przynajmniej jednego Ukraińca

Nieprawda, jednego zachowaliśmy
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48782&w=73307676&a=91440959
          Wszyscy zresztą bywacie tam codziennie, nie możecie bez nas żyć smile
          • piotrzr poważne pytanie 18.02.09, 08:05
            skoro Mat i liberum - na waszym forum plujecie na Wajdę,
            Bartoszewskiego, polskiego Prezydenta, całą polską elitę
            intelektualną która nie zgadza się na ciągłe jątrzenie stosunków z
            Uktrainą i budowę wianuszkowych pomników, skoro plujecie na Ukrańców
            wyzywając ich od szoszonów, wyzywacie Ich od banderowskich k-rew,
            wmawiacie że Europa kończy się na Bugu - to powstaje pytanie kogo ty
            i liberum veto (czyli admini tego forum) reprezentujecie??
            • liberum_veto Re: poważne pytanie 18.02.09, 08:25
              Jesteśmy reprezentantami prawdy i zdrowego rozsądku.
              A że jesteśmy krytyczni także wobec polskich "elit" to właśnie
              najlepszy dowód na to, że wcale nie jesteśmy "antyukraińscy", jak
              próbujecie nam wmawiać. Nie nasza wina, że obecne ukraińskie "ełyty"
              nie zasługują na dobre słowo. A co najgorsze, lepszych "ełyt" na
              Ukrainie nawet i nie widać... Albo neobanderowcy, albo komuniści...
              Smutny ten kraj, totalna beznadzieja... Ciemność widzę...
              • pisz_pan_na_berdyczow Re: poważne pytanie 18.02.09, 09:12
                liberum_veto napisał:

> A co najgorsze, lepszych "ełyt" na
                > Ukrainie nawet i nie widać... Albo neobanderowcy, albo
                komuniści...
                > Smutny ten kraj, totalna beznadzieja... Ciemność widzę...

A ukraińscy "działacze" z Polski jeszcze bardziej ich w tej
                ciemności pogrążają...choć o właśnie oni powinni "transformować" na
                Ukrainę pozytywne wartośi ze świata.
            • mat120 Re: poważne pytanie 18.02.09, 10:07
              piotrzr napisał:
              I mam pewność 100 % kim są osoby pisujące na forum PU - głupie
              szczeniaki - megalomani tworzący dyskusję wokół swych urojeń. Pani
              Dymek dała się nieżle nabrać próbując z nimi dyskutować
              walentykowo. Ja nie widzę cemności - ja mam jasność smile)) cbdu smile

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45535&w=91365929&a=91522016
              Jeszcze raz odowodniłeś, że nie zasługujesz na poważne traktowanie.
              A jasność to ty masz na pewno. Tyle, że pomroczną.smile
              • bastion44 Re: poważne pytanie 18.02.09, 11:01
                mat120 napisał:

> piotrzr napisał:
                > I mam pewność 100 % kim są osoby pisujące na forum PU - głupie
                > szczeniaki - megalomani tworzący dyskusję wokół swych urojeń. Pani
                > Dymek dała się nieżle nabrać próbując z nimi dyskutować
                > walentykowo. Ja nie widzę cemności - ja mam jasność smile)) cbdu smile

> Jeszcze raz odowodniłeś, że nie zasługujesz na poważne traktowanie.
                > A jasność to ty masz na pewno. Tyle, że pomroczną.smile
                A może pomroczność jasna,czy pomroczne kretyństwo?.
              • dymek25 Re: poważne pytanie 21.02.09, 08:32
                Nie dałam się nabrać, nie próbowałam dyskutować, tylko przekazałam wszystkim znak pokoju. Dałam sie tylko wciągnąć w wir nowej tradycji.
                Pozdrawiam
                • piotrzr Re: poważne pytanie 23.02.09, 07:56
                  dymek25 napisała:

> Nie dałam się nabrać, nie próbowałam dyskutować, tylko przekazałam
                  wszystkim znak pokoju. Dałam sie tylko wciągnąć w wir nowej tradycji.
                  > Pozdrawiam

To mnie Pani pocieszyła. A wiry są niebezpieczne!! namawiam na
                  wyciąganie się na gładkiej, czystej wodzie !!

Pozdrawiam również smile
            • preminger hipokryta 18.02.09, 10:53
              piotrzr napisał:

> wmawiacie że Europa kończy się na Bugu

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48782&w=73307676&a=91497088
              • liberum_veto hipokryta i ukrainożerca 19.02.09, 06:19
                epidemia ??
                Autor: piotrzr 13.08.07, 10:51
                To co napisze - napiszę z przykrością ale...
                Ukraina to generalniekraj wszechobecnego brudu, kraju gdzie jest się
                totalnie na bakier z higieną osobistą.
                Począwszy od ulic miast i miasteczek po ubikacje dworcowe czy
                restaurayjne, kraj niedostaku bieżacej wody.
                A do tego prostytucja krajowa i "eksportowa".
                Inny temat to drogi - to jest nie niestety (na zachodniej UKrainie)
                tragedia. szosa na Lwów - to przecież potworna-straszna wizytówka
                tego pięknego Kraju. A boczne drogi - tak dobrze mi znane trasy na
                Sambor, Drohobycz, Turkę, czy dalej na Stanisłwów, trasa od granycy
                w Krościenku na Starą Sól i St. Sambor - nie robi się tam nic, to w
                grunacie rzeczy drogi na nadające się na jazdę zachodnimi
                samochodami i autobusami sad((
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45535&w=67402522&a=67402522
                • pisz_pan_na_berdyczow Re: hipokryta i ukrainożerca 19.02.09, 08:12
                  liberum_veto napisał:

> epidemia ??
                  > Autor: piotrzr 13.08.07, 10:51
                  > To co napisze - napiszę z przykrością ale...
                  > Ukraina to generalniekraj wszechobecnego brudu, kraju gdzie jest
                  się
                  > totalnie na bakier z higieną osobistą.
                  > Począwszy od ulic miast i miasteczek po ubikacje dworcowe czy
                  > restaurayjne, kraj niedostaku bieżacej wody.

Co do infrastruktury to prawda. Co do higieny osobistej, to
                  przesada, bo mimo problemów z wodą, we Lwowie ludzie chodzą czyści...
                  A swoją drogą jestem ciekaw, czy rada miejska Lwowa rozwiązuje
                  problem wody, czy skupieni są tylko na stawianiu pomników
                  zbrodniarzom?
                  • piotrzr Re: hipokryta i ukrainożerca 19.02.09, 09:42
                    i znów się nieźle uśmiałem z wypowiedzi admnina tutejszego. Pluje ci
                    on i jego kolesie na Polskę, polskich parlamentarzystów, czołowe
                    postacie polskiego życia politycznego i kulturalnego... A wszystko
                    dlatego - zebyście nie byli posądzeni o antyukraińskość ?? smile)
                    To dlatego praktukujecie antypolskość ??
                    Wolne żarty!! Bo że K.Wesołek bawił się w terroryzm w obecnej
                    Polsce to nie muszę też chyba udowadniać - pobił sędziego, obrażał
                    prokuratora Wolnej Polski smile mily facet co?? prawdziwa ozdoba
                    waszego forum smile)
                    Liberum! ty i twoi kolesie - jesteście nie tylko skrajnie
                    antyukraińscy. Jesteście i ksenofobami i rasistami i skrajnie
                    antypolskimi s...synami.
                    • bastion44 Re: hipokryta i ukrainożerca 19.02.09, 11:06
                      piotrzr napisał:

> Liberum! ty i twoi kolesie - jesteście nie tylko skrajnie
                      > antyukraińscy. Jesteście i ksenofobami i rasistami i skrajnie
                      > antypolskimi s...synami.
                      A Ty kim jesteś synu małpy i pająka?!.Dla was czas sie zatrzymał w
                      latach 40-tych na ideologii OUN.Nawet głuchy słyszy i ślepy widzi,że
                      marzy wam sie powtórka z historii.
                      • pisz_pan_na_berdyczow Re: hipokryta i ukrainożerca 19.02.09, 11:47
                        bastion44 napisał:

