hela6 10.03.13, 13:53 Dziewczyny, gdzie kupić tani a solidny mop sznurkowy /kij i końcówki/. Nie używam nie znam się a muszę kupić i to nie drogo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kol.3 Re: mop sznurkowy 10.03.13, 15:57 Zminimalizować koszty można kupując samą końcowkę mopa, a wykorzystać kij od domowej szczotki do zamiatania (odkręcić). Jak znam życie mop kosztuje jakieś 2,5 zł. kij ok. 9 zł. Odpowiedz Link
stara-a-naiwna Re: mop sznurkowy 10.03.13, 21:13 miałam rożne mopy - najpierw tanie, bo wydawało mi się, ze drogie są niewiele lepsze tanie = gówniane mam teraz viledę i mam go 3 rok (!) wcześniej jak nie wiadro pękało, to się kij od szczotki łamał, że już nie wspomnę o wypadających sznurkach itp jak nie masz kasy to kup najzwyklejszy mop z drewnianym kijem Odpowiedz Link
hela6 Re: mop sznurkowy 10.03.13, 22:28 Jak bym kupowała dla siebie to na pewno nie sznurkowy. Nie prawda że tanie to kiepskie. Mopy płaskie z Lidla mają przyzwoite ceny i są przyzwoite jakościowo ale niestety sznurkowych nie ma. Viledy nie kupię bo im się cenowo w zadkach poprzewracało. Odpowiedz Link
uszyslonia Re: mop sznurkowy 15.03.13, 08:38 Jeśli upierasz się na sznurkowy to do kupienia w każdym markecie. Tak jak pisała poprzedniczka, wejdzie nawet na kij od szczotki, ale warto kupić od razu wiaderko z takim sitkiem do odciskania. Odpowiedz Link
hela6 Re: mop sznurkowy 15.03.13, 10:10 Wiadro jest, sitko jest, chodzi o to że studenciakom się te mopy razem z kijami w rękach "palą" No i do ręcznego odciskania mopa płaskiego nie namówię towarzystwa a mopa z odciskaczką szkoda dla nich bo i tak zepsują. Odpowiedz Link