mona_mayfair 23.09.10, 15:10 O wyrocznio, czym to sprać? Mazłam sobie kolano granatowym markerem, na jasnych dżinsach i cholerstwo zejść nie chce... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aiczka Re: Marker na dżinsach 23.09.10, 18:40 Może zadziała spirytus metylowy? www.kawencja.com/plamy.html Generalnie chodzi o właściwy rozpuszczalnik - możesz spróbować, czy Ci ten alkohol zmyje "mazy" na czymś mniej cennym niż ukochane spodnie. Odpowiedz Link
smartlive Re: Marker na dżinsach 23.09.10, 20:06 na markery zawsze pomagał taki specjalny spray,pozyczaliśmy od szwagra,który pracował w TP(jemu słuzył do czyszczenia m.in.budek telefonicznych) ale zabij mnie-nie pamietam jak to sie nazywało niestety po takim sprayu zostawala tłusta plama-ale z tłuszczem juz sobie radzilismy lepiej-ludwik Odpowiedz Link
smartlive Re: Marker na dżinsach 23.09.10, 20:11 www.globalprosystem.pl/oferta.php?kat_id=39 takie coś znalazłam,nie pamietam czy to "to" Odpowiedz Link
kolor_purpury Re: Marker na dżinsach 23.09.10, 20:38 może mydełko odplamiające dr reinera/beckmanna? świetny odplamiacz generalnie ale nie wiem czy akurat marker zejdzie... Odpowiedz Link