> piotrzr napisał:
                        >
                        > > Liberum! ty i twoi kolesie - jesteście nie tylko skrajnie
                        > > antyukraińscy. Jesteście i ksenofobami i rasistami i skrajnie
                        > > antypolskimi s...synami.
                        > A Ty kim jesteś synu małpy i pająka?!.Dla was czas sie zatrzymał w
                        > latach 40-tych na ideologii OUN.Nawet głuchy słyszy i ślepy
                        widzi,że
                        > marzy wam sie powtórka z historii.

Bastion może zbastuj, bo jemu potrzebna jest raczej niezwłoczna
                        pomoc medycznawink
                    • pisz_pan_na_berdyczow Re: hipokryta i ukrainożerca 19.02.09, 11:55
                      piotrzr napisał:

> i znów się nieźle uśmiałem z wypowiedzi admnina tutejszego. Pluje
                      ci
                      > on i jego kolesie na Polskę, polskich parlamentarzystów, czołowe
                      > postacie polskiego życia politycznego i kulturalnego... A wszystko
                      > dlatego - zebyście nie byli posądzeni o antyukraińskość ?? smile)
                      > To dlatego praktukujecie antypolskość ??
                      > Wolne żarty!! Bo że K.Wesołek bawił się w terroryzm w obecnej
                      > Polsce to nie muszę też chyba udowadniać - pobił sędziego, obrażał
                      > prokuratora Wolnej Polski smile mily facet co?? prawdziwa ozdoba
                      > waszego forum smile)

Widzę, żę SB-OUN zbiera materiały na mój temat. Jestem
                      zaszczyconywink))
                      Tylko jeszcze nie dotarli do innych straszliwych faktów, że
                      wypisywałem brzydkie rzeczy na wolnego premiera bardzo wolnej Polski
                      Leszka MIllera i nawet grzywny nie chciałem zapłacić za co jako
                      straszliwy terrorysta zostałem w więzieniu na 20 dni umieszczony.
                      • piotrzr Re: hipokryta i ukrainożerca 19.02.09, 13:05
                        ciesze się że nie negujecie podstawowych moich uwag kierowanych pod
                        waszym adresem.
                        Bo jesteście i antyukraińscy i antypolscy zarazem. nie mowiąc o
                        prorosyjskich i polskokomunistycznych sympatiach (z niejakim
                        Mossorem na czele smile
                        gardze wami - to już wiecie !! a to co napisałem - to tylko gwoli
                        uświadomienia pozostałych internautów - aby mieli jasność kto tu sie
                        rządzi.
                        A ty Wesołek widzę że jestes zadowolony ze swoich wyczynow.
                        Niezle dopelniasz tu menadzerię od Bodia, przez liberum i mata po
                        ciebie !!
                        • pisz_pan_na_berdyczow Re: hipokryta i ukrainożerca 19.02.09, 19:53
                          piotrzr napisał:

> ciesze się że nie negujecie podstawowych moich uwag kierowanych
                          pod
                          > waszym adresem.
                          > Bo jesteście i antyukraińscy i antypolscy zarazem.

Antypolscy są wielbiciele i wybielacze banderowskich zbrodniarzy. I
                          są de facto też antyukraińscy, zwłaszcza ci, którzy przyczyniają się
                          do utożsamiania banderowców z Ukraińcami.

> nie mowiąc o
                          > prorosyjskich i polskokomunistycznych sympatiach

Do tej pory bywałem etykietowany zawziętym "rusofobem"
                          i "zoologicznym" antykomunistą...teraz ktoś próbuje doczepiać mi
                          pdmienne łatki...no cóż - jak się nie ma argumentów, to zostają
                          wściekłe ataki i argumenty ad personam

> A ty Wesołek widzę że jestes zadowolony ze swoich wyczynow.

Tak, zgadza się.

> Niezle dopelniasz tu menadzerię od Bodia, przez liberum i mata po
                          > ciebie !!

Moje poglądy nieco się od nich różnią ale miło mi w ich gronie
                          walczyć o prawdę i pamięć moich pomordowanych rodaków...
                    • liberum_veto piotrzr - sierota po PRL 19.02.09, 20:31
                      piotrzr napisał:

> Liberum! ty i twoi kolesie - jesteście nie tylko skrajnie
                      > antyukraińscy. Jesteście i ksenofobami i rasistami i skrajnie
                      > antypolskimi s...synami.

Kiedyś byłeś bardziej zabawny, bo straszyłeś nas tu paragrafami, a
                      teraz pozostały ci już tylko inwektywy...
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48782&w=67479024&a=68103637
                      piotrzr - sierota po PRL
                      Autor: liberum_veto 27.08.07, 19:43

piotrzr napisał:

> Art. 21. (1) podlega karze więzienia do lat 5.
                      > (2) podlega karze więzienia do lat 5 lub aresztu.
                      > Art. 22. podlega karze więzienia na czas nie krótszy od lat 3 lub
                      > dożywotnio albo karze śmierci.
                      >
                      > tak było za PRL - a jak jest obecnie......

Z twoim zamiłowaniem do cenzury, zamordyzmu i donosicielstwa w
                      czasach PRL zrobiłbyś zawrotną karierę w urzędzie cenzury,
                      prokuraturze, a może nawet w UB czy jakimś innym ZOMO.
                      Niestety, mam dla ciebie przykrą wiadomość. PRL skończył się 18 lat
                      temu, a wraz z nim cenzura. Z nielicznymi wyjątkami, w rodzaju
                      znanego ci forum Podkarpacka u-Kraina, rezerwatu cenzury w wydaniu
                      stalinowskim. I tylko tyle pozostało sierotom po PRL smile

---
                      Dajcie mi człowieka, a ja już znajdę na niego paragraf
                      (Andriej Wyszyński, stalinowski prokurator generalny)
                    • mat120 Re: hipokryta i ukrainożerca 19.02.09, 21:44
                      piotrzr napisał:
                      Jesteście i ksenofobami i rasistami i skrajnie antypolskimi s...synami.

No proszę, do czego to doszło.wink Ideowy spadkobierca upowskich nożowników broni
                      przed nami Polaków.smile)
                      • hansgrubber Piotrze 19.02.09, 23:39
                        1. fakt ze swobodnie sie tu wypowiadasz, a sam swobodnej wypowiedzi
                        odmawiasz na swoim forum pali Twe argumenty na starcie.
                        2. Pisze to jako ktos kto z wieloma pogladami przedstawianymi na tym
                        forum sie nie zgadza, ale istnieja rudymentarne zasady rozmowy. Ty
                        je lamiesz.
                        • bastion44 Re: Piotrze 20.02.09, 12:12
                          hansgrubber napisał:

> 1. fakt ze swobodnie sie tu wypowiadasz, a sam swobodnej wypowiedzi
                          > odmawiasz na swoim forum pali Twe argumenty na starcie.
                          > 2. Pisze to jako ktos kto z wieloma pogladami przedstawianymi na tym
                          > forum sie nie zgadza, ale istnieja rudymentarne zasady rozmowy. Ty
                          > je lamiesz.
                          Pane Petro bud łaska ne brechaty bo to hrich.
                      • liberum_veto Ukraińcy już nie chcą Juszczenki 20.02.09, 06:57
                        I pięknej Julii Tymoszenko też. Wychodzi na to, że nasze krytyczne
                        poglądy na temat aktualnych ukraińskich "ełyt" politycznych są
                        znacznie bliższe ocenom zdecydowanej większości Ukraińców niż
                        bezkrytyczna, zaślepiona miłość do pomarańczowo-brunatnych ze strony
                        polskich banderowców oraz znacznej części polskich "elit"
                        www.tvn24.pl/0,1586752,0,1,ukraincy-juz-nie-chca-juszczenki,wiadomosc.html
                        Ukraińcy najchętniej zmieniliby swojego prezydenta. To wynik sondażu
                        kijowskiego Instytutu Socjologii. Prawie połowa życzy sobie także,
                        żeby ze sceny politycznej znikła premier Julia Tymoszenko.
                        Ukraińcy nie chcą, by Wiktor Juszczenko nadal pełnił funkcję
                        prezydenta – wynika z badań Kijowskiego Międzynarodowego Instytutu
                        Socjologii.
                        70 procent pytanych zgodziło się z opinią, że urzędujący szef
                        państwa powinien podać się do dymisji. Przeciwnego zdania jest
                        zaledwie 19 procent badanych. Gdyby na Ukrainie doszło do procedury
                        impeachmentu, poparłoby ją 56,6 proc. badanych. 26,9 procent
                        wypowiedziałoby się przeciwko.
                        Pięć lat temu miał 50 procentowe poparcie.
                        • mat120 Re: Ukraińcy już nie chcą Juszczenki 20.02.09, 21:17
                          liberum_veto napisał:
                          Wychodzi na to, że nasze krytyczne poglądy na temat aktualnych ukraińskich
                          "ełyt" politycznych są znacznie bliższe ocenom zdecydowanej większości Ukraińców
                          niż bezkrytyczna, zaślepiona miłość do pomarańczowo-brunatnych ze strony
                          polskich banderowców oraz znacznej części polskich "elit"

Wygląda na to, że w/g naszych adwersarzy zdecydowana większość Ukraińców jest
                          jeśli nie "ukrainożerna" to przynajmniej antyukraińska.smile A może by tak co
                          niektórych panów Ukraińców delegować za Bug coby ten ciemny lud ukraiński do
                          wielbienia pomarańczowo-brunatnych barw zachęcali. Taki Pietrek na przykład -
                          świetny materiał na politruka.smile W Polsce uważany za waryjata - tam mógłby
                          zrobić prawdziwą karierę jakowegoś wożdża czy fuehera.smile
                          • liberum_veto Re: Ukraińcy już nie chcą Juszczenki 21.02.09, 06:28
                            Bez znajomości języka ukraińskiego to on tam może robić co najwyżej
                            za śmieciarza lub ciecia. A co do wyjątkowo niskich notowań
                            Juszczenki w narodzie ukraińskim, to ciężko na to "zapracował". Poza
                            gloryfikowaniem faszystowskich zbrodniarzy z OUN-UPA, nadaniem
                            tytułu "Bohatera Ukrainy" zbrodniarzowi wojennemu Szuchewyczowi i
                            udziałem w odsłanianiu pomników banderowskim zbrodniarzom,
                            Juszczenko nie ma chyba żadnych innych "zasług" dla Ukrainy.
                            "Z optymizmem na przyszłość swego kraju patrzy tylko nieco ponad 3
                            proc. badanych." Powtarzam: WIDZĘ CIEMNOŚĆ smile
                            www.tvn24.pl/12691,1578975,,,juszczenko-antybohaterem,wiadomosc.html
                            Kłopot w domu: niecałe 5 proc. za Juszczenką
                            Ponad 85 proc. Ukraińców źle ocenia działalność polityków z
                            pierwszych stron gazet. Według opublikowanego w piątek sondażu
                            kijowskiego centrum analitycznego im. Ołeksandra Razumkowa,
                            Juszczenko ma największy problem.
                            W kategorii "Polityk roku 2008" zwyciężyła premier Julia Tymoszenko,
                            zyskując głosy 17,8 proc. respondentów. Tu ukraiński prezydent
                            uzyskał zaledwie 2,3 proc. głosów - znacznie gorzej niż przywódca
                            pro-rosyjskiej opozycyjnej Partii Regionów Ukrainy Wiktor Janukowycz
                            z 10,6 proc. poparcia.
                            Za około rok na Ukrainie odbędą się wybory prezydenckie, jednak
                            gdyby miało do nich dojść już dziś, Juszczenko mógłby w nich liczyć
                            zaledwie na 4,5 proc. poparcia.
                            Z optymizmem na przyszłość swego kraju patrzy tylko nieco ponad 3
                            proc. badanych.
                  • liberum_veto ukraiński bal na "Titanicu" 01.03.09, 07:28
                    pisz_pan_na_berdyczow napisał:

> A swoją drogą jestem ciekaw, czy rada miejska Lwowa rozwiązuje
                    > problem wody, czy skupieni są tylko na stawianiu pomników
                    > zbrodniarzom?

"Na nich trzeba by jakiegoś Hitlera czy Stalina. Wystrzelać
                    kilkudziesięciu deputowanych i od razu byłoby lepiej" smile))
                    www.rp.pl/artykul/265644,266465_Ukrainski_bal_na__Titanicu_.html
                    Nauczycielka ze Lwowa widzi to trochę inaczej. – Na Ukrainie nikt
                    nie czuje się za nic odpowiedzialny. Od sprzątaczki po najwyższe
                    władze. Wszyscy dowodzą, że mało zarabiają, więc nie trzeba się
                    starać. A teraz jeszcze jest kryzys, to można wszelkie błędy na
                    niego zwalać. Chodnik przed domem nieodśnieżony, bo kryzys. A
                    najbardziej nieodpowiedzialne są władze – denerwuje się.
                    O tym mówią wszyscy: trwa kryzys, a prezydent i premier się kłócą,
                    nie ma żadnych radykalnych działań służących poprawie sytuacji. – I
                    przez te kłótnie będzie coraz gorzej – przekonuje lwowski deputowany
                    Chomyckij. W Kijowie mieszkańców dodatkowo bulwersują zwariowane
                    pomysły mera Leonida Czernoweckiego, nazywanego popularnie Lonia
                    Kosmos.
                    Starszy pan, emeryt, dorabiający wożeniem pasażerów swoją stareńką
                    czarną wołgą, ma proste rozwiązanie. – Na nich trzeba by jakiegoś
                    Hitlera czy Stalina. Wystrzelać kilkudziesięciu deputowanych i od
                    razu byłoby lepiej – mówi.
                    • mat120 Re: ukraiński bal na "Titanicu" 01.03.09, 17:42
                      liberum_veto napisał:
                      Starszy pan, emeryt, dorabiający wożeniem pasażerów swoją stareńką
                      czarną wołgą, ma proste rozwiązanie. – Na nich trzeba by jakiegoś
                      Hitlera czy Stalina. Wystrzelać kilkudziesięciu deputowanych i od
                      razu byłoby lepiej – mówi.

Bardzo prosta recepta.smile)
                      • lokis1271 Re: ukraiński bal na "Titanicu" 01.03.09, 19:31
                        Cześć Mat !
                        Ta recepta jest chyba aż za prosta. Myślę, że o wiele lepiej będzie, gdy brunatno-pomarańczowi sami sobie strzelą w... stopę smile
                        Nic tak nie trzeźwi politykierów, jak 1% w wyborach (vide: Pan L. Wałęsa czy też UW). Dla niekompetentnych boobków* ze szczytów władzy to prawdziwy cios w samo serce, nic gorszego !
                        Więc spokojnie poczekajmy, to MY mamy czas smile
                        Pozdrawiam
                        Leszek

---------------
                        *) Celowe i zamierzone - LB
    • liberum_veto wolność słowa, swoboda wypowiedzi 30.07.09, 22:38
      Na banderowskim forum PuK dyskusja "Co nas łączy, a co dzieli??"
      Trafnie wypowiedział się w tym temacie "grba"
      https://forum.gazeta.pl/forum/w,45535,98410941,98467248,Wolnosc_slowa_
      swoboda_wypowiedzi_.html
      Wolność słowa, swoboda wypowiedzi...
      Autor: grba 30.07.09, 21:10