Dodaj do ulubionych

"SOJUSZNIK" po amerykansku

IP: *.dialup.xtra.co.nz 22.02.04, 22:16
Wkrotce ukaze sie "Soldier Five" by Mike Cuburn (pseudonim). Mike byl w
platonie SAS (Brytyjskie sily specialne), ktory podczas Gulf War byl wyslany
do Iraqu z misja znalezienia i zlikwidowania iracckich scud missles
skierowanych do ataku na Izrael.
PO wykonaniu misji wyslali 'distress call' do wojsk amerykanskich tam
stacjonujacych - SOJUSZNIKOW- o przyslanie helikopteru i odebranie ich z
gruntu. 'Distress call' owszem, byl odebrany, ale helikopter nigdy nie
przylecial. Platon podzielil sie i szukali wyjscia z Iraqu na wlasna reke,
probujac przedostac sie do Syrii. Z wyjatkiem 5 kommando wszyscy zgineli.
Okazalo sie ze od poczatku wojny intencje US Norman Schwarzkopf byly takie,
ze jak sojusznicze wojska znalazly sie w klopotach to nie powinny byly
spodziewac sie ratunku od Amerykan.

'Towards the end of the meeting the colonel said the American-led coalition
had been so desperate to stop a single scud missile at the time of Bravo Two
Zero's mission, he would have sacrificed a squadron o men if he had to.'
JAK SIE MA SOJUSZNIKOW TAKICH JAK USA TO NIE POTRZEBA WROGOW.
Polakom jak narazie sie udalo w takim razie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tysprowda Re: "SOJUSZNIK" po amerykansku IP: 203.190.193.* 23.02.04, 05:35
      Patriota-amerykansyn, kazdy inny ...syn-nacjonalista.
      Sojusznik-niewolnik wykonujacy polecenia pana na sojuszu.
      Walka o serca i dusze-amerykansynska. Propaganda-kazdego innego.
      Szpiegowanie-kazdy inny, amerykansyn natomiast tylko zbiera "intelligence".
      • Gość: ABE Re: "SOJUSZNIK" po amerykansku IP: *.directories.co.nz 24.02.04, 00:14
        Tysprowda napisal: "amerykansyn natomiast tylko zbiera "intelligence".

Najsmieszniejsze to, ze ta ich "intelligence" to zbierana glownie z prac
        akademickich i noveli. Dlatego nie tak dawno administracja Busha podkreslal co
        oni tam zrobia w nowej kadencji zeby "odbudowac" zaufanie swiata do
        Amerykanskiej Intelligence. Bo niewypale z BMR w Iraqu (ktorej nawet zdjecia
        satelitarne Intelligence miala, aby sie one okazaly localnymi fabrykami
        butelek) nie bedzie tak latwo zaufania odzyskac

• Gość: Tomson To są poprostu Amerykanie. IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.02.04, 14:07
      W czasie IIWŚ bombardowali przedewszystkim niemieckie cele cywilne, oszczędzali
      mnóstwo fabryk. Raz poto by mieć z nich korzyść po wojnie, a dwa poto by
      sowiecki sojusznik jak najbardziej wykrwawił się jeszcze od Wermachtu.
      Polacy bardzo mocno odczuli "przyjaźń" tych zdrajców zza oceanu. Najpierw
      oddali nas w stalinowskie łapy, trudno przyjęliśmy to z pokorą z zaczeliśmy
      budować pańtwo w takim ustroju jaki nam USA wespół z ZSRR narzuciło. Jednak
      pindosy zza oceanu cały czas szkodziły naszemu państwu, destabilizując swą
      propagandą sytuację w Polsce. Więc w 1989 poraz kolejny postąpiliśmy zgodnie z
      życzeniem dolarowców,obaliliśmy komunę i zaczęło się... Zamiast wdzięczności
      Amerykanie wykorzystywali i wykorzystują każdą sytuację by za darmo
      wykorzystać "polskiego murzyna".
      Inny prztkład to Irak, wielki przyjaciel pindosów z Białego Domu w latach
      80-ych, a potem parszywie podpuszczeny do zajęcia Kuwejtu, co dało USA cassus
      beli na totalne zniszczenie tego państwa. Szyici Iraccy zostali podburzeni
      przez dolarowców do buntu przeciw Saddamowi, a gdy juz zwyciężali zdradzieckie
      US-bydło pomogło Saddamowi stłumić ich bunt. Kurdom obiecali wolne państwo w
      zamian za pokonanie Saddama, gdy ci niesieni nadzieją na pełną niepodległość
      swego narodu rozpoczęli też powstanie w Turcji, Amerykańskie gnoje nawet palcem
      nie kiwnęły gdy Turcy mordowali 60tys Kurdów. Dziś Irak jest amerykańską
      kolonią, a mimo to Kurdowie nie mają żadnych szans na niepodległość.
      • Gość: ABE Re: To są poprostu Amerykanie. IP: *.directories.co.nz 23.02.04, 23:41
        To wyjasnie dlaczego swoich "bylych" sojusznikow USA tak metodycznie
        exterminuje - bo nie chca aby na jaw ich konszachty wyszly. Chodzi o to by
        zabic ostatniego zywego swiadka. Tak to w ich nagonce na bylych sojusznikow:
        Osama Bin Laden;
        Taliban;
        Saddam Hussein;

Strzez sie Polsko przed jakimkolwiek sojuszem z USA bo cie zmiecie z
        powierzchni ziemi jak sie twoja rola skonczy, albo sie okaze kompromitacja.
        • marcus_crassus abe,sieroto,w kazdym razie tacy jak ty sa bezsilni 24.02.04, 00:33
          rozumiesz ze twoja sytuacja i takich jak ty to sytuacja takiej bezsilnej
          gromady ktora mozna przyrownac do gromady plebsu bijacej w brame zamku...:)))

mozecie sobie lamentowac,ryczec,plakac,demonstrowac a jestescie calkowicie
          bezsilni,totalnie :))))

widzisz jak amerykanie spuscili Deana ktory mial lewackie poglady???

teraz zas jest wybor miedzy Kerrym a Bushem.Jak Bush zlapie Osame wygra w
          cuglach...a jak nie zlapie i by przegral to pomysl sobie czy polityka US sie
          zmieni????

ani na jote :)))))

wiec jestescie jak biedny obdarty plebs lamentujacy pod bramami zamku,ci ktorym
          sie zamek podoba moga sobie na was dowoli pluc i pomyje wylewac a wy nic,ale to
          nic nie mozecie robic...

bo swiat idzie w tym kierunku w jakim ma isc...

a we zdechniecie pod tymi murami :))))))

a teraz cmoknij mnie w tyleczek abus :))))...

jak ty skonczyles wydzial prawa???serio go skonczylas???musialas sie tam czuc
          wyobcowana,wszak to wydzial na ktorym takich obdartusek - lewaczek jak ty ani
          widu ani slychu...a moze sie maskowalas??

buhahahahahaha :)))
          • Gość: ABE Pacanie IP: *.directories.co.nz 24.02.04, 00:58
            W Pacanowie kozy kuja, udaj sie do Pacanowa.

PS: Jeden pozytek z USA eliminujacego swych zuzytych sojusznikow - moze
            ktoregos dnia ktos cie dmuchnie w ucho z wyrazami podziekowania za uslugi od
            Wielkiego Brata

Za moich czasow, chlopasiu, na wydziale prawa byli ludzie z niezaleznymi
            pogladami, nie czyjes przydupki co sie wydaje byc normalka obecnie na twoim
            zalosnym przykladzie.
            • marcus_crassus caly czas (chyba) sa ludzie o "niezaleznych";)))) 24.02.04, 01:26
              pogladach ;))))...tylko ze swiat prawa ma to do siebie ze potem oni wszyscy
              laduja w nowej zelandii dziobaki pasać :)))))))

i w tym momencie mozesz zwizulalizowac sobie moj ogromny usmiech :))))

wiesz abus jaka mam z ciebie zabawe???z tego ze jestes taka zalosna?? :D
          • Gość: Tomson Wiesz śmieciu że twój spam na kilometr IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.02.04, 01:28
            zalatuje neonazistowską zgnilizną?
            A za to idzie się do pierdla, więc strzeż się bandyto! :o]
            • Gość: jojo Re: Wiesz śmieciu że twój spam na kilometr IP: *.proxy.aol.com 24.02.04, 01:37
              inteligentem chamie nie bedziesz nigdy !!! Jaki powod miales,aby innego kogos
              smieciem i bandyta nazwac ? Ty studiujesz niby na polibudzie ? Nie osmieszaj
              sie !!! My tu spedzamy czas nasz wolny dziekujac Bogu ,ze dostepdo internetu
              mamy i relaksujemy sie po pracy ciezkiej calodziennej a ty znowu swoimi
              epitetami niektorych obrzucasz,ARE YOU OK ?
              • Gość: Tomson To dziękuj dalej, bo niedługo mogą twój chlewik IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.02.04, 01:40
                odłączyć.

Gość portalu: jojo napisał(a):

> My tu spedzamy czas nasz wolny dziekujac Bogu ,ze dostepdo internetu
                > mamy i relaksujemy sie po pracy ciezkiej calodziennej a ty znowu swoimi
                > epitetami niektorych obrzucasz,ARE YOU OK ?
                Robactwo trzeba miażdżyć i ja to robię z wami.
                • Gość: jojo Re: To dziękuj dalej, bo niedługo mogą twój chlew IP: *.proxy.aol.com 24.02.04, 01:47
                  z Wami sie pisze poprawnie,kutafonie bezzebny.
            • marcus_crassus czy ty kretynie wiesz co to znaczy "spam"?? 24.02.04, 02:04
              bo ostatnio to slowo powtarzasz jak szympans...jak nie wiesz to sie zapytaj...

a za co sie gdzie idzie to wiem swietnie,ale jak chcesz mnie bardziej ubawic
              mozesz tez na mnie donos na KG napisac ;)))))

beda mial nowa kupe smiechu :))))

a teraz cmoknij mnie obdatra ofiaro w tylek :)
              • tomsson Re: czy ty kretynie wiesz co to znaczy "spam"?? 24.02.04, 02:27
                marcus_crassus napisał:

> bo ostatnio to slowo powtarzasz jak szympans...jak nie wiesz to sie zapytaj...
                >
                > a za co sie gdzie idzie to wiem swietnie,ale jak chcesz mnie bardziej ubawic
                > mozesz tez na mnie donos na KG napisac ;)))))
                >
                > beda mial nowa kupe smiechu :))))
                >
                > a teraz cmoknij mnie obdatra ofiaro w tylek :)
              • Gość: Tomson Odwal się ode mnie głupi zboczony geju, IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.02.04, 02:37
                z tymi swoimi chaskimi pedalskimi tekstami.

marcus_crassus napisał:

> a teraz cmoknij mnie obdatra ofiaro w tylek :)

To nie forum dla gejów, więc zmień ton zboczeńcu.
        • Gość: jojo Re: To są poprostu Amerykanie. IP: *.proxy.aol.com 24.02.04, 01:11
          co ty pitolisz o polskiej roli ? Ja mam tam 150 ha plantacji kukurydzy i
          Amerykanie jej nie zaatakuja bo dzieki mnie na meczach roznych pop-corn zuja
          na biezaco,jak ty ABE nie znasz sie na business to lepiej dziobka nie
          otwieraj,o polityce juz nie wspomne ,bo za ciemny jestes aby na tematy jej
          dyskutowac z toba,OK?
    • Gość: jastrzab Re: co za kretyn ten ABE - widac ze od owiec IP: *.arc.nasa.gov 24.02.04, 01:53
      i czego to ma dowiesc tepaku ?

Podczs wojny podejmuje sie wiele decyzji i uzywa sie "assets" w zaleznosci od
      potrzeb i prwdopodobienstwa sukcesu. "Helikopter nie przylecial" - wot mi
      dopiero skandal. A czy twoj autobus jak jedziesz doic kozy (czy owce) tez zawsze
      przyjezdza ??
      • marcus_crassus abe to "ona"-->lewaczka,obdartuska 24.02.04, 02:08
        jedna z tych piszczacych za Deanem i za takimi oszolomami...podobno
        skonczyla "moj" wydzial prawa na UW,nie znalazla jednak roboty (pewnie w
        zwiazku z trwala glupota i brakiem prezencji),obecnie na zeslaniu na
        antypodach :)
        • Gość: jastrzab Re: abe to "ona"-->lewaczka,obdartuska IP: *.arc.nasa.gov 24.02.04, 02:11
          ta obdartuska pewni pasie owce w NZ. Ciekawe czy nowo-zelandzkie owce maja
          dzwoneczki jak w Polsce ...
          • marcus_crassus aha,definicja slowa "obdartus" 24.02.04, 02:19
            lewactwo jak wiadomo moze byc roznego typu,ona to lewactwo "obdartusowskie" a
            wiec kontestujace kapitalizm i konsumpcjonizm,militaryzm i wszystko inne,jedna
            z tych co to szaleja nacpane bez kapieli od 3 miesiecy na demonstracji
            przeciwko US - imperializmowi...nie musze mowic ze takie lewaki lubie
            najbardziej :))))

nie wiem co ona moze pasac;)))),pasterz musi miec wieksze IQ od pasanego
            zwierza coby je intelektualni zdominowac ;))),w tym przypadku mam wrazenie ze
            to owce pasaja ABE a nie na odwrot.
            • Gość: wredny Re:po lecie ,przyjdzie jesien.. IP: *.proxy.aol.com 24.02.04, 02:29
              widzisz marcus,jak juz bedzie po wyborach i Bush zostanie wyrzucony na smietnik
              historii,bede mial dla ciebie male pytanko,poki co pozdrowionka.
              • marcus_crassus szczerze--> nie wiem kto wygra 24.02.04, 02:34
                zupelnie.jak zlapia osame a coraz wiecej na to wskazuje osama zostanie
                sprezentowany na miesiac przed wyborami.nie bedzie wtedy wyborow.bush zmiazdzy
                kazdego chocby nawet nie wydal centa na kampanie.

nawet jak nie zlapia osamy nie wiem co sie stanie.bush na razie siedzi
                cicho...on teraz nie musi wiele robic.zbiera pieniazki i czeka.ruszy przed
                wyborami.wtedy bedzie ciekawie.

poza tym ja kerrego lubie.za jaja w wietnamie i za poparcie wojny w iraku.
                • Gość: jojo Re: szczerze--> nie wiem kto wygra IP: *.proxy.aol.com 24.02.04, 03:29
                  ja bym lubial,gdyby oni tyle samo glosow otrzymali po glosowaniu decydujacym i
                  jednym prezydentem w USA zostali,to dopiero by byla zadyma...Wy sie nie
                  smiejcie,bo do tego moze dojsc...
                • Gość: Tysprowda Re: szczerze--> nie wiem kto wygra IP: 203.190.193.* 24.02.04, 05:39
                  marsus_crappus,
                  ktoz to taki?
                  Buszczyzniany parobek maly.

Jaki znak jego?
                  Trupia czaszka i dwie paly.

Jesien plecien,
                  to przeplata,
                  troche zimy,
                  troche lata.

Po wyborach,
                  oprocz lisci,
                  spadna do rynsztoka,
                  wszyscy buszysci.
                  • Gość: ABE Re: szczerze--> nie wiem kto wygra IP: *.dialup.xtra.co.nz 24.02.04, 05:43
                    Crassus spowrotem do pluga, a jojo do uprawy kukurydzy. I bedzie porzadek :)
            • Gość: ABE No to zescie sobie wylinialy orzel z udomowionym IP: *.dialup.xtra.co.nz 24.02.04, 04:22
              jastrzebiem pogadaly. Zaraz wam pare okruchow wujek Sam sypnie na podloge
              Fowl!!!
              Drob!!!
      • Gość: ABE Osiol, nie jastrzab IP: *.dialup.xtra.co.nz 24.02.04, 05:17
        • Gość: ABE Re: Osiol, nie jastrzab IP: *.dialup.xtra.co.nz 24.02.04, 05:19
          Osiol w piorkach jastrzebich napisal: " A czy twoj autobus jak jedziesz doic
          kozy (czy owce) tez zawsze
          > przyjezdza ??"

Tutaj osiolku jest mowa o operacji wojskowej, ktora wymaga
          precyzji, "reliability" i mozliwosci polegania na swoim sojuszniku.
          Jak rozpoczne watek o rozkladzie jazdy autobusow na Halowke to cie do niego
          zaprosze.
    • kyle_broflovski .......................bez slow .......tylko obraz 24.02.04, 04:17
      www.rense.com/1.imagesF/repbli.jpg
      • Gość: ABE Re: .......................bez slow .......tylko IP: *.dialup.xtra.co.nz 24.02.04, 04:19
        Miejmy nadzieje ze "there is no tomorrow" for George W Bush i buszyzm.
        Demokraci ratujcie wasz tonacy we krwi kraj!!!!
      • Gość: wredny Re: .......................bez slow .......tylko IP: *.proxy.aol.com 24.02.04, 04:22
        wazna jest do 01/05,to mozna jeszcze zrobic ze $100 000 000 overdraw.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka