zla_wiedzma 01.07.10, 14:32 Znaczy się wiem, że na pewno potrafi . Jako że bardzo "lubię" czapki i inne kapelusze to pomyślałam że może turban ? Czasem w ramach ochrony mam zarzucony szal... Szukam inspiracji na letnie nakrycie głowy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
truscaveczka Re: Elegancki turban WDPD potrafi zrobić ? 01.07.10, 14:40 Number one Number two I w ogóle turban+bellydance daje sporo rezultatów w googlu Odpowiedz Link
zla_wiedzma Re: Elegancki turban WDPD potrafi zrobić ? 01.07.10, 14:43 senkju maj darling Odpowiedz Link
misself Re: Elegancki turban WDPD potrafi zrobić ? 01.07.10, 15:20 I jeszcze tu: klik Ja tylko dodam, że Baglady poleca wiązać sari - to jest moim zdaniem totalna głupota, chyba że ktoś chce wyglądać jak Sikh. 6 metrów jedwabiu zamotane na głowie tworzy strasznie wielką konstrukcję. Odpowiedz Link
danuu Re: Elegancki turban WDPD potrafi zrobić ? 01.07.10, 17:36 Haha, jak tylko zobaczyłam ten post od razu pomyślałam o Magdzie- Baglady Dziewczyna - ikona turbanów Odpowiedz Link
emily_valentine Re: Elegancki turban WDPD potrafi zrobić ? 01.07.10, 18:08 Ja umiem tylko taki z ręcznika po umyciu włosów Odpowiedz Link