bebe1978 Re: Wątek powitalny. Wpisujcie się na listę WDPD 31.10.08, 20:57 Witajcie Posiadam: TŻ, psa ("omc" owczarek niemiecki)i mało m.kw. do ogarnięcia-jakieś 40. Liczę na pomoc w przejściu z minimalistki- tudzież lenia, na WDPD Na razie czytam i czytam, i czytając pozdrawiam ! Odpowiedz Link
mama.rozy Re: Wątek powitalny. Wpisujcie się na listę WDPD 01.11.08, 20:05 trafiłam tu dzisiaj i na pewno będę odwiedzać częściej.lat 3o,mąż filizof,dzieci troje,kotów troje,psów troje.pozdrawiam Odpowiedz Link
jackie.sparrow Re: Wątek powitalny. Wpisujcie się na listę WDPD 05.11.08, 17:03 Witam wszystkie kochane WDPD, melduję sie na liście Czesto czytam porady na tym wspanialym forum ale jak do tej pory nie zglosilam sie do grona WDPD (gapa ze mnie nieslychana,choc moze to troszke z niesmialosci bo nie wiem czy sie kwalifikuje) co niniejszym nadrabiam Jestem energiczna, czasem troszke roztrzepana 29- latka,mieszkam z moim jeszcze nie mezem w wynajmowanym malenkim gniazdku i z calych sil staram sie byc WDPD, co niestety z roznym skutkiem mi wychodzi.. Jestem bowiem niepoprawnym leniwcem, ale mam nadzieje drogie Panie (i Panowie) ze dzieki Wam sie podciagne. Czytam Was z przyjemnoscia, jestescie dla mnie wielka inspiracja. Pozdrawiam, J. Odpowiedz Link
bioo Re: Wątek powitalny. Wpisujcie się na listę WDPD 13.11.08, 09:39 Anna 32 lata, mąż Robert, córeczka prawie 4,5 letnia Malgosia. ja w miarę porządnicka, ale mąż zbieracz makulaturowy - tzn nagminnie kupuje gazety i czeka na wolny czas, kiedy je przeczyta , i tak leżą równiutko poukładane na kupki tematyczne w róznych częściach domu, permanentnie nie widzący bałaganu i kurzy pocelulozowego chętnie bym była WDPD Odpowiedz Link
laiczka9 Re: Wątek powitalny. Wpisujcie się na listę WDPD 13.11.08, 11:48 lat 33, niesłabnące przekonanie że bałagan robią krasnoludki kiedy nie patrzę. mąż-cudo w męskim wydaniu,pies - degenerat. witam Szanowne Grono Koleżanek. Odpowiedz Link
sir.vimes Cześć i czołem 14.11.08, 14:02 jestem bałaganiarą z lekką obsesją porządkową. Od lat marzę o skatalogowaniu swoich książek i szafie na bieliznę takiej jak miała pani X w "Niani z Nowego Jorku" (każde majtki w woreczku, na woreczku opis i firma;P). Nienawidzę prasować i gotować za to z przyjemnością nacieram drewno olejkami. Rozrzuconych ubrań nie widzę i nie rejestruję, za to brudne okna i kafelki doprowadzają mnie do wściekłości. Odpowiedz Link
the_kami dzień dobry :) 18.11.08, 10:46 Lat 30, TŻ, dwie koty, jakieś ~70 m kw. (nie naszego, buuuu...) mieszkania do ogarnięcia, niespełniona kucharka... Dzień dobry Odpowiedz Link
ania.de witam się 04.05.09, 11:36 podczytuję, szukam dobrych sprawdzonych pomysłów i bardzo lubię ład i porządek mama i żona Odpowiedz Link
biala-myszka Re: Wątek powitalny. Wpisujcie się na listę WDPD 21.11.08, 14:25 Witam 30+ na karku, mąż, dzieci: 1 własne (7), 2 na przychodne (17 i 22). Brak zwierząt domowych - czasami pająki; obecnie stado sikorek i kowalików w karmniku obserwowanym łakomie przez wszystkie koty z sąsiedztwa. Dom - niby niezbyt duży, ale że szeregowy, to 4 poziomy się zebrały. Artystyczny nieład to moje zawołanie herbowe. Niestety, mąż zodiakalna Panna (buuu!) Ale jakoś sobie żyjemy Odpowiedz Link
