Dodaj do ulubionych

kupno talerzy

03.12.13, 21:33
doradźcie dziewczyny -moja mama musi dokupić sobie talerze chodziła trochę po sklepach ale mówi ze jak coś jest to np brakuje w talerzy głebokich, chcialabym jej pomóc bo choruje na nogi i za dużo nie może chodzić a ja mieszkam na drugim końcu Polski (zobacze się z nią dopiero latem) i wymyśłiłam że poszukam jej w internecie,ale coś mi nie wychodzi,ona potrzebuje 6 szt. do zupy,II dania i małego ,najlepiej cena ok. 100 zł,nie chce arcoroku tylko normalną porcelane i najlepiej nie w kwiatki,nie ma zmywarki , boję sie że za dużo wymaga przy takiej kwocie
Obserwuj wątek
    • alicez Re: kupno talerzy 03.12.13, 21:58
      Tak wyglądają Twoje kryteria w zestawach obiadowych na Allegro:
      allegro.pl/zastawa-stolowa-serwisy-110890?limit=180&buyNew=1&offerTypeBuyNow=1&order=d&string=zestaw+obiadowy&price_to=100&price_enabled=1
      Najwyżej mnie truskavka wytnie, ale jak nie możecie pobiegać po sklepach to idealne rozwiązanie.
      • baba-baba Re: kupno talerzy 03.12.13, 23:20
        Luminarc jest ok ale niektóre zestawy mają tak płytkie głębokie talerze,że chochla zupy nie wejdzie.Sprawdz dobrze.
    • kol.3 Re: kupno talerzy 08.12.13, 07:28
      Spróbuj na www.pieknowdomu.pl kupowałam tam niedrogi serwis na prezent. Dobra obsługa, szybka dostawa.
      • horpyna4 Re: kupno talerzy 08.12.13, 08:47
        Warto też zobaczyć ofertę filizanka.pl, w ich sklepie stacjonarnym kupowałam pojedyncze sztuki bardzo ładnej białej porcelany bez zdobień. I dość tanio. Aha, jeszcze patera.pl ma m.in. tanią białą porcelanę.

Można też zapoznać się z ofertą sprzedaży internetowej polskich fabryk porcelany (np. Chodzieży, Ćmielowa, Lubiany, czy innych).
    • altu Re: kupno talerzy 08.12.13, 12:48
      jak ma w mieście sklep brw, to mogłaby sobie obejrzć ceramikę i porcelanę,
      tutaj w sklepie internetowym
      mają dość uniwersalne wzory i motywy, no i są kompletowalne - czyli nawet jak za pół roku coś stłucze, to powinna bez problemu uzupełnić.
      • beantro Re: kupno talerzy 24.01.14, 16:40
        ja kupiłam talerze lubiany, uważam, że tanio za komplet dla 6 osób zapłaciłam 149,00
        • kasiek-kd Re: kupno talerzy 24.01.14, 23:15
          a nie mozesz się dołożyc?
    • slona78 Re: kupno talerzy 25.01.14, 14:19
      Ze dwa tygodnie temu upolowałam do biura męża dwa zestawy porcelany (zestaw dziwny, bo dla 4 osób) za uwaga... 36zł smile w Ikei.
      Mają jakąś akcję wyprzedażową, zestaw z nazwą na M. Prosty, biały, nic wyszukanego, ale za tą kwotę naprawdę warto. Gdybyś potrzebowała nazwy, mogę przeszukać paragony. Na pewno to jednak nie jest komplet, który jest stale w sprzedaży.
      • slona78 Re: kupno talerzy 25.01.14, 14:22
        wygooglałam - Martorp (porcelana)
        • anu_anu Re: kupno talerzy 25.01.14, 16:15
          Sprawdź może, bo po tej nazwie wyskakują mi tylko sztućce ...
          • budzik11 Re: kupno talerzy 25.01.14, 18:34
            Jesli o Ikea chodzi, to nie polecam tego www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90148790/ talerze sa wielkie, nie mieszcza mi sie do zmzwarki, latwo sie obtlukuja i w mikrofali nagrzewaja sie bardziej niz jedzenie na nich grzane.
            • zawle Re: kupno talerzy 25.01.14, 18:43
              Kupiłam na wyprzedaży w Biedronce porcelanowe talerze, białe. Teraz były po 50zł, wczesniej po 150.
            • slona78 Re: kupno talerzy 26.01.14, 12:56
              Budzik, Twoje talerze są z ceramiki, a nie porcelany - dlatego tak mocno się nagrzewają w mikrofali. Porcelana znacznie mniej się nagrzewa, ja w ogóle nie wkładam ceramiki do mikrofali, bo można się poparzyć.

Ta seria, o której pisałam wyżej jest promocyjna, nie ma jej normalnie w ofercie. Na all sprzedają ją 100% drożej niż w sklepie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka