rijselman12.0 Re: Koniec minaretów, Szwajcaria przykładem dla E 29.11.09, 20:19 BRAWO ! -Wola Narodu! Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Poczytaj se lilijko 29.11.09, 20:59 watek tuz pod spodem. Mam nadzieje, ze egoistyczni kombinatorzy zatroskani niezwykle o siebie nie stana sie przykladem dla Europy. Pod zadnym wzgledem. Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Wiem , Pefciu... 29.11.09, 22:23 jestes krysztalem tolerancji...-Ty ich lubisz , ja -nie. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Wiem , Pefciu... 29.11.09, 22:45 Wiem tez dlaczego mi latwiej. To mi pozwala cie lubic. Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Wiem , Pefciu... 06.12.09, 13:32 rijselman12.0 napisał: > jestes krysztalem tolerancji...-Ty ich lubisz , ja -nie. jesli jakis Arab wyruchal ci zone, miej pretensje do zony... Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Koniec minaretów, Szwajcaria przykładem dla E 29.11.09, 21:46 Allach akbar Odpowiedz Link Zgłoś
kwirszyll Ja tez jestem zadowolony z tego wyniku 29.11.09, 23:07 na pewno nie mam religijnych "prejuge", ale to parcie arabow na Europe mi sie nie podoba. Szczegolnie, ze nie przejawiaja oni najmniejszych checi integrowania sie z "lokalnymi". Uwazam, ze to moze grozic wybuchem, tam w Europie. Gdzie indziej, gdzie ciasnota jest mniejsza to niebezpieczenstwo jest tez mniejsze. Zreszta bywajac np. w Kanadzie, jakos tam ni meczetow ni minaretow nie widzialem. I to uwazam za wlasciwe. Niech emigruja, nie sobie mieszkaja, ale budowac sie w zamkniete izolowane grupy jednoczone przez religie, to moze sie dla wszystkich zle skonczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: Ja tez jestem zadowolony z tego wyniku 29.11.09, 23:17 Ten wybuch,predzej czy pozniej nastapi...-Przeciez ,wlasnie o to chodzi. -Komu ? -W czyim interesie ? Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: Laxatywko, 30.11.09, 01:37 tak zatroskany losem kobiet muzulmanskich, powiedz nam bystrzaku jak wygladaja kobiety (o ktore ty sie tak wyraznie troszczysz) po zrzuceniu twoich "freedom bombs" na ich glowy, na ich wioski? Czy ty nawet potrafisz myslec? Watpie. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 A jaki jest powod zrzucenia tych bomb? 30.11.09, 11:47 Nie byloby islamskich fanatykow, bomby nie spadalyby. Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: laxatywko 30.11.09, 15:51 kylax1 napisał: > Nie byloby islamskich fanatykow, bomby nie spadalyby. Jak myslisz, laxi, czy to twoje swoiste zatroskanie o los muzulmanskich kobiet wyrazazajace sie rzucaniem bomb na ich wioski, ich rodziny, przysparza ci zwolennikow wsrod tych kobiet czy wsrod niefantycznych jeszcze muzulamnow? Czy moze twoja postawa ich radykalizuje i powieksza szeregi fantykow? Pomysl. Jak na to nie patrzec zachod nie potrafi zostawic ich w spokoju. A to im obsadzimy jakiegos brutalnego kacyka (Irak, Kuwejt, Egipt, Saudi Arabia, Jordania) a to ich wycyckamy z surowcow . I tak od wiekow. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Cos sie placzesz w swojej yslamofilii. 30.11.09, 23:38 Przeciez muzulmanie to byla ponoc wielka cywilizacja. A teraz nagle, biedne, wyzyskiwane od wiekow niewiniatka? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: laxatywko 06.12.09, 07:59 Mam pomysl,Elka ! -Pojedz sobie do Magrebu,pozyj ,tam,kilka miesiecy... Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: alez rijselmanie 06.12.09, 08:30 dlatego, ze Maghreb ci sie nie podoba, z uwagi na panujaca tam religie mniemam, to musimy ich zbombardowac?! Wszystkich mieszkancow Maghrebu, bez wyajtku? Czy ty wiesz co ty pleciesz? Pamietasz pewnego facia z wasikime co to podobnie jak ty mawial o narodach slowianskich? Polakach. Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_spigelmana jednakże rajzel ma inna myśl przewodnia 06.12.09, 11:57 on NIGDY nie mówił,żeby bombardować Maghreb. On jeno jest delikatnie krytyczny co do PC we EU, gdzie minarety rosną ale nie spada poziom akceptacji alochtonów do autochtońskiej kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: alez rijselmanie 07.12.09, 12:19 Elus,slodyczy ty moja...-Magreb byl ,ostatnio, bombardowany w czasie... II WS.-Owe bombardowania nie dotyczyly,nawet,arabow...- alianci naparzali sie z giermancami i makaroniarzami...-Moze cos slyszalas o Tobruku ? Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Koniec minaretów, Szwajcaria przykładem dla E 30.11.09, 10:42 Piękna sprawa! Dzięki Bogu Szwajcaria nie ma nic wspólnego z UE, bo juz nawiedzone lewactwo rzadałoby powtórki referendum, bo przecież wynik tego jest nie taki jaki powinien być. Juz czas na proces budzenia uspionej tozsamości. Reakcja Włochów na bzdurne "wyroki" Strasburga, teraz decyzja Szwajcarów daje nadzieję, że Polski Francuz nie obudzi się pewnego dnia jako mieszkaniec francuskiego kalifatu...;) Odpowiedz Link Zgłoś
gucio60 Re: Koniec minaretów, Szwajcaria przykładem dla E 30.11.09, 10:58 pomimo tolerancyjnych poglądów jakoś nie mogę sobie wyobrazić w moim mieście wołania na modły od świtu do zmroku, gdyby tak miało być miałbym dwie alternatywy: wyprowadzić się lub rozwalić minaret, dobrzy wyznawcy Allacha nie powinni do tego dopuścić dla poszanowania tolerancji Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: Koniec minaretów, Szwajcaria przykładem dla E 30.11.09, 11:57 Oj ,Gucio...-chyba cos sie tobie pokickalo...-"wyznawcy Allacha, a poszanowanie tolerancji" ? Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Kubala 30.11.09, 12:22 ...piszesz o Francuskiej Republice Islamskiej ?-Eee,tam;-do rangi kalifatu Francja ,jeszcze,nie dorosla. Odpowiedz Link Zgłoś
de_oakville A przed 30 laty minaret kojarzyl sie z cieplem 02.12.09, 13:58 Szczegolnie w krajach zimnych, takich jak Kanada. I wielu Francuzow z Quebeku (i nie tylko) marzylo w Montrealu o palmach, zyrafach, papugach i cieplych plazach, gdzie moznaby sie bylo nago poopalac. A mirarety wznoszace sie w poblizu dodalyby tylko temu wszystkiemu blasku. Gdyby Jacques Cartier (gosc, ktory odkryl Kanade dla Francji) nie przyplynal w zimie, tylko w lecie - tak "pieknie" by wlasnie bylo, jak to spiewal Robert Charlebois w piosence "Cartier" wlasnego autorstwa: "Cartier, Cartier, ô Jacques Cartier, Si t'avais navigué à l'envers de l'hiver, Cartier, Cartier, si t'avais navigué Du côté de l'été, aujourd'hui on aurait Toute la rue Sherbrooke bordée de cocotiers Avec, perchés dessus, des tas de perroquets Et tout le Mont-Royal couvert de bananiers Avec des petits singes qui se balanceraient. Au bord du St-Laurent, on pourrait se baigner Tout nus en plein hiver et puis se faire bronzer. (...) Cartier, Cartier, ô Jacques Cartier, Si t'avais navigué à l'envers de l'hiver, Cartier, Cartier, si t'avais navigué Du côté de l'été, aujourd'hui on aurait Sur l'avenue des Pins des girafes étonnées De voir des écureuils leur passer sous le nez, De gros éléphants blancs dans la rue Delorimier Et la Place Ville-Marie en forme de MINARET, Des tempêtes de sable tout chaud et tout doré Sur lequel en janvier il ferait bon rêver." Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: A przed 30 laty minaret kojarzyl sie z cieple 02.12.09, 18:29 30 lat temu,de_oakville, Arabki i Arabowie chodzili normalnie ubrani po ulicach Francji... Odpowiedz Link Zgłoś
malaguena1 Re: A przed 30 laty minaret kojarzyl sie z cieple 07.12.09, 12:50 Ba, a nawet w Kairze tak chodziły wtedy Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: A przed 30 laty minaret kojarzyl sie z cieple 12.12.09, 16:06 To nic nie zmienia tego faktu ze Trollowi nalezy sie do Buzi. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Koniec minaretów, Szwajcaria przykładem dla E 06.12.09, 12:17 ukos napisał: > Zwycięskie referendum! Gdyby zakazali też budowy kato-guślarni to ok, a tak to niestety Szwajcarzy zrobili z siebie zwykłych rasistowskich i fundamentalistycznych degeneratów. Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Koniec minaretów, Szwajcaria przykładem dla E 06.12.09, 13:30 Europa odrzucala najazdy muzulmanskie: Poitiers, Grenada, Wieden to tylko przyklady, ale dzis sama w imie cudzych interesow rozsiewa islam, vide Kosowo,Francja... Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: Koniec minaretów, Szwajcaria przykładem dla E 06.12.09, 21:11 Bo w tym jest, wyraznie okreslony, CEL ,jankowski.-Niestety-malo ludzi to zauwaza. Odpowiedz Link Zgłoś
malaguena1 Re: Koniec minaretów, Szwajcaria przykładem dla E 07.12.09, 12:54 A nie przyjdzie ci twojej główki, że może Szwajcarzy nie zyczą sobie czegoś takiego: noemi-niewierzmuzulmanom.blogspot.com/2009/12/paryz-piatki-po-poudniu.html Ja sobie nie zyczę, Brawo Szwajcaria- to są prawdziwi Europejczycy, którzy chronią swoją kulturę, i nie chcą powrotu do średniowiecza w wersji blisko-wschodniej u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 poczytajcie sobie, europejczycy..... 07.12.09, 17:05 czy europa sie obudzi??? Will Europe wake up? Anyone who wondered about Iranian aspirations got an answer when the Iranian foreign minister “spoke” with his Swiss counterpart and “expressed his hope” that her government will find a way to avoid the ban on minarets approved in the recent referendum. Do you understand? The Swiss people want something, yet the Ayatollahs don’t like it, so they dispatch their “foreign minister” to force the Swiss government to comply with Tehran’s will. www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3816115,00.html Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_spigelmana Chazarko gdzie bomba A z Iraku? masz juz dowody? 07.12.09, 23:20 a jak nie wiesz to moze zapytaj kolegów Wolfowitza i Perlego? oni je widzieli bo byl iarchitektami tej napasci. Ja nie widzialem, nie widze i jakso nie ma zadnych szans, ze zobacze. A ponad 500,000 ludzi dzieki takim jak ty już nic nigdy nie zobaczy. Dobrego samopoczucie życzę droga Chazarko. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Koniec minaretów, Szwajcaria przykładem dla E 07.12.09, 18:44 schande! na szczescie moi przyjaciele i rodzina odcinaja sie od podobnych pogladow. ukos- polakow tez powinni w takim razie wypier---c? w czym polska rasa jest lepsza od muzulmanskiego chlopa? czy tylko w tym, ze prawie tysiac lat pozniej od wynalezienia jezusa chrystusa zmuszono ciemnote slowianska do przyjecia chrzescijanstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Oh , ty Mathias... 07.12.09, 23:15 Byli tacy ,"odcinajacy sie", za Adolfa...-i jak sie to skonczylo ? Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_spigelmana Re: w Helsinki 5 meczetow 07.12.09, 23:32 jk2007 napisał: > a musulmani z Somalii coz w zatoce botnickiej jest duzo wiecej statko na km2 nie z adenskiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bogumilka To tylko mały epizod na zwycięskiej walce islamu 12.12.09, 13:28 z chrześcijaństwem Zdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: To tylko mały epizod na zwycięskiej walce isl 12.12.09, 16:01 www.konservat.cba.pl/arty/art0302.php Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: To tylko mały epizod na zwycięskiej walce isl 12.12.09, 23:20 Ja piernicze, co to sie porobilo na swiecie. Zyd muzulaman oslania:) Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: To tylko mały epizod na zwycięskiej walce isl 13.12.09, 12:43 Moze tego nie lapiesz,elka,ale cala finezja na tym polega,na zachodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: To tylko mały epizod na zwycięskiej walce isl 13.12.09, 12:46 Islam nie walczy ,tylko, z chrzescijanstwem czy judaizmem...-islam walczy z wszystkim , co nie muzulmanskie... Odpowiedz Link Zgłoś