skayowa 11.02.12, 19:30 W nowej ofercie Lidla są m.in. szafki łazienkowe i taką jedną z szufladami chętnie bym nabyła - ale nie mam pojęcia jak jest z jakością tychże. Panie Domu, czy macie jakąś wiedzę w tym temacie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green-monkey a ja polecam! 11.02.12, 20:43 mam właśnie taką szafeczkę z szufladą z lidla już dwa lata i jestem bardzo zadowolona. Użytkowana codziennie przez 4 osoby, nie odprysnęła, drzwiczki i szuflada działają idealnie, więc polecam! Wysokość fajna, że jeszcze na niej mam komplet koszyczków. Jak za taką cenę byłam zaskoczona jakością Odpowiedz Link
n1eobecna Re: Szafki z Lidla 13.01.15, 07:09 Ponawiam pytanie, bo znowu będą w ofercie. Odpowiedz Link
jola1-7 Re: Szafki z Lidla 14.01.15, 09:56 Kupiłam w zeszłym roku i szczerze polecam super jakość. Odpowiedz Link
n1eobecna Re: Szafki z Lidla 14.01.15, 19:02 A które konkretnie polecasz? Zastanawiam się, czy te wstawki ze szkla nie powoduja wrażenia hmmmmmm... tandety? Szkoda, ze nigdzie nie można ich na żywo zobaczyć. Odpowiedz Link
n1eobecna Re: Szafki z Lidla 27.01.15, 08:39 Szafki zakupione, sa całkiem estetyczne. W komodzie przez przeszklenia widac balagan Wysoki słupek dość chybotliwy,poniewaz nozki sa z plastiku, tak jak w pozostałych szafkach. Szuflady chodza ciezko, ale ogólne wrażenie bardzo pozytywne. Odpowiedz Link