Dodaj do ulubionych

Udaremniony zamach na przywódcę Hamasu

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 12:55
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: niepocieszony Szkoda, ze go jednak nie zabili, IP: 192.109.150.* 06.05.04, 13:09
      • Gość: Antek Re: pan niepocieszony- Szkoda, ze go jednak nie IP: 216.223.64.* 06.05.04, 14:03
        Panie niepocieszony a dlaczego to panu szkoda , ze go nie zabili.Troszeczke
        nudzi sie , prawda? To znajdz se pan jakies zajecie,najlepiej pozyteczne.I
        zaslon pan okna w domu bo pewnego dnia zyd przyjdzie i po pana.Gwarantuje, ze
        nie przyjdzie pana pocieszyc.
      • Gość: fuck Israel Re: Szkoda, ze ciebie nie zabili, IP: 63.150.174.* 06.05.04, 16:35
        ale to jeszcze nic straconego,
        ty pejsaty lizydupku.
        • Gość: Tomson [...] IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.05.04, 19:31
        • cien_anny [...] 07.05.04, 14:31
    • marcus_crassus wg wiekszosci zrodel informacja jest zmyslona 06.05.04, 13:12
      zmyslil ja facet ktory udaje ze mial byc na niego zamach w celu utwierdzenia
      swojego wplywu gdyz po zabiciu wiekszosci prestizowych liderow hamasu zostalo
      samo g... ;)) i wali sie hierarchia hamasu :))
      • Gość: Or le goim Re: wg wiekszosci zrodel informacja jest zmyslona IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 06.05.04, 13:37
        A ta "wiekszosc informacji" pochodzi od ciebie patalachu?
        • marcus_crassus nie,wg portali zajmujacych sie tematyka wojskowa:) 06.05.04, 13:38
          sadze ze ludzie tam piszacy maja wieksze pojecie od ciebie :)))))

• Gość: dana33 Re: nie,wg portali zajmujacych sie tematyka wojsk IP: *.bb.netvision.net.il 06.05.04, 14:24
            znow mamy nowego zyda na forum zaraz obok goldbaumka, tym razem pod tytulem or
            le goyim... niezle, niezle, swiat zaczyna sie uczyc hebrajskiego..,,,
            oczywiscie, ze ta wiadomosc absolutnie prawdziwa, z najbardziej wiarygodnego
            zrodla. co mnie zastanawia, ze nie ma o tym ani slowa w israelskich gazetach,
            ktore normalnie natychmiast wykrzykuja wszystkie sensacje zwiazane z jakas
            nasza nieudana akcja. new york times tez ani slowa na ten temat....
            nu, widze ze w londynie nudno i oczywiscie palestinan press dziala z pelna
            sila...
            • Gość: Perry Re: nie,wg portali zajmujacych sie tematyka wojsk IP: 208.184.41.* 07.05.04, 14:34
              zato jest pelno w amerykanskiej prasie.
              Tylko z malutkimi roznicami:
              zatrzymano nie agentow mossadu a agentow Hamasu
              i nie na granicy w Syrii a w Izraelu niedaleko od Gush Katif.
    • Gość: ori Re: Udaremniony zamach na przywódcę Hamasu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 14:51
      Wczesniej czy pozniej kazdego palestynskiego bandyte dosiegnie sprawiedliwosc.
      Niech zyje Izrael, najlepszy sojusznik Polski.

kibucwil.w.interia.pl/

• Gość: kura chamka Re: Udaremniony zamach na przywódcę Hamasu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 16:18
        Kleju się nawąchałeś???
        Izrael sojusznikiem???
        Polska dla nich to skansen i cmentarz nic poza tym.
        A poza Izraelem to tylko NKWD stosowało tak masowo likwidację przeciwników
        politycznych przebywających w innych krajach. Z resztą nie ździwił bym się
        gdyby to byli ci sami ludzie służące dla nowego Pana.
        • Gość: dana33 Re: Udaremniony zamach na przywódcę Hamasu IP: *.jazo.org.il 07.05.04, 07:47
          ty znaczy sie kur chamek a nie kura chamka....
          masz oczywiscie racje, israel to takie male nkwd... nie ma co gadac,
          informacje i znajomosc faktow u was first class...
      • Gość: dana33 Re: Udaremniony zamach na przywódcę Hamasu IP: *.jazo.org.il 07.05.04, 07:45
        pozdrowienia dla wspol-wilowca..... :)
    • Gość: Mac Watt Re: Udaremniony zamach na przywódcę Hamasu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:43
      No, to teraz przynajmniej wiadomo, dlaczego kury uwazane sa za bezdennie glupie
      ptaszyska :-))
      • Gość: jas [...] IP: 158.75.29.* 06.05.04, 16:02
        • Gość: ori Re: zabic agentow mossadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 16:26
          to takie pojebusy w Toruniu jak jas? skad takie gowno?
          • Gość: marzena Re: zabic agentow mossadu IP: *.painewebber.com 06.05.04, 19:35
            Ariel Szaron to terrorysta #1.
            Niech wyślą agentów w paczce do domu w stanie po trafieniu rakietą (i może
            dołączą jeszcze z trójkę niewinnych Izraelskich dzieci. Może wtedy chociaż
            trochę Szaron pomyśli przed następnym ludobójstwem
            • Gość: Tomson Nic sie nie stalo,nastepnym razem sie uda !!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.05.04, 19:48
    • Gość: ...INTERNETU!!! OGLASZAMY TOMSONA NAJWIEKSZYM DEBILEM W HISTORII.. IP: *.mts.net 07.05.04, 00:50
      PROSIMY NIE UTOZSAMIAC TEGO GLUPKA Z OPINIA PUBLICZNA.
      CHYBA MUSI ISTNIEC TAKI IDIOTA ,JAKO ZLY PRZYKLAD, ABY INNI BYLI NORMALNI.
      SZKODA TYLKO ZE TAKICH TOMSONOW JEST ZBYT WIELU.
      • Gość: maruda To nie Tomson, tylko Twój głpuszy brat z Niemiec. IP: *.gdynia.mm.pl 07.05.04, 03:39
        • Gość: dla Marudy. Re: To nie Tomson, tylko Twój g3puszy brat z Niem IP: *.mts.net 07.05.04, 06:27
          ja mam brata na Witominie na ul plk Dabka.
          Ciekaw jestem czy w koncu skonczyli juz ten wiadukt?Brygada tomsonow go budowala.
          • Gość: maruda Re: To nie Tomson, tylko Twój g3puszy brat z Niem IP: *.gdynia.mm.pl 07.05.04, 09:02
            Gość portalu: dla Marudy. napisał(a):

> ja mam brata na Witominie na ul plk Dabka.
            >
            > Ciekaw jestem czy w koncu skonczyli juz ten wiadukt?Brygada tomsonow go budowal
            > a.

ul. płk Dąbka jest na Obłużu, czyli na przeciwległym do Witomina krańcu Gdyni.

• Gość: do marudy Re: To nie Tomson, tylko Twój g3puszy brat z Niem IP: *.mts.net 07.05.04, 12:49
              masz racje,na Witominie w lesie mieszkal moj drugi brat , plk Dabka jest naObluzu, tam tez bylem w
              wojsku.A wiadukt budowano przez cale moje zycie.
              • Gość: marudowski cwok Re: To nie Tomson, to ja maruda twoj towarzysz !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.05.04, 20:26
    • Gość: andy. [...] IP: *.elk.mm.pl 07.05.04, 11:26
    • Gość: d [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 13:32
    • cien_anny [...] 07.05.04, 14:30
    • Gość: Hoszech le goim [...] IP: 208.184.41.* 07.05.04, 14:41
      • Gość: dana33 Re: Udaremniony zamach na przywódcę Hamasu IP: 5.5R* / 192.114.47.* 07.05.04, 18:38
        nu, zupelny hoszech.... :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka