barbie4 01.07.08, 22:48 czy któras z was juz ja moze kupiła ? no i przejrzała chociaz? jesli tak to czy jest warta zakupu ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psotka83 Re: książka- PPD 02.07.08, 08:09 Ja kupiłam, przejrzałam, ale nie mam czasu się zagłębić. Natomiast narzeczony stwierdził, że pozytywnie chyba na mnie wpływa samo posiadanie jej ponieważ zabrałam się za układanie wszystkich dokumentów, które były porozwalane w całym domu ale nasza kotka chyba oprotestowała książkę, usadziła swój kuper na niej i ani myślała zejść Odpowiedz Link
gosiaplock28 Re: książka- PPD 04.07.08, 12:10 kupiłam, rzeczywiście samo posiadanie motywuje... mężatka jestem juz kilka lat ale panią domu to dopiero od niedawna... na swoim. Książka fajna Odpowiedz Link
weisefrau Re: książka- PPD 04.07.08, 21:05 Kupiłam, mam i bardzo mi się podoba. Zwięzłe rady w tłumaczeniu lepszym niż w TV (ale można by jeszcze bardziej po polsku napisać) - słynna substancja myjąca zawiera wodę, ocet i boraks, a nie sodę oczyszczaną. Czyli powinno czyścić, a nie pienić się. Mam spory staż jako pani domu, ale znalazłam dobre rady w nieprzemyślanych do dziś aspektach tego zawodu. warto książkę kupić. Jest ładnie wydana, bez niepotrzebnych obrazków. Odpowiedz Link
magdusi21 Re: książka- PPD 07.07.08, 13:45 Ja również kupiłam i jest dobra ale bez rewelacji. Połowę tych rad znam od mojej mamy (jednak stare dobre rady są najlepsze ). No spodziewałam się czegoś więcej, ale i tak nie jest zła. Na razie nauczyłam się z niej prasowania koszuli, pierwszy raz udało mi się tak dobrze wyprasować koszulę Odpowiedz Link
femme-fatale Re: książka- PPD 07.07.08, 19:26 Dzisiaj przyniósł mi listonosz. Trochę się obawiałam, czy nie będzie tam dziesiątek zdjęć na całą stronę zamiast treści, ale nie Książka jest podzielona na 19 części-lekcji. Na początku jest o odgruzowaniu, dalej o tym, jak ten stan utrzymać. Ogólnie jestem zadowolona, choć nie przeczytałam jej jeszcze w całości. Już czuję się zmotywowana! Odpowiedz Link
aszanya1 Re: książka- PPD 08.07.08, 23:03 Ja też kupiłam - moytywująca jest na pewno, też jeszcze nie przeczytałam w całości. Kupić można w empiku,merlinie, ale popatrz na allegro - jest dwóch czy trzech sprzedawców. Ja kupiłam w Krakowie i odpadły mi koszty przesyłki, a za książkę (nową oczywiście) dałam dychę mniej niż w empiku. Odpowiedz Link
mislawa Re: książka- PPD 24.07.08, 14:51 Hmm, wpisałam się o tym w innym wątku, ale co tam, powtórzę się. Kupiłam we wtorek, w auchanie za 33,99. Zaczęłam czytać. Większość z tych rzeczy wiem, część się nie nadaje do mojej małej kawalerki, ale są też informacje, z których skorzystam. No i motywuje, owszem. I bardzo sie cieszę, że ją mam Odpowiedz Link