Dodaj do ulubionych

Meble na taras, do ogrodu

11.03.17, 19:07
Dziewczyny , jakie macie meble w ogrodzie ?
Drewno, plastik , technorattan ? Czy jeszcze inne ?
Które są według Was najlepsze ?
Macie doświadczenie ?
Obserwuj wątek
    • roseanne Re: Meble na taras, do ogrodu 11.03.17, 20:49
      mialam drewniane tek, ikea przez 6 lat, mimo impregnacji, malowania i okrywania na zime padly w koncu
      teraz mam skladane , tez tek, z lokalnego sklepu remontowo/agd przechowuje w domu,

nie lubie plastiku, bu sie klei do ud
      • marysia460 Re: Meble na taras, do ogrodu 11.03.17, 22:06
        Można kłaść na plastikowe krzesła poduszki , no ale drewniane to jednak chyba lepiej wyglądają
    • keepersmaid Re: Meble na taras, do ogrodu 11.03.17, 21:44
      tekowe
    • anu_anu Re: Meble na taras, do ogrodu 14.03.17, 22:32
      Dawno temu kupiłam 20 granatowych krzeseł plastikowych i spory żółty stół. Mebli drewnianych wtedy jeszcze nie było, a każdym razie ja nie pamiętam aby były. I to cholerstwo od 20 lat z górą trzyma się, jedyna zmiana jaką widzę - to wyblakł blat stołu.
      Już parę razy przyglądałam im się krytycznie - ale nic im nie brakuje, są całe, wygodne, urody może nienachalnej, ale jak na nich siedzę to mnie to nie razi. Szczególnie, że co prawda raz w roku ale potrzebuję mieć 18 krzeseł - bo robimy imprezę właśnie na tyle osób. I każde bardziej urodziwe rozwiązanie - jest drogie sad
      Mam przeczucie, że jak już się na coś zdecyduję to na jakiś zupełnie mały zestaw, tylko dla naszego użytku.
      • anu_anu Re: Meble na taras, do ogrodu 14.03.17, 22:34
        Acha, na wszystkie krzesła mam poduszki ale tylko pod pupę, nie takie z oparciem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka