zzzytkaaa 06.12.07, 09:48 nad oknem w sypialni robi mi sie grzyb, wietrze codziennie, ale po nocy mam mega zaparowane szyby i pewnie od tego czy macie jakies metody na grzybka (oprocz marynowania, jakies specyfiki godne polecenia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emilka74 Re: grzyb-ratunku 06.12.07, 10:34 Właśnie niedawno założyłam podobny wątek.PO radach koleżanek zaczęłam działać i...okazało się że wentylacja nie działa tak jak powinna.ZAkupiliśmy specjalne nawietrzniki higrosterowane(chyba tak się to nazywamontowane do okna.Na pleśń i grzyba kupiliśmy specjalny preparat SAVO -działa natychmiast po zastosowaniu!!! i pochłaniacz wilgoci.WAlkę dopiero rozpoczęliśmy,ale efekty już widać. mama Emilki i Gabrielka Odpowiedz Link
sarna73 Re: grzyb-ratunku 06.12.07, 11:29 kochana zzzytkooo , Savo o ktorym pisze Emilka jest dostepne 2 pietra wyzej i dziala dokladnie tak jak ona pisze, jesli chcesz wyprobowac, zapraszam, a o nawiewnikach tez myslalam, ale kolezanka mowila ze czuc nawiew i ze zamykaja na noc, a to glownie po nocy wlasnie jest wilgoc, Emilko jakie nawiewniki kupilas i za ile? Odpowiedz Link