Gość: kura chamka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 12:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niepocieszony Szkoda, ze go jednak nie zabili, IP: 192.109.150.* 06.05.04, 13:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: pan niepocieszony- Szkoda, ze go jednak nie IP: 216.223.64.* 06.05.04, 14:03 Panie niepocieszony a dlaczego to panu szkoda , ze go nie zabili.Troszeczke nudzi sie , prawda? To znajdz se pan jakies zajecie,najlepiej pozyteczne.I zaslon pan okna w domu bo pewnego dnia zyd przyjdzie i po pana.Gwarantuje, ze nie przyjdzie pana pocieszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuck Israel Re: Szkoda, ze ciebie nie zabili, IP: 63.150.174.* 06.05.04, 16:35 ale to jeszcze nic straconego, ty pejsaty lizydupku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson [...] IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.05.04, 19:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cien_anny [...] 07.05.04, 14:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus wg wiekszosci zrodel informacja jest zmyslona 06.05.04, 13:12 zmyslil ja facet ktory udaje ze mial byc na niego zamach w celu utwierdzenia swojego wplywu gdyz po zabiciu wiekszosci prestizowych liderow hamasu zostalo samo g... ;)) i wali sie hierarchia hamasu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Or le goim Re: wg wiekszosci zrodel informacja jest zmyslona IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 06.05.04, 13:37 A ta "wiekszosc informacji" pochodzi od ciebie patalachu? Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus nie,wg portali zajmujacych sie tematyka wojskowa:) 06.05.04, 13:38 sadze ze ludzie tam piszacy maja wieksze pojecie od ciebie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: nie,wg portali zajmujacych sie tematyka wojsk IP: *.bb.netvision.net.il 06.05.04, 14:24 znow mamy nowego zyda na forum zaraz obok goldbaumka, tym razem pod tytulem or le goyim... niezle, niezle, swiat zaczyna sie uczyc hebrajskiego..,,, oczywiscie, ze ta wiadomosc absolutnie prawdziwa, z najbardziej wiarygodnego zrodla. co mnie zastanawia, ze nie ma o tym ani slowa w israelskich gazetach, ktore normalnie natychmiast wykrzykuja wszystkie sensacje zwiazane z jakas nasza nieudana akcja. new york times tez ani slowa na ten temat.... nu, widze ze w londynie nudno i oczywiscie palestinan press dziala z pelna sila... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perry Re: nie,wg portali zajmujacych sie tematyka wojsk IP: 208.184.41.* 07.05.04, 14:34 zato jest pelno w amerykanskiej prasie. Tylko z malutkimi roznicami: zatrzymano nie agentow mossadu a agentow Hamasu i nie na granicy w Syrii a w Izraelu niedaleko od Gush Katif. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ori Re: Udaremniony zamach na przywódcę Hamasu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 14:51 Wczesniej czy pozniej kazdego palestynskiego bandyte dosiegnie sprawiedliwosc. Niech zyje Izrael, najlepszy sojusznik Polski. kibucwil.w.interia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura chamka Re: Udaremniony zamach na przywódcę Hamasu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 16:18 Kleju się nawąchałeś??? Izrael sojusznikiem??? Polska dla nich to skansen i cmentarz nic poza tym. A poza Izraelem to tylko NKWD stosowało tak masowo likwidację przeciwników politycznych przebywających w innych krajach. Z resztą nie ździwił bym się gdyby to byli ci sami ludzie służące dla nowego Pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Udaremniony zamach na przywódcę Hamasu IP: *.jazo.org.il 07.05.04, 07:47 ty znaczy sie kur chamek a nie kura chamka.... masz oczywiscie racje, israel to takie male nkwd... nie ma co gadac, informacje i znajomosc faktow u was first class... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Udaremniony zamach na przywódcę Hamasu IP: *.jazo.org.il 07.05.04, 07:45 pozdrowienia dla wspol-wilowca..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mac Watt Re: Udaremniony zamach na przywódcę Hamasu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:43 No, to teraz przynajmniej wiadomo, dlaczego kury uwazane sa za bezdennie glupie ptaszyska :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas [...] IP: 158.75.29.* 06.05.04, 16:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ori Re: zabic agentow mossadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 16:26 to takie pojebusy w Toruniu jak jas? skad takie gowno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: zabic agentow mossadu IP: *.painewebber.com 06.05.04, 19:35 Ariel Szaron to terrorysta #1. Niech wyślą agentów w paczce do domu w stanie po trafieniu rakietą (i może dołączą jeszcze z trójkę niewinnych Izraelskich dzieci. Może wtedy chociaż trochę Szaron pomyśli przed następnym ludobójstwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Nic sie nie stalo,nastepnym razem sie uda !!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.05.04, 19:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...INTERNETU!!! OGLASZAMY TOMSONA NAJWIEKSZYM DEBILEM W HISTORII.. IP: *.mts.net 07.05.04, 00:50 PROSIMY NIE UTOZSAMIAC TEGO GLUPKA Z OPINIA PUBLICZNA. CHYBA MUSI ISTNIEC TAKI IDIOTA ,JAKO ZLY PRZYKLAD, ABY INNI BYLI NORMALNI. SZKODA TYLKO ZE TAKICH TOMSONOW JEST ZBYT WIELU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda To nie Tomson, tylko Twój głpuszy brat z Niemiec. IP: *.gdynia.mm.pl 07.05.04, 03:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dla Marudy. Re: To nie Tomson, tylko Twój g3puszy brat z Niem IP: *.mts.net 07.05.04, 06:27 ja mam brata na Witominie na ul plk Dabka. Ciekaw jestem czy w koncu skonczyli juz ten wiadukt?Brygada tomsonow go budowala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: To nie Tomson, tylko Twój g3puszy brat z Niem IP: *.gdynia.mm.pl 07.05.04, 09:02 Gość portalu: dla Marudy. napisał(a): > ja mam brata na Witominie na ul plk Dabka. > > Ciekaw jestem czy w koncu skonczyli juz ten wiadukt?Brygada tomsonow go budowal > a. ******************* ul. płk Dąbka jest na Obłużu, czyli na przeciwległym do Witomina krańcu Gdyni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do marudy Re: To nie Tomson, tylko Twój g3puszy brat z Niem IP: *.mts.net 07.05.04, 12:49 masz racje,na Witominie w lesie mieszkal moj drugi brat , plk Dabka jest naObluzu, tam tez bylem w wojsku.A wiadukt budowano przez cale moje zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marudowski cwok Re: To nie Tomson, to ja maruda twoj towarzysz !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.05.04, 20:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy. [...] IP: *.elk.mm.pl 07.05.04, 11:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 13:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cien_anny [...] 07.05.04, 14:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hoszech le goim [...] IP: 208.184.41.* 07.05.04, 14:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Udaremniony zamach na przywódcę Hamasu IP: 5.5R* / 192.114.47.* 07.05.04, 18:38 nu, zupelny hoszech.... :) Odpowiedz Link Zgłoś