hanadoma 19.07.10, 19:50 Jakie strony internetowe najczeciej odwiedza WDPD? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanadoma Re: Forum WDPD, to jasne! n/t 19.07.10, 20:57 WDPD rzecz jasna na pierwszym miejscu Chodzi, mi o to, na jakich oprócz gazeta.pl. bywacie najcześciej Podzielcei sie jakimiś fajnymi, godnymi czasu poswięcenia stronami. Odpowiedz Link
stef63 Re: Forum WDPD, to jasne! n/t 19.07.10, 21:08 Dzień przy kompie zawsze zaczynam od kliknięcia w brzuszek pajacyka - funduję częśc obiadu biednemu dziecku, a mnie to nic nie kosztuje. www.pajacyk.pl/ później zaglądam ta portal gazeta.pl www.gazeta.pl/0,0.html później na tvn24 www.tvn24.pl/ moje ulubione forum to Forum Oszczędzamy forum.gazeta.pl/forum/f,20012,Oszczedzamy.html lubię też Kafeterię, ale tu nie zaglądam co dzień www.kafeteria.pl/ zaglądam na jeszcze na forum regionalne (mojego miasta), i fora tematyczne, które mnie interesują WDPD oczywiście też codziennie Odpowiedz Link
stef63 Re: Forum WDPD, to jasne! n/t 19.07.10, 21:11 Zapomniałam dodac, że czytam to co mnie interesuje, a nie wszystko co jest. Odpowiedz Link
misself Re: Forum WDPD, to jasne! n/t 19.07.10, 21:42 Rano wchodzę na stronę Zetodwudziestosława. www.hszdesign.com/reszta/zetodwudziestoslaw.php Jedno klik - i zbiorowo dokarmia się dzieci i potrzebujących, wspiera Polskie Sztuczne Serce i fundację Habitat for Humanity budującą domy. Poza tym Najmilsze Forum Na Świecie, czyli (wybaczcie, to nie to) belly-dance.pl - o tańcu arabskim. Jednocześnie otwieram Najmilsze Forum Na Świecie Ex Equo, czyli WDPD. Potem włączam Miasto Muzyki. Jest doskonałe jako muzyka tła, najczęściej słucham RMF Cuba i RMF Flamenco. www.miastomuzyki.pl/ Codziennie zaglądam na stronę ICM. new.meteo.pl/ To najlepsza prognoza pogody, z jaką się spotkałam. Nie dla blondynek Trzeba się trochę wczytać w te diagramy, żeby zrozumieć, ale szybko się można przyzwyczaić. Lubię też stronę vod.onet.tv - używam jej zamiast telewizora przy prasowaniu Poza tym czytam regularnie 18 blogów (dzięki ci, czytniku RSS!) o bardzo różnorodnej tematyce Odpowiedz Link
danuu Re: Forum WDPD, to jasne! n/t 20.07.10, 10:23 Hehe, wiedziałam, że musisz mieć RSS Odpowiedz Link
misself Re: Forum WDPD, to jasne! 20.07.10, 10:38 danuu napisała: > Hehe, wiedziałam, że musisz mieć RSS Tego z Firefoksa używam, ale pewnie, że muszę, zwariowałabym inaczej Odpowiedz Link
misself Re: Forum WDPD, to jasne! 20.07.10, 21:14 misiowazona napisała: > A co to jest ten czytnik? To jest takie narzędzie (program lub opcja w przeglądarce, ja to mam w Firefoksie), które sprawdza aktualizacje stron za Ciebie. Ja tego używam do blogów - nie muszę codziennie otwierać tych 20, które czytam, tylko sobie wchodzę do menu i patrzę, w którym mi wyświetla nowe posty. Jeśli korzystasz z przeglądarki Firefox, to trzeba kliknąć w menu górnym Zakładki, a później Subskrybuj tę stronę - ona się dodaje do ulubionych i masz wszystko w aktualizacjach Odpowiedz Link
lukrecja34 Re: Strony internetowe 19.07.10, 21:50 ja codziennie gazeta ,poza tym allegro (trochę sprzedaję),poczta,nasza klasa (wiem obciach ale mam parę koleżanek,z którymi tylko tam się kontaktuję),demotywatory i joe monster na poprawę humoru,golden line i jeszcze takie dzieciowe forum od 4 lat Odpowiedz Link
hela6 Re: Strony internetowe 19.07.10, 22:33 Przeglądam strony z wiadomościami lokalnymi , potem WDPD i Gazetę. Odpowiedz Link
