Dodaj do ulubionych

słuchawka Bluetooth-problem

01.12.14, 10:30
kupiłam na prezent słuchawkę Bluetooth do telefonu |(konkretnie to Plantronics ML18)
,chciałam sprawdzić czy będzie dobra,rozmowa przez nia jest ok. tylko nie umiem rozłaczyć sie przy jej pomocy i nawiązac rozmowy-muszę posłużyć się telefonem -i teraz nie wiem czy to normalne czy ja nie kumata jestem czy znowu jakiś felerny model kupiłam
i drugie pytanie jak nosicie tego typu słuchawki w lewym uchu bo zaczep to mi raczej pasuje do prawego a na stronach pisało ze mozna w obu uszach nosić
Obserwuj wątek
    • b-b1 Re: słuchawka Bluetooth-problem 01.12.14, 12:48
      drzewkopomaranczowe napisała:

> kupiłam na prezent słuchawkę Bluetooth do telefonu |(konkretnie to Plantronics
      > ML18)
      > ,chciałam sprawdzić czy będzie dobra,rozmowa przez nia jest ok. tylko nie umie
      > m rozłaczyć sie przy jej pomocy i nawiązac rozmowy-muszę posłużyć się telefonem
      > -i teraz nie wiem czy to normalne czy ja nie kumata jestem czy znowu jakiś fel
      > erny model kupiłam
      > i drugie pytanie jak nosicie tego typu słuchawki w lewym uchu bo zaczep to mi r
      > aczej pasuje do prawego a na stronach pisało ze mozna w obu uszach nosić

Mam Nokię, odbieram rozmowy i rozłączam się klikając raz w słuchawkę(w uchu). Nie noszę zaczepów-wkładam gumową nasadkę zmniejszającą i do prawego ucha-tak mi najwygodniej-nie zdarzyło się, aby wypadła. Zaczep plątał mi się z włosami i ucho bolało-teraz nawet nie pamiętam, że mam ją w uchubig_grin
      Pooglądałam Twoją, wygląda jakby tylko do prawego ucha się nadawała-chyba, że jest jakiś patent na zmianę miejsca zaczepu.
      • drzewkopomaranczowe Re: słuchawka Bluetooth-problem 02.12.14, 12:01
        dzięki ,okazało się ze słuchawka była zepsuta i ją zwracam,teraz musze poszukać czegoś nowego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka