niebieskaa4 21.11.11, 10:51 Doradźcie bez przesady cenowej dobry stanik sportowy na duży biust / G /. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moonogamistka Re: stanik sportowy 21.11.11, 10:59 Jedne z najlepszych to shock absorber'y. Sa do roznych zadan od tych mniej wymagajacych - do tych dla biegajacych dziewczyn- co przy duzym biuscie zadanie wrecz bojowe Sa drogie, ale mozna upolowac na allegro taniej Ja przy moim 75GG mam biust unieruchomiony w nim Polecam Odpowiedz Link
johana75 Re: stanik sportowy 21.11.11, 11:41 Ja tez myślałam o shock absorber'y, możesz mi napisac jak wypada w nim miseczka, większa czy mniejsza? A i jak obwód jst ścisły? ja nosze 85 bo lubie ciasno, ale nie wiem czy sie dopnę w sportowca? Noszę 85 G np. z triumphu tak dla porównania. Chciałam sobie zamówić ale waham się bo nie iem jaki rozmiar. Odpowiedz Link
moonogamistka Re: stanik sportowy 21.11.11, 13:35 Ja wg typowej,"zlej" jak juz wiemy wymiarowki mam 80 D, czyli pod biustem mam na scisle 84 a w biuscie ok 110, bo mam koszmarnie szerokie plecy po plywaniu Weszlam na stronke sprzedajaca biustonosze absorber i tam dobralam rozmiar. Jak pisalam ja wzielam 75 GG i scisle, dosc mocno trzyma mi biust.I jak ktos pisal juz-sa to malo rozciagliwe biustonosze. Oddychac sie da- bo dobralam do biegania i sprawdzil mi sie latem. Nic nie obciera, ma szerokie ramiaczka, a biust nie boli "od skakania" Dla mnie rewelacja. Aha- i do biegania i sportow walk-jest najwyzszy lavel 4- bo one maja takie stopniowanie stopniowanie w zaleznosci od wykorzystania. Odpowiedz Link
nicol.lublin Re: stanik sportowy 21.11.11, 21:53 nie odniosę się do rozmiarówki, bo ja inne rejony prezentuję ale coś ci poradzę. mam dwa shock absorbery i zdecydowanie weź level 4 i zwróć uwagę by zapinał się z tyłu a nie po bokach. istotnie są bardzo ścisłe (na bank ściślejsze niż triumph), a miska raczej zanizona - ja obwód wzięłam dobry (bo wiedziałam, że bardzo ściśliwe) ale miskę wzięłam za małą - biust owszem- jest nieruchomy, ale strasznie mnie rozpłaszcza. proponuję zawyżyć i miskę i obwód. Odpowiedz Link
czarna-inka Re: stanik sportowy 22.11.11, 20:16 Obwod jest ciasny i miska mniejsza, ale moim zdaniem tak powinno byc. Mam kilka shock absorberow. Generalnie polecam brac pod biustem taki rozmiar jak normalnie nosisz, ten po prostu bedzie trzymal Cie konkretnie, ale spokojnie pozwoli oddychac. Miseczka natomiast zmniejsza biust, bo takie jest imho jej zadanie, ma troche splaszczyc biust i przykleic do klatki, zeby w trakcie podskokow nic nie skakalo, zeby skora sie nie rozciagala. Moje shock absorbery to glownie model B109, piore je codziennie, wolalam wiec czarny, bo bialy moglby zszarzec. Nie polecam modelu czarnego z biala lamowka, bo ta lamowka w trakcie prania bardzo szarzeje od czerni. Tanio kupisz Shock Absorber na ebay.co.uk Mialam tez model z Avocado, bylam z niego zadowolona. Mialam tez Royce Impact Free , tez ogolnie ok, tylko rzep lubi przyczepiac sie do wszystkiego. Ogolnie Shock Absorber najlepiej trzyma i najbardziej go lubie. Odpowiedz Link
johana75 Re: stanik sportowy 22.11.11, 20:40 Dzięki Inka własnie o to mi chodziło czyli jak nosze 85 to taki obwód mam brać i tyle Wiem że spłaszcza biust nie ma problmu ważne zeby się trzymał chociaz ja nie biegam raczej szybko chodze i jeżdze Odpowiedz Link
niebieskaa4 Re: stanik sportowy 21.11.11, 12:28 A powiedzcie mi czy rozmiar sportowy to taki sam jak przy zwykłym? Odpowiedz Link
alex_k Re: stanik sportowy 21.11.11, 12:51 Rozmiar raczej taki jak inne, ale z tych ściśliwszych, bo Absorbery są dość ścisłe. Myślę, że lepiej by było jednak, żebyś przeniosła to pytanie na Lobby Biuściastych, tam na pewno dostaniesz dokładną odpowiedź. Odpowiedz Link
nomya Re: stanik sportowy 21.11.11, 13:25 Biust o miseczce G nie jest dużym biustem, powiedziałabym że raczej mocno średnim, w zależności od obwodu lobby.blox.pl/2010/02/NAGIE-biusty-lobbystek.html Odpowiedz Link
acid_rain88 Re: stanik sportowy 21.11.11, 17:43 Ja mam taniznę Decathlonową - 40 zł kosztował. Rozmiar średnio na jeża pasuje, wzięłam największe, co mieli - biust się mieści, ale dół trochę za szeroki. Normalnie mam 75G, tam 110E (ta cyfra to obwód biustu, a nie pod biustem ) . Natomiast komfort użytkowania jest dobry, nigdzie mnie nic nie obtarło, trzymanie przyzwoite, jak na stanik za te pieniądze. Używam do biegania. Odpowiedz Link
kk345 Re: stanik sportowy 21.11.11, 20:01 > normalnie mam 75G, tam 110E (ta cyfra to obwód biustu, a nie pod biustem ) . To 110 to nie obwód biustu, tylko połączenie francuskiej rozmiarówki obwodu(110) z brakiem większych miseczek, niż E- więc, by zmieścić cały twój biust powieeęęęęęęęęększają na siłę obwód, żeby Cię wcisnąć w za mała miseczkę Odpowiedz Link
osmanthus Bra Size Converter 22.11.11, 12:07 Bra Size Converter www.85b.org/bra_conv.php Moze sie komus przyda... pzdr 14C Odpowiedz Link