monpol1 07.02.15, 16:15 Macie jakieś swoje ulubione miejsce nad naszym polskim morzem,które możecie gorąco polecić?...fajnie gdyby były to domki bo chcemy w dwie rodzinki pojechać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiol_anka Re: Wczasy nad morzem 10.02.15, 11:27 Oczywiście, że mamy)) Stegna - ośrodek wypoczynkowy Kabylia. Super miejsce, niby usytuowane nad głównym zejściem nad morze, ale jednocześnie schowane w lasku i odseperowane od gwaru turystów. Polecam także Sobieszewo - tylko te dalsze zejścia - nie ma prawie ludzi Odpowiedz Link
marigold222 Re: Wczasy nad morzem 18.02.15, 11:40 w Stegnie Ibis- duże domkl drewniane fajne, mniejsze murowane słabsze ale też ok. swietne jedzenie Odpowiedz Link
tomira74 Re: Wczasy nad morzem 18.02.15, 21:42 Do Ibisa zarezerwowalam termin juz 4 rok z kolei.naprawdę fajne miejsce dla rodzin z dziećmi.Tylko ja zawsze na pokojach... Odpowiedz Link
kol.3 Re: Wczasy nad morzem 10.02.15, 14:53 Moje ulubione są Rowy, ale trudno by mi było polecić domki bo nigdy w nich nie mieszkam. Odpowiedz Link
budzik11 Re: Wczasy nad morzem 11.02.15, 10:05 Sarbinowo. Mała, kameralna miejscowość, mało kramów z dziadostwem, głośnych barów. Jest mały, ogólnodostępny plac zabaw dla dzieci Odpowiedz Link
i_ja_tez Re: Wczasy nad morzem 11.02.15, 16:14 Jastarnia. Ośrodek pod cyprysami lub Domki Blanka Odpowiedz Link
nini6 Re: Wczasy nad morzem 13.02.15, 09:35 budzik11 napisała: Sarbinowo. Mała, kameralna miejscowość, mało kramów z dziadostwem Jak byliśmy kiedyś przed sezonem, w czerwcu, to owszem, kramy z dziadostwem dopiero się rozkładały i było ich mało. W sezonie główna i jedna z niewielu ogółem w miejscowości ulica to jeden wielki kram z dziadostwem. Odpowiedz Link
mirszy Re: Wczasy nad morzem 13.02.15, 23:06 Zapraszam do Łeby. www.intercamp84.eu Domki z aneksem kuchennym i łazienką. Odpowiedz Link
tynka893 Re: Wczasy nad morzem 25.02.15, 06:11 A ja gorąco polecam domki marcysiavw damasłowicach pod darłowem. Jak dla mnie rewelacyjne. Wszlekie udogodnienia dla rodzin z dziecmi. Dostalismy dla corki lozeczko krzeselko nawet autko na akumulator dla starszych boiska, plac zabaw trampolina. Domki praktycznie nowe, super wyposazone i cena moim zdaniem bardzo niska za takie warunki. Co dla mnie wazne sa tam tylko 4 domki a nie caly plac i mega tlumy. No i w razie niepogody na posesji piekny kryty basen z ciepla woda. Naprawde polecam. W tym roku juz pobyt zarezerwowany. Odpowiedz Link