keepersmaid Re: Strony internetowe 19.07.10, 22:54 Browser sie otwiera na CNN.com potem miejscowa prognoza pogody, 3 miejscowe portale, potem 3 polskie - gazeta na koncu, bo tu zostaje na dluzej i.e. z wiadomosci przechodze na fora z drugiej strony portal gier, gdzie jestem adminem, forum znajomych, flickr.com i FB Ostatnio jeszcze huffingtonpost Odpowiedz Link
truscaveczka Re: Strony internetowe 20.07.10, 07:37 Przeglądarka startuje od facebooka i czytnika google. Potem wpadam na forum gazety, sprawdzam forumki robótkowe i odpalam seriale w necie (iitv) Odpowiedz Link
budzik11 Re: Strony internetowe 20.07.10, 08:22 Kilka forów na gazecie, forum chusty.info, sprawdzam pocztę na googlu i moje lokalne wioskowe forum. Czasem oglądam różne blogi kulinarne, lubię patrzeć na zdjęcia Ale najczęściej zaglądam do wujka google Odpowiedz Link
anu_anu Re: Strony internetowe 20.07.10, 08:40 Był już taki wątek forum.gazeta.pl/forum/w,49213,104028454,104028454,LINKOWNIA_WDPD.html?wv.x=2 Pisałam tam: Tu sprawdzam pogodę: new.meteo.pl/ Tutaj uczę się angielskiego: www.supermemo.net.pl/ (płatne acz raptem kilkadziesiąt zł rocznie a za to fajne). Zaglądam na profile znajomych: www.facebook.com/ Stąd wiem co kręci moją córkę: swiatkoni.pl/ A tu zaglądam co napisał Pan Mąż: biegajznami.pl/ Oprócz tego mam spersonalizowaną stronę Google, które mi podaje interesujące mnie wiadomości, fora gazety, kilka blogów, czasem allegro (jak czegoś szukam), ceneo - jak sprawdzam ceny, demotywatory i bash - żeby się uśmiechnąć. I ze stałych to chyba tyle... Odpowiedz Link
leksisi Re: Strony internetowe 20.07.10, 08:41 pajacyk (jako strona startowa) gazeta.pl tvn24.pl onet.pl filmweb.pl forum WDPD i kilka innych (w tym kulinarnych) demotywatory.pl allegro.pl (jak kupujący lub gdy mam czas jako zwiedzający) vitalia.pl, nk.pl (czasami) no i oczywiście google.pl i in. w razie potrzeby Odpowiedz Link
lili-2008 Re: Strony internetowe 20.07.10, 09:05 Zaczynam od o2, gdzie mam pocztę. Czytam wszystkie idiotyczne artykuły z pierwszej strony o2, czyli na serwisach pardon, sfora i hot money. Później klikam na fora na gazecie - ŚiW, WDPD, Młodziutkie mężatki (czasem), Proteinki (dietowe). Później czytam wszystkie informacje na głównej stronie gazety. W międzyczasie klikam w FB. Czasami korzystam z allegro, ale ostatnio jestem na ten portal obrażona, więc dzieje się to bardzo rzadko. Raz na jakiś czas przeglądam promocje w ulubionym sklepie z ciuchami asos.com. Raz w miesiącu robię zakupy na animalii dla swojego kocurka. A tak to szlajam się po necie, w poszukiwaniu różnych dodatków do domu i inspiracji Odpowiedz Link
danuu Re: Strony internetowe 20.07.10, 10:27 zaczynam od facebooka , sluzbowej poczty (!!), pudelka, WDPD i gazeta.pl. Codziennie zagladam tez na blogi kulinarne (mojewypieki, whiteplate, kuchniaagaty, twoje i moje), dekornik, czytam blog Missself i ulubionych szafiarek (baglady, styledigger, onemoredress, w poszukiwaniu utraconego stylu). AAAA! No i odpalam groovesharka najczesciej Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Strony internetowe 20.07.10, 15:16 Jak mąż nie patrzy to na przykład: www.ko2.pl/12/pilkarskie-ciacha-w-vanity-fair/ Jak patrzy to: ugotuj.to/przepisy_kulinarne/0,0.html forum.gazeta.pl/forum/f,49213,Wystarczajaco_Dobra_Pani_Domu.html forum.gazeta.pl/forum/f,630,Poradnik_Domowy.html Odpowiedz Link
larenata Re: Strony internetowe 20.07.10, 16:58 gazeta, onet, polityka.pl No i zawodowo www.babskimokiem.pl Odpowiedz Link