el-li 06.09.09, 22:36 Jak ułada nogi nowoczesna WDPD sidząc. Kolana zawsze razem!! To oczywiście a stopy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plecha1 Re: jak siada WDPD ? 06.09.09, 23:09 Obawiam się, że w takim razie nie jestem WDPD Nigdy nie siadam z kolanami razem. Albo mam nogi podwinięte na siedzeniu, albo siedzę w rozkroku, albo z nogą na nogę. Taki sposób siedzenia, o jakim piszesz, to można byłoby mi dawać jako pokutę, ale obawiam się, że nie popełniłam aż tak złych czynów, żeby mnie na to skazywać Odpowiedz Link
truscaveczka Re: jak siada WDPD ? 07.09.09, 08:36 Najchętniej po turecku albo z podwiniętymi nogami. Na szczęście nie bywam, więc nie muszę A tak jak Elżbieta Jaworowicz i tak nikt nie umie - nie tylko usiąść ale i wytrzymać Odpowiedz Link
aga-kosa Re: jak siada WDPD ? 07.09.09, 08:54 wraca kobieta z wczasów do domu siada w fotelu ,zakłada nogę na nogę i mówi do męża :nareszcie razem. Kiedyś było nie do pomyślenia aby kobieta w miejscu publicznym ,w sukience czy spódnicy trzymała kolana daleko od siebie .To jest możliwe tylko wtegy gdy jest w spodniach. Odpowiedz Link
aga-kosa Re: jak siada WDPD ? 07.09.09, 09:00 i jeszcze jedna uwaga o siadaniu - wsiadaniu do auta : najpierw na siedzenie lokujemy nasze cztery litery a później podciągamy nogi do wętrza auta.Inaczej wygląda to jak gdyby do / z kokona stsrała się wejść / wyjść gąsiennica jedwabnika a już jak wiele kg na biobrach jest po za autem a głowa i ramiona w aucie to komentować nie będę . Odpowiedz Link
dolmadakia Re: jak siada WDPD ? 07.09.09, 15:46 Z tym wsiadaniem do auta to racja-ja staram się tak własnie wsiadać.Nie zawsze pamiętam,ale jestem na dobrej drodze do wprowadzenia tego"w krew" Przy ludziach nigdy nie siadam w rozkroku,często zakładam nogę na nogę /ale walczę z tym,bo mam skłonności do żylaków/.Ale gdy jestem sama lub z rodziną to...nogi na sąsiedni fotel,stołeczek lub kanapę-to z kolei jest zdrowe dla nóg. Odpowiedz Link