Dodaj do ulubionych

Kosmetyki CIEN z Lidla

11.04.11, 11:32
Czy stosujecie? Które możecie polecić? Zastanawiam się nad kremami do opalania, cena jest zachęcająca, ale nie wiem czy w przypadku kosmetyków warto oszczędzać.
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: Kosmetyki CIEN z Lidla 11.04.11, 13:27
      Z tymi do opalania to nie wiem. Ja tylko żele pod prysznic z Cien'a używam smile. Są bardzo fajne, gęste, więc dużo ich nie potrzeba, ciało po nich pachnie (czego nie mozna powiedziec o niektórych firmiennych kosmetykach).
      • kr_ka_11 Re: Kosmetyki CIEN z Lidla 11.04.11, 13:35
        moja mama kupuje te żele, kiedyś skorzystałam będąc u nich, pachną okropnie, taki sztuczny intensywny zapach. fuj uncertain
    • lola_kr Re: Kosmetyki CIEN z Lidla 11.04.11, 14:05
      Próbowałam mydło do rąk, może być. Reszty boję się użyć.
      • dz1dka Re: Kosmetyki CIEN z Lidla 11.04.11, 15:39
        Żel pod prysznic ok, szampon do kitu
        • aniuta75 Re: Kosmetyki CIEN z Lidla 11.04.11, 20:22
          Zgadza się - szampony do kitu tongue_out.
    • sadosia75 Re: Kosmetyki CIEN z Lidla 11.04.11, 15:53
      Nie polecam.
      Skusilam sie na promocje i razem z kolezanka kupilysmy zel pod prysznic i mydlo w zelu. Po prysznicu czulam sie jak bym miala za soba przygode z papierem sciernym.
      Do tego okropny smrod ( chociaz w butelce ladny byl zapach ) po mydle dostalam panicznego swedzenia na dloniach.
      Kolezanka zdala mi relacje, ze uczulenia dostala.
      Wiec zaoszczedzilysmy na zelu i mydle smile Pozniej wydalam na dermatologa i masci na uczulenie smile
      Krem do opalania ( protector ) bardzo dobry produkuje Lirene. cena przystepna i jakosc bardzo dobra. kupilam 30 filtr, i Barcelonskie slonce mnie nie pozarlo.
      Krem brazujacy ( bo nie do konca pojelam o co chodzi smile ) produkuje Ziaja. Tani i dobry.
    • anetapzn Re: Kosmetyki CIEN z Lidla 11.04.11, 15:55
      Ja uzywam od kilku miesięcy toniku do twarzy i płynu do higieny intymnej i z obu jestem bardzo zadowolona. Żeli nie używałam.
    • iza232 Re: Kosmetyki CIEN z Lidla 11.04.11, 16:05
      Pierwszy raz kupiłam szampon. Nieciekawy sad( O ile chemię i spożywcze uwielbiam z Lidla, o tyle kosmetyków raczej unikam.
    • agpagp Re: Kosmetyki CIEN z Lidla 11.04.11, 17:22
      mydło w płynie - ok
      żele pod prysznic nie te najtańsze -( te są okropne )ale te droższe kremowe od biedy mogą być ( ale i tak Ziaja nie zastąpią )
      - maszynki do golenia ( 4 sztuki) sprawdzone kupuję regularnie
      - mleczko do demakijażu - pomyłka - piecze mnie skóra
      • czarnygosi_ek Re: Kosmetyki CIEN z Lidla 11.04.11, 17:46
        używam mydełka jest całkiem OK , innych produktów nie testowałam nie mam jakoś przekonania , za to innych produktów z lidla jestem wielką fanką smile
    • misiowazona Re: Kosmetyki CIEN z Lidla 11.04.11, 18:12
      Krem do rąk jest do bani, nie do rąk; sama woda.
      • anula19801 Re: Kosmetyki CIEN z Lidla 11.04.11, 19:29
        żel antybakteryjny do rąk cień w takiej przezroczystej niebieskiej butelce bardzo chwalę ładny zapach, przystępna cena i duża półlitrowa butla ... i kto by u mnie nie był to pyta gdzie kupiłam wink
        • agata0 Re: Kosmetyki CIEN z Lidla 11.04.11, 20:24
          Potwierdzam - bardzo fajny. Żele pod prysznic da się przeżyć, ale niewiele droższa Ziaja ma wg mnie o niebo lepszą jakość.

Balsam do ciała - masakra. Mąż mnie kiedyś uraczył, bo pomylił z żelem pod prysznic. Konsystencja i działanie w sumie ok, ale zapach odrzucający.
    • weisefrau Re: Kosmetyki CIEN z Lidla 11.04.11, 20:35
      Kiedyś kupiłam jakiś krem, śmierdział okropnie.
      • adaro Re: Kosmetyki CIEN z Lidla 11.04.11, 21:32
        Rzeczywiście, zapach nieciekawy, ale dla mnie jest rewelacyjny! Mam bardzo suchą skórę i już dawno nie trafiłam na krem, po którym skóra mi się nie wysusza. Zatem JA polecam!
        • tatarenka Re: Kosmetyki CIEN z Lidla 12.04.11, 09:11
          Dzięki za wszystkie opinie, wiedziałam że nie zawiedziecie! Chyba jednak nie zaryzykuję i kupię innej marki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka