kamw1807 23.01.09, 21:07 Wczoraj padł PÓŁROCZNY Polar, linia Każdego Dnia.!!! Skandal, żeby po 6 miesącach się popsuła.. Zalało mi kuchnie!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lorisa Re: PRALKA - SKANDAL - c.d. 23.01.09, 21:15 kumpel,który wiele lat w Avansie pracował od razu odradził mi kupowanie Polara..to mówi samo za siebie. współczuję,naprawdę kiepsko trafiłaś. Odpowiedz Link
frankomama Re: PRALKA - SKANDAL - c.d. 23.01.09, 21:15 Bo kochana nie doczytałaś instrukcji! Tam jest wyraźnie napisane, że "Każdego dnia" oznacza "Każdego dnia odmów trzydzieści zdrowasiek w intencji aby pralka nie wysiadła". Nie zastosowałaś się, to masz. Odpowiedz Link
jag_2002 Re: PRALKA - SKANDAL - c.d. 24.01.09, 22:09 skandal!!! moj polar wytrzymal 14 lat i z lezka w oku go ze 2 mies. temu pozegnalam Odpowiedz Link
trapani Re: PRALKA - SKANDAL - c.d. 24.01.09, 22:59 rany, załamka, też mam tę pralkę... Odpowiedz Link
joanka-r Re: PRALKA - SKANDAL - c.d. 24.01.09, 23:02 Skad wiesz,ze to poważna awaria, może masz zapchany odpływ, lub zapchany filtr, albo wąż odpływowy zbyt nisko powieszony? Awaria moze sie zdarzyć, ja poprzedniego polara miałam 8 lat i było ok. A w Avansie z reguły polecaja i zachwalają to co im nie schodzi. Odpowiedz Link
kamw1807 Re: PRALKA - SKANDAL - c.d. 24.01.09, 23:39 nie jest to wina filtra, ani węża bo sprawdzałem. Pralka była podniesiona, i po włączeniu wyraźnie woda kapie ze zbiornika...;/ Dogadać się z serwisem to tragedia, nie mili, nie uprzejmi..szok. We wtorek mają przyjechać, okaże się co w trawie piszczy Odpowiedz Link
joanka-r Re: PRALKA - SKANDAL - c.d. 24.01.09, 23:45 Moze poszła jakaś uszczelka. Nie sądze aby po 6 miesiacach było to coś poważnego. Odpowiedz Link
lorisa Re: PRALKA - SKANDAL - c.d. 25.01.09, 11:27 ekh myślę,że o tym avansie to do mnie-kumpel raczej by nie przekładał przyjaźni ponad zasady w pracy-sądzę,że każda marka ma lepsze i gorsze egzemplarze.polar robił wcześniej świetne sprzęty agd,teraz nie ma co porównywać-elektrolux np. jest o niebo lepszy.tyle pozdrawiam Odpowiedz Link
joanka-r Re: PRALKA - SKANDAL - c.d. 25.01.09, 12:07 Ja mam AEG( to też elektolux) i nie ma co porównywać ze starym polarem. Choć tamten model miał swoje zalety, miał dwa podlączenia do wody, ciepła-zimno. więc w ogóle nie używałam grzalki tylko pralka pobierała ciepłą wodę. Oplacalne to było, wziąwszy pod uwage, ile prąd kosztuje. Odpowiedz Link
trapani Re: PRALKA - SKANDAL - c.d. 26.01.09, 16:53 daj znać, co powiedzieli w serwisie Odpowiedz Link
kamw1807 Re: PRALKA - SKANDAL - c.d. 26.01.09, 17:03 ok, jutro mają przyjechać między 14, a 18 Odpowiedz Link