eulalia11 20.03.08, 12:54 jestem bardzo zadowolona - nie chodzę głodna, poprawioła mi się cera i "maleję" w oczach. Efektu jo-jo też nie będzie!!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
ulinka123 Re: ja chudnę 1 kg dziennie 20.03.08, 13:02 a dlugo juz tak chudniesz? i jaka diete stosujesz??? Link Zgłoś
beniusia79 Re: ja chudnę 1 kg dziennie 20.03.08, 13:16 trudno mi w to uwierzyc, ze chudniesz kilo dziennie...no, chyba ze wazysz przeszlo 100 kg. Link Zgłoś
miedwick Re: ja chudnę 1 kg dziennie 25.03.10, 10:41 ja może nie aż w takim tempie chudnę. Ale chudnę. Dzięki ograniczeniu jedzenia słodyczy i tłuszczów + wprowadziłam trochę ruchu tzn joga i raz w tyg. basen + zażywam chitinin extra. od lutego pozwoliło mi to zrzucić 6kg. jestem z siebie naprawdę dumna jeszcze ze 4 kg i dam sobie spokój z odchudzaniem :D Link Zgłoś
meszkasloneczko Re: ja chudnę 1 kg dziennie 20.03.08, 15:45 hmmm... no wlasnie a co to za dieta... taka super???? Link Zgłoś
akin1om Re: ja chudnę 1 kg dziennie 21.03.08, 10:41 też tak miałam , w tamtym roku. Cudowne uczucie i do tej pory nie ma efektu jo-jo. Ale pojawił się problem ze skórą, nie chciała sie kurczyć w tempie adekwatnym do utraty kilogramów. Teraz juz robiłabym to inaczej , chudłabym wolniej żeby nie wiotczeć. Ale pocieszajace jest to, że jest coraz lepiej i może do lata skóra wróci do normy. Link Zgłoś
logiczny8 Re: ja chudnę 1 kg dziennie 24.09.08, 10:05 Z tą skórą po intensywnym odchudzaniu jest tak, że w pewnym wieku (bodajże do 37 lat) nie ma z nią problemu, zaś później może sprawiać kłopoty, chociaż nie zawsze. Link Zgłoś
travka1 Re: ja chudnę 1 kg dziennie 11.03.09, 15:56 1 kg dziennie?? komu chcesz to wmowic kobieto... jezeli nawet to pewnie to poczatek i sie odwadniasz nic wiecej- to po pierwsze, a po drugie pewnie zaraz rzucisz jakies cud tabletki albo cud diete ktora kosztuje ... i tu nie bede zgadywala... Link Zgłoś
solangelika Re: ja chudnę 1 kg dziennie 11.03.09, 16:45 Taaa...ciekawe jakie cud kapsułki będziemy miały łykać;)Powodzenia w tym odchudzaniu.Ja tam wolę 1 kg na tydzień. Link Zgłoś
nautka1979 Re: ja chudnę 1 kg dziennie 12.09.09, 06:50 nie myślałam, że jest to możliwe, ale teraz sama chudnę 1 kg dziennie, ale nie jestem zadowolona, bo boję się tak dużego spadku masy. Oto historia odchudzania (mam 30 lat): - środa, waga wieczorna pokazuje 74,0 kg. Dziennie zjedzona porcja kalorii to ok 1200 i do tego wieczorem 80 min. ćwiczeń aerobowych i siłownia - środa, waga 72,8 ta sama porcja dziennych kcal i 90 min ćwiczeń jw - czwartek,71,6 kg, ta sama porcja dziennych kal i 90 min ćwiczeń jw - piątek, 70,8, ta sama porcja dziennych kcal i 90 min ćwiczeń jw. - dziś rano tj. sobota ważę 70,3 i wiecie, trochę się obawiam tych spadków, chyba zacznę jeść więcej kcal, bo boję się, że przy takim chudnięciu może mnie spotkać coś złego, a co wy o tym sądzicie? Link Zgłoś