Dodaj do ulubionych

SLICZNA KOTKA SZUKA PILNIE DOMU!PIASECZNO WARSZAWA

09.12.12, 17:54
SLICZNA MLODA KOTKA TRIKOLOR SZUKA KOCHAJACEGO DOMU, DO TEJ PORY BYLA DOKARMIANA PRZEZ GRUPE SASIADOW ALE NIKT ZE WZGLEDU NA INNE ZWIERZETA NIE MOZE JEJ ZABRAC DO DOMU. TEMPERATURA JEST ZA NISKA BY MIESZKALA CIAGLE POD TARASEM !!! JEST BARDZO PRZYJAZNA, OSWOJONA, ZADBANA, ODROBACZONA.

LUBI DZIECI,LUDZI , BARDZO DELIKATNA I LAGODNIE USPOSOBIONA DO INNYCH ZWIERZAT. FANTASTYCZNY FUTRZAK NA ZIME , PRZYNIESIE MNOSTWO RADOSCI I MILOSCI smile

BARDZO PROSZE O KONTAKT POD NUMEREM TELEFONU 505 837 360

PRZEKAZCIE PROSZE TA INFORMACJE!
Obserwuj wątek
    • horpyna4 Re: SLICZNA KOTKA SZUKA PILNIE DOMU!PIASECZNO WAR 09.12.12, 20:08
      Jeżeli jest miejsce pod tarasem, to zrób tam po prostu ocieplony domek. To naprawdę wystarcza kotom, u mnie w ogródku żyją w takich warunkach po kilkanaście lat i dobrze się mają.

Wtedy możesz spokojnie szukać domu dla kotki, ale na razie będzie miała znośne warunki.
      • piaseczno12345 Re: SLICZNA KOTKA SZUKA PILNIE DOMU!PIASECZNO WAR 09.12.12, 20:16
        kotka ma poslanie zrobione pod tarasem u sasiadow,ale po prostu pcha sie do domu.
        ewidentnie potrzebuje dobrego domu to wybitnie fajna dziewczyna, czula, lagodna pieszczotliwa - nie ogrodkowa. domu szukamy jej juz jakis czas ale bezskutecznie crying
    • barbs Re: SLICZNA KOTKA SZUKA PILNIE DOMU!PIASECZNO WAR 10.12.12, 13:00
      Chcem kota, chcem kota, chcem kota, bardzo bardzo bardzo chcem kota sad Takiego właśnie przytulaśnego.
      Ale mąż trochę niechętny.
      Jaka ta kicia, młoda, psotna? Nie poniszczy za bardzo jak w domu sama zostanie?
      I najwazniejsze - jakies szanse na transport na południe Polski?
      • squirk Re: SLICZNA KOTKA SZUKA PILNIE DOMU!PIASECZNO WAR 10.12.12, 13:31
        Ojtam ojtam niechętny. Narzeczony koleżanki był niechętny króliczkowi, ale ostateeeecznie się zgodził. Króliczek przykicał, polizał pana po palcu i pan przepadł.
        Mój też się na kota nie zgadza (póki co mamy Myszy, więc i tak bym teraz nie mogła kota wziąć) ale jak znam życie jak przyjdzie co do czego to kociak powie "mił" i będzie po chłopaku. Instynkt kocierzyński ma zadziwiająco wielu panów.
        wink
        • baba-baba Re: SLICZNA KOTKA SZUKA PILNIE DOMU!PIASECZNO WAR 10.12.12, 14:06
          Potwierdzam,potwierdzam,małż sadza sobie wieczorem kota a raczej kotę na kolana,żeby go grzała.A jak kota o 6 rano drze się o papu to zaraz leci jej dac ale mówi przy tym :zamknij ry...a.
          Trikolorki są śliczne.Bierz.
      • piaseczno12345 Re: SLICZNA KOTKA SZUKA PILNIE DOMU!PIASECZNO WAR 10.12.12, 14:21
        Kotka jest w Piasecznie pod Warszawa, najchetniej chcialabym by ktos SAM po nia przyjechal i ja zobaczyl PRZED by nie bylo potem zwrotu etc. Kotka jest przesliczna, bardzo bardzo przyjazna milutka, slodka ALE nie okresle dokladnie jej wieku, to mlodziak.

Niestety , juz raz wziely ja dzieci po stracie pieska a po kilku dniach babcia wygonila..takie zycie.

W obecnej sytuacji, nikt z nas nie jest w stanie pomoc w transporcie kotki.
        Mojej mamy pies jest tuz po powaznej operacji a moj wlasnie ma zdiagnozowany nowotwor, mamy tez inne zwierzaki...nie jestesmy w stanie bardziej pomoc niz ogloszenie, numer telefonu no i dokarmianie etc kotki.a sasiedzi co tej dokarmiaja to starsi ludzie.

BARDZO prosze o kontakt telefoniczny .
    • piaseczno12345 KOTKA CIAGLE SZUKA DOMU 11.12.12, 12:15
      niestety nikt do tej pory sie nie odezwal... wiec podbijam, popytajcie prosze wsrod znajomych i rodziny
    • piaseczno12345 kotka ma juz nowy fantastyczny dom, dziekuje 12.12.12, 22:21
      • nafnaf4 Warszawa Białołęka - 4 kociaki 13.12.12, 17:27
        Niestety i u mnie na osiedlu pojawiły się kocięta. Są już w wieku, że spokojnie mogą być bez mamy. Są 3 czarne (jeden bardziej puchaty) i 1 burasek. Płeć jeszcze nie znana.
        Dziś pojawiły się u mnie na tarasie. Pies zobaczył je przez szybę i usiłował wyjść do nich przez zamknięte okno. Najgorzej znosi zimno burasek, cały się trząsł. Zrobiłam rekonesans i dwa tarasy dalej mają jakieś pudełko przykryte wycieraczką, ale to dla nich za mało na zimę. Koniecznie trzeba im znaleźć nowe domy puki da się je jeszcze oswoić.
        Czy macie jakieś pomysły lub porady?

• piaseczno12345 Re: Warszawa Białołęka - 4 kociaki 13.12.12, 21:41
          zamiesc osobne ogloszenia na roznych forach, najlepiej bialoleka czy jakis okolicznych.
          facebook i telefon do strazy miejskiej jesli dzis nie mozecie ich przechowac chocby w piwnicy.jest za zimno i po prostu zamarzna. straz miejska musi zabrac - ale wiem z doswiadczenia ze naprawde fajnie ludzi chca zabierac kociaki tylko trzeba poszukac troche.w naszym przypadku to byly tylko 2dni.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka