Dodaj do ulubionych

tifus.flavius

IP: 208.184.41.* 17.05.04, 16:39
ze popisy tifusa.flaviusa nie laduja natychmiast na osle lawce swiadczy chyba
tylko o tym ze cenzura ma o nich taka sama opinie jak o tych Gaala lub titusa.

Cale forum "Świat" to wlasciwie jedna wielka osla lawka, nie?

:-P
Obserwuj wątek
    • Gość: dana33 Re: tifus.flavius IP: *.broadband.actcom.net.il 17.05.04, 16:41
      eureka!!!! :)
    • Gość: Tomek44 Re: tifus.flavius IP: 5.5R* / 213.8.97.* 17.05.04, 16:51
      Jezeli nie masz znajomych pacjentow domu wariatow, to odwiedzaj forum. To
      calkiem sympatyczni ludzie.
      Nie ma to jak dobry wariat!!!
      z wariackim pozdrowieniem
      czubek44
      • tifus.flavius Re: tifus.flavius 17.05.04, 16:53
        deske,
        ten sie smieje najlepiej ktosie smieje ostatni.
        t.
    • Gość: lolo tifus.flavius to ta gnida jarek nudziarz!!! IP: 195.116.92.* 17.05.04, 17:26
      • werw Re: tifus.flavius to ta gnida jarek nudziarz! 17.05.04, 17:32
        Friskie,

tifus.flavius to ta gnida perry.perry, zalozyciel watku.

w.
        • Gość: dana33 Re: tifus.flavius to ta gnida jarek nudziarz! IP: *.broadband.actcom.net.il 17.05.04, 17:38
          ?????
          • werw Re: tifus.flavius to ta gnida jarek nudziarz! 17.05.04, 17:39
            !!!!!!
            • werw Re: tifus.flavius to ta gnida jarek nudziarz! 17.05.04, 17:41
              To ten sam styl co kokieteczka. Ta z kolei to bez watpienia ta menda goldstein.
              Goldstein to boruch czyli galt. Czyli dno kompletne. Cos jak Joszka Urban.
              • Gość: lolo Re: tifus.flavius to ta gnida jarek nudziarz! IP: 195.116.92.* 17.05.04, 17:53
                rzeczywiscie trudno sie polapac kto zacz ale ta gnida jarek-mudzisz pierwszy
                zaczal uzywac tyfus w stosunku do tytusa
              • Gość: dana33 Re: tifus.flavius to ta gnida jarek nudziarz! IP: *.broadband.actcom.net.il 17.05.04, 18:06
                ty mozesz myslec o kazdym na tym forum co chcesz. ja wiem tylko, ze jak pisze o
                mirmilu czy splicie idiota lub gnojek, to potem miesiacami slysze, jaka ja to
                wulgarna. tymczasem dzisiaj zauwazylam, ze na tym watky tyfus, wszystko mi
                jedno, czy on jeszcze 10 kokiet, baruchow i srulkow, nie uzyal ani jednego
                obrazliwego slowa, ale natychmiast ty pojawiles sie z gnida, na innym watku
                fredzio napisal co napisal, nawet nie wiem, o co chodzi, bo nie znam tej
                historii, musze najpierws sprawdzic, ale cep natychmiast dolozyl skurwysynem.
                mozliwe, ze macie racje i ja tez tak zaczne kazdemu, kto pisze nie po mojej
                mysli...
                • Gość: dana33 Re: tifus.flavius to ta gnida jarek nudziarz! IP: *.broadband.actcom.net.il 17.05.04, 18:07
                  aha, werw, jeszcze jedno. nie bylo tu na tym watku niczego wartosciowego i
                  godnego dyskusji, ot tak pare osob sie posmialo. nie musiales sie wlaczac.
                  czasem milczenie, to naprawde zaleta.
                  • werw Re: tifus.flavius to ta gnida jarek nudziarz! 17.05.04, 18:13
                    To jest otwarte forum. Ma tez taka zalete, ze ustawienia mozna spersonalizowac -
                    nie bedziesz wtedy narazona na czytanie osob ktore ci dzialaja na nerwy.
                  • werw Re: tifus.flavius to ta gnida jarek nudziarz! 17.05.04, 18:35
                    Pozwole sobie zwrocic jeszcze uwage, ze gnida wlacza sie w sposob:
                    a) znacznie bardziej agresywny
                    b) znacznie bardziej obrazliwy
                    c) regularny
                    d) obliczony na poroznienie zydow i nie-zydow (z czym - ze wzgledu na twoja
                    m.in. postawe - nie ma wiekszych trudnosci)
                    e) wlasciwie w zaden inny sposob

- i ani razu nie spotkal sie nawet z cieniem twojej reprymendy.

To tyle.

• werw Re: tifus.flavius to ta gnida jarek nudziarz! 17.05.04, 18:17
                  No niestety tak to juz jest, ze wraz z nadejsciem nowego dnia nie rodzimy sie z
                  czystym kontem.
                  Po drugie, ja nie mam stockholm syndrom i nie zamierzam byc wdzieczny
                  skurwysynowi, ze w tym akurat przypadku nie rzuca kurwami.
                  • Gość: dana33 Re: tifus.flavius to ta gnida jarek nudziarz! IP: *.broadband.actcom.net.il 17.05.04, 18:53
                    nikt nie mowi o wdziecznosci. mowilam o milczeniu. nie psuciu watku, na ktorym
                    i tak nie masz zamiaru nic powiedziec. to wszystko.
                    • werw Re: tifus.flavius to ta gnida jarek nudziarz! 17.05.04, 18:59
                      Przyznam, ze nie docenialem swojej destrukcyjnej roli.

PS.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=12716005&a=12718749
    • juras99 pisz na zdrowie tifus! 17.05.04, 17:30
      twoje posty są zarąbiste - zawsze mam ubaw i do tego są niegroźne. idealna
      odtrutka na jątrzenie przez tego oryginalnego titusa.
    • Gość: mirmil czytales niedawno... IP: 217.153.143.* 17.05.04, 17:46
      o zydzie z francji, skazanym za aranzowanie antysemickich telefonow, zeby potem
      drzec sie o antysemityzmie?

no wlasnie :)
      • Gość: chuchem Re: czytales niedawno... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.04, 17:59
        we Francji dopiero co sie odbyla demonstracja contre antysemityzm! Wiec...
        • mirmilek Re: czytales niedawno... 17.05.04, 18:04
          co to zmienia w historii tego zyda?
          • Gość: chuchem Re: czytales niedawno... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.04, 18:10
            nic nie zmieni w jego historii... Ale francuzi + la France = la démonstrasion
            contre l'antisémitisme!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka