micha83 01.08.10, 16:51 Witam serdecznie Drogie WDPD podpowiedzcie czy istnieje mop w stylu składanej rury do odkurzacza??takiej zsuwanej.marzę o takim rozwiązaniu dziękuję i pozdrawiam micha Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kk345 Re: składany mop 01.08.10, 16:56 Chodzi Ci o taki ze składaną teleskopowo rączką? Mam taki, jakiś bezfirmowy, z płaską powierzchnią myjącą (nie miotełką), kupiony w supermarkecie. Odpowiedz Link
micha83 Re: składany mop 01.08.10, 17:02 właśnie z teleskopową rączkąa w jakim supermarkecie kupiłaś?? Odpowiedz Link
abc143 Re: składany mop 01.08.10, 18:34 Kupiłam taki w Lidlu firmy Vileda.Fajny tylko czasami po zakończeniu mycia i opuszczeniu teleskopowej roczki coś zasysa że następnym razem nie można tej rączki odkręcić nawet przy użyciu męskiej siły więc myję na krótkim kijku odstawiam a następnym razem odkręca się bez problemu czary czy złośliwość przedmiotów martwych Odpowiedz Link
a_gnieszka0 Re: składany mop 01.08.10, 19:27 Płaska Vileda ma takie, kupisz w każdym markecie. Odpowiedz Link
micha83 Re: składany mop 02.08.10, 18:16 no raczej.zwykły kija mnie chodziło o teleskopowy. pozdrawiam Odpowiedz Link
micha83 Re: składany mop 02.08.10, 18:17 mi chodziło..hehe.tak się kończy nabijanie się z błędów językowych Odpowiedz Link
allija Re: składany mop 02.08.10, 22:24 ja zawsze miałam viledę, nie żebym jakos specjalnie lubiła ale u mnie w tesco właściwie tylko takie widywałam. Może dlatego innych nie znam. Odpowiedz Link
micha83 Re: składany mop 03.08.10, 08:17 kijaszek od Viledy mam,nawet końcówkę..hehe,ale mieszkanie mimo,ze większe od poprzedniego w cudowny sposób protestuje przed trzymaniem mopa pokaźnych rozmiarów..jakoś wyprowadzanie na balkon mopa z wiadrem mnie nie przekonuje..hehe..dlatego będąc ciemną w tym temacie zapytałam..i już wiem,że wybawienie nadejdzie z wypłatądzięki wamnie,że mi wypłatę dałyście)ale informację cobym stropiona dalej nie była i sobie sprawię mopa teleskopowego..ha dziękujęęęę!! micha Odpowiedz Link
sylabina Re: składany mop 03.08.10, 10:09 Mam od 8 lat Viledę, ale kijaszek już po roku przestał się rozkładać, więc używałam krótkiej wersji. Teraz kupiłam nowy kij Viledy, ale nie teleskopowy, tylko zwykły niestety do mopa płaskiego pasują tylko viledy. Samą nasadkę kupuję w Lidlu. 2 sztuki za około 15 zł. Na sucho i na mokro. Odpowiedz Link