Dodaj do ulubionych

Jak się sprawdzają wasze pralko-suszarki?

13.02.13, 19:16
Właśnie padła mi pralka i na cito muszę zakupić nową (2 małych dzieci...).
Przy tej okazji zamarzyła mi się pralko-suszarka, szczególnie że mam koty i marzy mi się, że coś wydmucha sierść z ubrań big_grin
Wiem, że suszarka + pralka to lepsze rozwiązanie, ale w blokowym mieszkaniu nie mam gdzie ustawić 2 urządzeń, nawet 1 na drugim.
Jakie modele polecacie? Co się u was sprawdza? Czy warto wydać grubszą kasę na siemensa czy boscha?
Moja pralka to był indesit i padła po 5 latach na amen uncertain
Obserwuj wątek
    • kasiak37 Re: Jak się sprawdzają wasze pralko-suszarki? 13.02.13, 19:22
      rewelacyjniesmile
      Mam ta:
      www.elektroshopwagner.de/images/product_images/popup_images/146537_0.png
      To AEG Lavamat turbo 16950A3.
    • krypteia Re: Jak się sprawdzają wasze pralko-suszarki? 13.02.13, 21:25
      sauerkirsch - nie kupuj pralko-suszarki! ja tez nie miałam miejsca w łazience, więc moja suszarka stoi w garderobie i zajmuje 1/3 powierzchni, ale nie żaluję bo suszarka to dla mnie odkrycie na miarę zmywarki i pralki
      • sauerkirsch krypteia 14.02.13, 14:15
        Trzeba jeszcze mieć garderobę smile
        W moim mieszkaniu zero szans na upchnięcie 2 urządzeń, ani w kuchni, ani w przedpokoju, nawet w sypialni się nie zmieści, bo ledwie łóżko wchodzi smile
        Musiałabym ją w "salonie" postawić.
    • kubona Re: Jak się sprawdzają wasze pralko-suszarki? 13.02.13, 21:52
      ja mam taką

www.avans.pl/electrolux-pralko-suszarka-electrolux-eww-168540w-time-manager,id-1786
      juz trzy lata pracuje, nic się nie dzieje. nawet jak nie suszę w pralce, to pranie jest prawie suche.ale zimą do prania kurtek i pościeli sprawdziła się rewelacyjnie.
      kombajn kupiony z braku miejsca, nie można narzekać. wolę dodatkowa komodę, w małym mieszkaniu przy czterech osobach według mnie jest to pożyteczniejszy mebel
    • sasilla Re: Jak się sprawdzają wasze pralko-suszarki? 13.02.13, 22:30
      Moja suszarka stoi w sypialni. Ogolnie chce zrobic wokol zabudowe, zeby jej nie bylo widac.
      Ale nawet jakbym miala ja postawic na srodku "salonu" to tez bym kupila - cudowne urzadzenie!
    • lilyrush Re: Jak się sprawdzają wasze pralko-suszarki? 14.02.13, 14:26
      mam pralko- suszarke Candy do zabudowy, bo stoi w kuchni- wszytko ok, w zimie sie sprawdza i jak muse cos wysuszyc na szybko
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka