Dodaj do ulubionych

Dobry tani tablet

04.10.16, 12:56
Dziewczyny szukam tableta. Będzie służył do przeglądania internetu ewentualnie obejrzenia jakiegoś filmu. Chciałbym coś co nie nadszarpnie skromnego budżetu ale nie będzie badziewiem.
Obserwuj wątek
    • tuvalu1 Re: Dobry tani tablet 05.10.16, 00:20
      Ja akurat do celów o których wspominasz używam "badziewnego" tabletu za 100 PLN, model sprzed 2 lat, i nie narzekam.
      www.spidersweb.pl/2014/08/colorovo-citytab-vision-7-2-1-test.html
      Przeglądanie internetu, odbieranie maili, pisanie tekstów, przeglądanie filmów, zdjęć - do tego wszystkiego właśnie stworzone są tablety. Jeśli chodzi o używanie tabletu do pracy czyli uruchomienie kilku, kilkunastu programów jednocześnie, to tu jest już problem i należy uzbroić się w cierpliwość.
    • misiowazona Re: Dobry tani tablet 05.10.16, 14:04
      Tani tablet z marketu zepsuł nam się w 2 tygodnie. W sumie dobrze, bo był potrzebny na podróż, żeby zabawić 3-latkę w drodze. Zwrócono nam pieniądze i w sumie jesteśmy zadowoleni, mimo, że towar-lipa.
    • asfo Re: Dobry tani tablet 10.10.16, 16:07
      Ogólnie to bym ci radziła wybrać coś przyzwoitej marki, a unikać producentów, którzy celują wyłącznie w tanie urządzenia. W zeszłym roku kupowałam rodzicom Toshibę z Windowsem 8 za ~ 500 zł i jak do tej pory nic się nie popsuło. No i jeszcze zależy, jaki chcesz system operacyjny i ile planujesz wydać. Dla jednych 500 zł to drogo, dla innych 1000 to tanio.
    • nowaczek1 Re: Dobry tani tablet 11.10.16, 08:08
      Ja mam od 2 lat Modecom Freetab 9000. Kosztuje teraz między 400 a 500 zł. Szybki i ma dobry wyświetlacz. Relacja między ceną a jakością bardzo korzystna. Polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka