30.05.11, 09:07
Dziewczyny, drogie WD Panie Domu - co myślicie o tej ofercie:
www.groupon.pl/oferty/cala-polska/samba-online/418811
Bo mam mieszane uczucia... Sprzęt mi się ogólnie podoba i fajnie byłoby wracać do już odkurzonego domku, ale... ta oferta pojawia się już od piątku i ciągle jest przedłużana. Do tego ta niska cena i totalny brak opinii w necie sad
Skusiłybyście się na to, czy poczekały aż będzie w "stacjonarnych" sklepach?
Obserwuj wątek
    • anetapzn Re: samba 30.05.11, 09:13
      Mnie sie marzy taka samba i różnica w cenie spora, ale z drugiej strony to i tak jest sporo kasy nawet po skorzystaniu z kuponu, bałabym sie trochę czy nie dostanę jakiegoś kiepskiego towaru, wiem, wiem- gwarancje są, ale nie miałabym siły użerać się z gwarancjami, serwisami itd. Ale moze ja przewrazliwiona jestem i mam małe doswiadczenie z gouponem- 1x tylko do Irish Pubu kupilismy.
      • ja.dorcia Re: samba 30.05.11, 09:21
        No właśnie tego samego się boję - że to jakaś wadliwa seria np i chcą się jej szybko pozbyć... No bo raz piszą, że oferta limitowana a dwa że już ją przedłużają od piątku uncertain
        • ladyjm Re: samba 01.06.11, 10:22
          faktycznie podejrzana sprawa
        • apra_live Re: samba 05.07.11, 08:05
          Tak naprawdę to nie mam zaufania do takiego sprzętu, jestem tradycjonalistką chyba i wolę tradycyjne odkurzacze, normalnie z kablem na 9 metrów, aby tylko kompresowały kurz, nic więcej nie trzeba smile
        • gazeta_mi_placi Re: samba 05.07.11, 11:19
          Piszą że dwuletnia gwarancja.
          • mamatysia Re: samba 15.07.11, 13:12
            NIE DAJCIE SIĘ NABIERAĆ NA 60% zniżki!
            to jakaś ściema, identyczny odkurzacz (wg mnie ładniejszy) można kupić bez „kuponów znizkowych” za ok 900 zł (poszukajcie CARNEO np. na allegro )
            Sa takie same, a firma, która je sprzedaje ma siedzibę i serwis w Polsce. Teraz nawet na carneo-polska.pl ogłosili promocje w identycznej cenie jak po grupo-zniżkach. I nie trzeba czekac 6 tygodni, wysylają w 24h GWARANCJA W CHINACH TO JAKAŚ PORŻKA TRZEBA MIEĆ NIE PO KOLEI W GŁOWIE ŻEBY TO KUPOWAĆ GDZIE TO ODSYŁASZ JAK SIĘ ZEPSUJE? A CZĘŚCI ZAMIENNE GDZIE W CHINACH?

NIGDY Z ZYCIU NA GRUPONACH TO MOZNA KUPOWAĆ WCZASY ALBO WIZYTY U FRYZJERA DZIEWCZYNY !!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka