niebieskaa4 04.10.16, 12:56 Dziewczyny szukam tableta. Będzie służył do przeglądania internetu ewentualnie obejrzenia jakiegoś filmu. Chciałbym coś co nie nadszarpnie skromnego budżetu ale nie będzie badziewiem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tuvalu1 Re: Dobry tani tablet 05.10.16, 00:20 Ja akurat do celów o których wspominasz używam "badziewnego" tabletu za 100 PLN, model sprzed 2 lat, i nie narzekam. www.spidersweb.pl/2014/08/colorovo-citytab-vision-7-2-1-test.html Przeglądanie internetu, odbieranie maili, pisanie tekstów, przeglądanie filmów, zdjęć - do tego wszystkiego właśnie stworzone są tablety. Jeśli chodzi o używanie tabletu do pracy czyli uruchomienie kilku, kilkunastu programów jednocześnie, to tu jest już problem i należy uzbroić się w cierpliwość. Odpowiedz Link
misiowazona Re: Dobry tani tablet 05.10.16, 14:04 Tani tablet z marketu zepsuł nam się w 2 tygodnie. W sumie dobrze, bo był potrzebny na podróż, żeby zabawić 3-latkę w drodze. Zwrócono nam pieniądze i w sumie jesteśmy zadowoleni, mimo, że towar-lipa. Odpowiedz Link
asfo Re: Dobry tani tablet 10.10.16, 16:07 Ogólnie to bym ci radziła wybrać coś przyzwoitej marki, a unikać producentów, którzy celują wyłącznie w tanie urządzenia. W zeszłym roku kupowałam rodzicom Toshibę z Windowsem 8 za ~ 500 zł i jak do tej pory nic się nie popsuło. No i jeszcze zależy, jaki chcesz system operacyjny i ile planujesz wydać. Dla jednych 500 zł to drogo, dla innych 1000 to tanio. Odpowiedz Link
nowaczek1 Re: Dobry tani tablet 11.10.16, 08:08 Ja mam od 2 lat Modecom Freetab 9000. Kosztuje teraz między 400 a 500 zł. Szybki i ma dobry wyświetlacz. Relacja między ceną a jakością bardzo korzystna. Polecam. Odpowiedz Link