attta 17.07.09, 10:56 Witam . Poradźcie proszę co robić aby w domu ładnie pachniało???Kupiłam niedawno dużą torbę lawendy i ...no właśnie porozsypywać ja w różnych miejscach???A może inny sposób? Poz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marysienka-1 Re: Zapach w domu 17.07.09, 11:02 Też kiedyś bawiłam się z woreczkami z lawendy.Ładnie pachniało ale zbyt krótko.Teraz używam olejków eterycznych np. w kuchni cytrynowy.Na codzień nie mam czasu o to dbać-więc zapalam świeczki zapachowe np,waniliową lub kawową.Alw zapachy to kwestia gustu. Odpowiedz Link
budzik11 Re: Zapach w domu 17.07.09, 12:55 forum.gazeta.pl/forum/w,49213,76971897,76971897,Uzywacie_w_domu_pachnidel_.html Odpowiedz Link
bossa13 Re: Zapach w domu 21.07.09, 14:49 Ja używam chusteczek Lenor (żółte opakowanie), takich do suszarek. Kupuje na allegro i rozkładam w domu. Piękny wiosenny zapach. Odpowiedz Link
wacka1 Re: Zapach w domu 21.07.09, 21:48 U mnie od ponad miesiaca kwitnie hoja.Co za piękny zaoach. Odpowiedz Link
agawa70 Re: Zapach w domu 25.07.09, 01:13 Podziwiam. Dla mnie ten zapach na dłuższą metę jest nie do zniesienia. A moja też kwitnie ostatnio non stop Odpowiedz Link
alexxa6 Re: Zapach w domu 22.07.09, 13:28 dbać o czystość, często wietrzyć, nie palić papierosów w mieszkaniu,nie trzymać"kurzołapek", doniczki z lawendą odświeżają też powietrze. Odpowiedz Link
erivela Re: Zapach w domu 24.07.09, 17:43 W Komforcie są dostępne perfumy do pomieszczeń, fantastyczna sprawa, wystarczy popryskać, no i wybór zapachów jest duży. Mnie najbardziej odpowiada zapach "cyprysowa aleja" ale innym też nic nie brakuje. Odpowiedz Link
she8 Re: Zapach w domu 25.07.09, 08:54 Ten sam powielany wątek, po co? ale: Czystość. Brak firanek, dywanów. Kwiaty. Ugotuj coś pysznego, potem upiecz szarlotkę z cynamonem, mało kto się nie zachwyci. Zadnej chemii, to trucizna i śmierdzi. Odpowiedz Link
truscaveczka Re: Zapach w domu 25.07.09, 10:21 Dokładnie - najlepiej i najzdrowiej pachnie ciasto. A tych chemikaliów nawaniających nie puszczałabym w przestrzeń. Szkoda zdrowia. Odpowiedz Link
jarka63 Re: Zapach w domu 26.07.09, 21:17 Kominek zapachowy i olejki eteryczne, najlepszy sposób. Odpowiedz Link
kolo07 Re: Zapach w domu 27.07.09, 14:34 Witam. Kup Sobie zapach reagujący na ruch,co pół godzinki masz porcje ulubionego zapachu. Odpowiedz Link
adalost Re: Zapach w domu 01.08.09, 20:23 Uwielbiam cytrusy więc stosuję taki: www.betterware.intelishop.pl/Niezbedne-w-domu-k25/Odswiezacze-k40/Cytrusowy-odswiezacz-do-powietrza-p164.html Lecz to oczywiście kwestia gustu co do zapachu Odpowiedz Link
sonia30live Re: Zapach w domu 04.08.09, 12:50 Albo takie zapachy do szafy, czy podgrzewacze, teraz z tym nie problem. Odpowiedz Link
hedonia Re: Zapach w domu 04.08.09, 20:58 Czystosc, doniczka bazylii nie znosze obcych zapachow w domu,lubie jak pachnie czystoscia bez wspomagaczy. Srodki zapachowe czeto uczulaja, szczegolnie dzieci ! Odpowiedz Link
dwapsyikot Re: Zapach w domu 15.11.09, 23:46 ja używam po prostu wody toaletowej, której używam, na abazur, na zasłony, a przed przyjściem gości ciasto i kawa. Odpowiedz Link
senioritaloca Re: Zapach w domu 06.12.09, 17:41 Tez mam z tym problem szczegolnie, ze jak wlacze w kontakt jakas chemie czy swieczki to moj facio twierdzi, ze go truje ciasta piec codziennie nie chce bo....nie chce byc gruba )) wiec co jeszcze naturalnego? Odpowiedz Link
senioritaloca Re: Zapach w domu 06.12.09, 19:25 Rób kawę Ona nie tuczy Robie, z takiego eksperisku przelewowego, ale ile razy dziennie mozna robic. Jak do domu przychodze to tez chce aby zapaszek byl ladny Odpowiedz Link
gemini50 Re: Zapach w domu 06.12.09, 20:50 Nie używam żadnych pachnideł, bo boli mnie od nich głowa. A do tego kicham potwornie. Nie toleruję też olejków eterycznych, choć mi się podobają. Jedyne na co mój organizm mi "pozwala" to świeczki zapachowe, ale też nie w dużych ilościach. Staram się, żeby przez większość czasu jakaś jedna paliła się w "centralnym" miejscu domu. Odpowiedz Link