aleksandra2323 Re: Wątek powitalny. Wpisujcie się na listę WDPD 28.12.08, 01:35 Witam Wszystkich serdecznie. Bywam tu często, i wreszcie się zarejestrowałam. Moją pasją są moje- i nie tylko - psy, szpic wilczy i owczarek niemiecki Odpowiedz Link
anna-pia Re: Wątek powitalny. Wpisujcie się na listę WDPD 22.11.08, 23:31 czytam regularnie od dłuższego czasu, to mój pierwszy wpis Odpowiedz Link
misiaczek123 Re: Wątek powitalny. Wpisujcie się na listę WDPD 25.11.08, 18:28 I ja dołączam do grona na stanie mam męża - Okropnego Bałaganiarza i kilkumiesięcznego synka, który mam nadzieję, że nie odziedziczy po tatusiu "zamiłowania do porządku" Odpowiedz Link
yunanna Re: Wątek powitalny. Wpisujcie się na listę WDPD 27.11.08, 13:22 mam nadzieję że nie jestem za młoda na to forum.. niecałe 22. od niedługiego czasu rządzę się sama, na [prawie] swoim, pogodzić usiłuję pracę znauką i zamiłowaniem do porządku. wszelkie porady pilnie poszukiwane. pozdrawiam* Odpowiedz Link
jvstys Re: Wątek powitalny. Wpisujcie się na listę WDPD 27.11.08, 22:09 witam ja też dzis pierwszy raz lat jeszcze 27 dziecię i mąż posztuk 1 i jaden kudłaćz huski i jeszcze jeden pierzecz papug pozdrawiam Odpowiedz Link
mawi1963 Re: Wątek powitalny. Wpisujcie się na listę WDPD 02.12.08, 13:54 Witam ! Chciałabym dołączyc do was Mam na imie marzena mam 45 lat 3 córki już dorosłe, 3 wnuczki i 2 zięciów , dom i dwa psy i bałagan który tylko na dobra spraę mi przeszkadza Odpowiedz Link
marty_chce_do_dzungli Re: Wątek powitalny. Wpisujcie się na listę WDPD 03.12.08, 14:10 Marty. Zapracowana matka dziecku, żona mężowi przymusowo w domu. Odpowiedz Link
mama_agula Re: Wątek powitalny. Wpisujcie się na listę WDPD 03.12.08, 23:29 Witam, mam 24 lata, męża i 1,5 roczną córeczkę No i wiecznie porozgniatane paluszki i herbatniki na podłodze, które produkuje moja pociecha Odpowiedz Link
annatis Re: Wątek powitalny. Wpisujcie się na listę WDPD 04.12.08, 20:15 Witam. Chętnie zostanę WDPD. Przeczytałam o was w ELLE. Mam 28 lat, 6-letniego syna i ogromny bałagan i w domu i w życiu. Muszę coś z tym zrobić Życzcie mi powodzenia. Odpowiedz Link
tojamaja Re: Wątek powitalny. Wpisujcie się na listę WDPD 04.12.08, 20:21 Pomyłka, nie z tego konta wysłałam. Więc jeszcze razWitam. Chętnie zostanę WDPD. Przeczytałam o was w ELLE. Mam 28 lat, 6-letniego syna i ogromny bałagan i w domu i w życiu. Muszę coś z tym zrobić Życzcie mi powodzenia. Odpowiedz Link
zaneta11139 Re: Wątek powitalny. Wpisujcie się na listę WDPD 06.12.08, 19:27 witam, mam nadzieję, że przygarniecie kropkamam niemęża i 6- letniego przedszkolaka płci tej gorszej. Oboje bałaganią a ja czuję się jak niewolnica we własnym domu próbując ogarnąć cały ten bałagan. Często mój zapał szybko mija ale teraz, przed świętami naprawdę ostro zabrałam się do boju. Jednego nie rozumiem: kiedy pracowałam o tej porze miałam już zamrożone pierogi na święta a teraz nie pozdrawiam Odpowiedz Link
justyna_w24 Re: Wątek powitalny. Wpisujcie się na listę WDPD 10.12.08, 10:55 Przygarniecie i mnie? mam 25 wiosenek, na stanie nie_męża i małą łobuzicę 4 letnią, która bałagan produkuje w ilościach hurtowych mam nadzieje że z wami uda mi się zapanować nad nim Odpowiedz Link
dorka3078 Re: Wątek powitalny. Wpisujcie się na listę WDPD 12.12.08, 20:56 Witam Dorota lat 30 bardzo podoba mi się wasze forum ,porad co nie miara no a m i dzieciarnia sztuk dwie jedna duża 8 lat i druga mała 1 ,5 roku bałagani aż wióry lecą Odpowiedz Link
sierpniowska slicznie sie przywitam :) 10.12.08, 13:50 witam! przeczytalam wiekszosc watkow i musze przyznac ze znalazlam cala fure porac co i jak - jak sobie z tym radizc zeby w kolko nie sprzatac a bez widocznych rezultatow... dziekuje lat 35, dzieckow 2 no i maz - jeszcze wiekszy balaganiarz niz ja... a nie myslalam ze to moziwe. Tylko ze przy takiej mieszance wybuchowej ciezko o jakikolwiek porzadek... dobre rady sie naprawde przydaja... Odpowiedz Link
z_i_e_l_i_s_t_k_a Re: Wątek powitalny. Wpisujcie się na listę WDPD 13.12.08, 15:34 Witam forumowiczki Mam nadzieje skorzystac z Waszego doswiadczenia, moze mi sie czasem uda dodac cos od siebie Odpowiedz Link
espaniolla Re: Wątek powitalny. Wpisujcie się na listę WDPD 16.12.08, 14:00 Witam wątek i ja się dopisuję , taka tu skarbnica wiedzy i nadzieja się tli, że może być lepiej. Ja z tych co bałaganią , ale jak już się wezmą do roboty, to z dzikim szałem i na błysk Odpowiedz Link
for.ever Re: Wątek powitalny. Wpisujcie się na listę WDPD 17.12.08, 08:14 Nazywam się Kasia, mam 28 lat (1980r), mieszkam w Warszawie, pracuję… dużo Mam kochanego Męża i cudowną córeczkę – Natalkę. Lubię porządek i mam nadzieję na znalezienie na tym forum rozmaitych sposobów na jego utrzymanie jak najmniejszym kosztem zarówno pracy jak i pieniędzy Odpowiedz Link
antytalentka Witam i ja:) 22.12.08, 19:47 Dołączyłam do Was dzisiaj i na razie czytam, czytam, czytam. Jeśli chodzi o porządki, nie mam z tym specjalnych problemów, natomiast jeśli chodzi o gotowanie, bądź, O zgrozo!, pieczenie ciast, jestem.....jak mój nick. Mam 29 lat i chciałabym nieraz zaskoczyć rodzinę "czymś na słodko" a nie tylko śledziami Pozdrawiam Was serdecznie Odpowiedz Link
pamana Re: Witam i ja:) 15.01.09, 19:42 Witam i ja lat 27 i tak od 4 lat ,dziecko sztuk 1 ,TŻ Odpowiedz Link
pamana Re: Witam i ja:) 15.01.09, 19:45 Witam i ja lat 30 i tak od lat 4 ,dziecko sztuk 1 ,TŻ -w kronice policyjnej(mojego nie ma w kronice zwany konkubentem - sztuk 1 żólwie sztuk 2 i akwarium ślimakow i gupikow-nie zliczona ilosc . Oficjalnie porządnicka ktorej inni (ww) bałaganią mam dwie lewe do gotowania mięs gdyz sie brzydze i nie znam sie . Uwielbiam slodkie ale jestem wybredna. witam i wracam do czytania forum . pzdr Odpowiedz Link
bellgirl Re: Wątek powitalny. Wpisujcie się na listę WDPD 21.01.09, 14:31 Fajnie, że jesteście, gdyby nie przypadek i notka w gazecie pewnie bym nie znalazła. Mam 30 lat, męża, 2,5 letniego synka i drugiego w drodze Walczę z bałaganem umiarkowanie - w razie potrzeby zaganiam moich facetów - skutkuje z czasem co raz mniej bałaganią. Duży chętnie współpracuje,mały chce się wykazać. Prawie codziennie sprzątam po jednej szufladzie/zakamarku/itp i powoli odgracam dom, który zdążyłam lekko zapełnić "popierdułkami" w ciągu 3 lat. Widok posprzątanego domku + kawka + gazetka wart jest dbania. Aha lubię się pomalować nawet jak nigdzie nie wychodzę i nikt mnie nie widzi - mam takie skrzywienie... Odpowiedz Link
madzioreck Re: Wątek powitalny. Wpisujcie się na listę WDPD 22.01.09, 23:20 To ja tez się przywitam, podczytuję trochę Lat 27, mąż, dzieci brak, kocham porządek, lubię sprzątać, jeno czasu mi brakuje Odpowiedz Link
mmonia74 Re: Wątek powitalny. Wpisujcie się na listę WDPD 23.01.09, 17:28 Witam! Lat 34, stan posiadania: mąż, dziecko w wieku bałaganiącym(plus drugie w drodze). Czyli perspektyw na więcej czasu i porządku w domu nie mam Odpowiedz Link
zalasso Re: Wątek powitalny. Wpisujcie się na listę WDPD 07.02.09, 22:16 Witajcie! mam lat 27 (jeszcze parę dni, M., Dziecko 1 i drugie w drodze, psa, dom, ogródek, pracę i inne. Lubię to forum- jest pomocne, przyjazne i zabawne Odpowiedz Link
jasmin80 Re: Wątek powitalny. Wpisujcie się na listę WDPD 15.02.09, 12:40 Dołączam do was kobietki. Mam 29 lat, męża Rafała i synka Szymonka (pół roczku). Witam się z wami serdecznie. Odpowiedz Link
wilma1970 Re: Wątek powitalny. Wpisujcie się na listę WDPD 15.02.09, 21:49 Ale fajne miejsce! Mam 25 lat bez sobót i niedziel. Jestem zawodową matką. Mam męża, pięcioro dzieci (16,13,11,7,3). Dwa psy i trzy koty (długowłose). 500 metrów domu i niewielki ogródek. Mieszkamy w Warszawie. I znalazłam właśnie 428 przyjaciółek. Witam. Odpowiedz Link
margo321 Re: Wątek powitalny. Wpisujcie się na listę WDPD 23.02.09, 15:29 witam, mam latek jeszcze 32, meza, synka Mchalka-lat 5, córeczke Dominike- 21miesieczna. mieszkam w domku jednor. od 0,5 roku, poszukuje niani!!! (na wsi probelm ogromny)wiec jeszcze nie wrocilam do pracy. pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link
majka.xxx Re: Wątek powitalny. Wpisujcie się na listę WDPD 07.03.09, 20:30 dopisuje sie Ja- Maja lat xxx swieza mezatka. pozdrawiam Odpowiedz Link
login.as Re: Wątek powitalny. Wpisujcie się na listę WDPD 08.03.09, 22:04 I ja sie przywitam od jakiegoś czasu podczytuje i korzystam z porad i doświadczeń Agata ponad ćwierć wieku Warszawa Odpowiedz Link
anita671 Re: Wątek powitalny. Wpisujcie się na listę WDPD 05.04.09, 17:11 witam od kilku tygodni podczytuje jak mam czas. Lubie to forum. Anita, lat 42 Odpowiedz Link
4leaf_clover Re: Wątek powitalny. Wpisujcie się na listę WDPD 07.04.09, 15:02 Witam, pierwszy post już za mną. Kilka info: od dwóch lat wraz z M prowadzimy wojnę z bałaganem. Czasami nawet uda nam się wygrać jakąś bitwę. Szykuje nam się nowy członek naszej Familii. Dlatego warto bardziej wziąć się w garść! Zwierząt brak, na razie tylko we dwójkę, w wiecznych remontach. M pedant oficjalnie, nieoficjalnie taki sam leniuch i bałaganiarz jak ja. Dobrali się jak w korcu maku Odpowiedz Link
krochmolcia Re: Wątek powitalny. Wpisujcie się na listę WDPD 08.04.09, 18:10 Witam, Pierwsze koty za płoty, czyli po 1,5 roku czytania zaczynam pisać Pozdrawiam wszystkie dziewczęta, krochmolcia Odpowiedz Link
dantelle54 Re: Wątek powitalny. Wpisujcie się na listę WDPD 17.04.09, 00:29 To i mnie przyjmijcie w szacowny poczet WDPD-prosze.Jestem nadzwyczaj Wystarczajaco Dobra Pania Domu,ale w porywach.W tzw.miedzyczasie sama sobie nie dowierzam,ze stac mnie na taki balagan.Ale jak juz doprowadze mieszkanie do ladu wszystkich zadziwiam i przesladuje mnie obsesja,iz jednak nie jestem wystarczajaca w zadnej mierze. Ale w milym towarzystwie zawsze razniej.Moj casus: samotna na trzech pokojach i metrazu 45 mkw.-niestety w bloku.Brak brudzacych w osobach domownikow czy osob postronnych.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
lillkaa Re: Wątek powitalny. Wpisujcie się na listę WDPD 17.04.09, 11:51 Własnie przypadkiem wleciałam rozpędem na to forum z zupełnie innego forum...i się zaczytałam ) Witam wszystkie WDPD i będzie mi miło tu zaglądać i pisać, jeśli oczywiście można Pozdrawiam Odpowiedz Link
mizi_mizi Re: Wątek powitalny. Wpisujcie się na listę WDPD 18.04.09, 14:08 No to i ja jestem nowa, ale chyba zostanę na długo, bo mi się podoba Jak na razie w posiadaniu: męża, dwóch kotów i 6-miesięczniaka w brzuchu )) Odpowiedz Link
gabrysia80 Re: Wątek powitalny. Wpisujcie się na listę WDPD 23.04.09, 13:24 to i ja się przywitam: gabi, dwoje dzieci (4 i 2), mąż, pies, wielkie mieszkanie i ciągłe poczucie, że nie jestem dobrą panią domu. zatem będę WYSTARCZAJĄCO dobrą)) pozdrawiam! Odpowiedz Link
nudzimisie2 Re: Wątek powitalny. Wpisujcie się na listę WDPD 28.04.09, 21:25 Witajcie! Monika, lat duzo, dziecko 5 lat i pies wilk lat 9 oraz maz artysta i caly jego 11-osobowy zespol. Do tego mieszkanie 120m i ogrodek do ogarniecia Podczytywalam, podczytywalam az postanowilam sie z Wami blizej zapoznac ps. przepraszam za brak polskich znakow, moja klawiatura takich nie przewiduje Odpowiedz Link
marguyu Re: Wątek powitalny. Wpisujcie się na listę WDPD 03.05.09, 11:03 Witam Przychodze tu juz od dluzszego czasu, ale dopiero niedawno zaczelam troche pisac. Juz od dawna urodziny obchodze z bardzo daleka ale nie przeszkadza mi to wcale w zachowaniu formy i dobrego humoru. Bezdzietna mezatka od kilku lat przemieszczajaca sie po swiecie. Administracyjnie przynaleze do Francji do ktorej wroce jako zgrzybiala staruszka; aktualnie w Czechach, na poludniowych Morawach gdzie zyje sie nam obojgu bardzo dobrze. Pozdrawiam Odpowiedz Link
szkrabek27 Re: Wątek powitalny. Wpisujcie się na listę WDPD 04.05.09, 09:19 witam tez czytam Was juz od dluzszego czasu. Mam meza i jednego malego synka. Mieszkanie ponad 80 metrow, z reguly posprzatane choc przy maluchu ktory wywala wszystko z szafek, rozrzuca zabawki i kruszy jedzeniem nie jest to latwe Odpowiedz Link
ala.ked Re: Wątek powitalny. Wpisujcie się na listę WDPD 08.05.09, 09:11 Zafascynowana tym forum Matka córci Werki (07.11.2005) i Żona (razem od 16 lat ). Kobieta pracująca i praktyczna. Pozdrawiam wszystkie forumowiczki )) Odpowiedz Link