ines1 07.01.05, 15:12 Witam. Szukam fajnego sanatorium dla młodej osoby niepełnosprawnej ruchowo.Może ktoś sam był,albo słyszał o takim miejscu.Czy są w Polsce jakieś ośrodki,gdzie rehabilituje sie naprawdę intensywnie?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rita78 Re: szukam fajnego sanatorium 13.01.05, 21:41 ja jezdziłam do zakopanego. Nie dośc ze z medycznego punktu widzenia byłam zadowolona, to dodatkowo zawsze sie dobrze bawiłam, gdyz prawie sami młodzi ludzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda50plus Re: szukam fajnego sanatorium 19.01.05, 08:32 Byłam ostatnio w Centrum Rehabilitacji w Zakopanem ul. Ciągłówka 9.Proszę wziąść skierowanie od specjalisty leczenia astmy lub neurologa. Trzeba napisać prośbę o przyjęcie, dołączyć skierowanie i złe wyniki badań. Termin oczekiwqnia ok.8 miesięcy. Ja byłam tam 2 razy i w tym roku chcę pojechać po raz trzeci. Pozdrawiam Wanda Odpowiedz Link Zgłoś
chwojka Re: szukam fajnego sanatorium 21.01.05, 18:44 zajrzyj na www.sanatorium-panorama.pl warto naprawdę.pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś