igor_uk53 26.10.11, 19:02 Okazala sie informacja o tym,ze syn Kaddafiego, Saif al-Islam, ma chec oddac sie w rece Międzynarodowego Trybunału Karnego (MTK) w Hadze. Zechcialo sie mnie przeprowadzic sadaz wsrod forumowiczy . Komentarze beda bardzo milo widziane. . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1u Re: Co czeka syna Kaddafiego? 26.10.11, 19:06 przeciez symbol Kadafiego nie zginie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Co czeka syna Kaddafiego? 26.10.11, 19:14 Podły złośliwiec z tego syna Kadafiego. Tacy prowokatorzy pownni być karani bez sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Co czeka syna Kaddafiego? 26.10.11, 19:25 Ewa.Tez odrazu tak pomyslalem. Ciekawo i co teraz Zachod z tym zrobi.Czy beda udawac,ze nic im o to nie wiadomo? A moze zginie,trafiony przypadkowa kula? Odpowiedz Link Zgłoś
1u Re: Co czeka syna Kaddafiego? 26.10.11, 19:43 syn kadafi jest dobrze strzezony Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Co czeka syna Kaddafiego? 26.10.11, 19:46 1u,Kaddafi rowniez byl dobrze strzezony. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k wygrywac jest ciezko... 26.10.11, 19:29 ale pogodzic sie z przegrana jeszcze ciezej... nie pravda li - Goria ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: wygrywac jest ciezko... 26.10.11, 19:48 Jasiek,nie wiem,jak to jest przegrywac. Ale smak zwyciestwa mnie jest dobrze znany.Chcesz porozmowiac o tym? Czemu nie wziales udzialu w sondaze? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k wygrywac jest ciezko... 26.10.11, 20:19 Goria, tematy moich watkow i postow okreslam ja sam. I nigdy sie nikomu z niczego nie tlumacze nawet wlasnej zonie. Ale chwile slabosci i mnie sie zdarzaja... moge ci w czyms pomoc ? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: wygrywac jest ciezko... 26.10.11, 20:37 jasiu,widzisz li,ja naprawda wierze w to,ze ty nikomu nie tlumaczysz sie.Nu pomysl sam,komu by chcialo sluchac twoich bzdur? Wlasnie dla tego ty ciagle czepiasz sie mnie,bo ja,tak naprawda,jestem jedynym na Swiecie,ktory do ciebie odzywa sie.A nie raz nawet i dluzsza dyskusje potrafie z toba odbyc. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Przegrywac jest ciezko, goria :) 26.10.11, 21:04 od dawna tu pisze, ze moja rola nie jest dyskutowanie tu na tym forum z kimkolwiek. z toba tez nie, hloopcze. moja rola jest tylko przekazywanie obiektywnej prawdy. a twoja , hloopcze, przyjmowanie ja do akceptujacej wiadomosci. bede sie cieszyl, gdy nie bedziesz na moje uwagi odpowiadal. Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Przegrywac jest ciezko, goria :) 26.10.11, 21:18 jasiu,nu to napisz cos wiecej o tym pprzegrywaniu.Widze ze ten temat cie blizok. Dla mnie,jest calkowicie nieznany. Reszta twojego belkotu,starcze,mnie nie interesuje. Zreszta watek jest o synie Kaddafiego.Masz cos wiecej do powiedzenia,czy nie? Bo uwielbiasz przed wszystkimi wstawac w poze,pokazujac jakij ty jestes smieszny,o przepraszam,przeciez ty chcesz pokazac,ze jestes madrym. Jak nie chcesz czytac moi odpowiedzi na twoi uwagi,to mam dla ciebie rade -nie pisz swoich uwag, bo po pierwszych nie maja nigdy wartosci merytorycznej,a po drugie , ja ciebie o nich nie prosze. ps. Widze,ze zdenerwowales sie.To wez zurafen,napij sie cieplego mleczka-i baju,baj. Odpowiedz Link Zgłoś
1u Re: Przegrywac jest ciezko, goria :) 26.10.11, 21:18 nie znasz tematu to go sledz Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Przegrywac jest ciezko, goria :) 26.10.11, 21:24 goria, chce pokazac tylko jedno :) twoj a-merytoryczny belkot jest bez znaczenia. ale ze masz niezle poczucie humoru - to jest sie zawsze z czego posmiac i to za darmo :))) Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.. Odpowiedz Link Zgłoś
1u Re: Przegrywac jest ciezko, goria :) 26.10.11, 21:26 jak posmiac to na humorum Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: Przegrywac jest ciezko, goria :) 26.10.11, 21:31 1u napisał: jak posmiac to na humorum tez bywam :) ale z Ruskich tu czlek smieje sie najlepiej. J.K. tez ekonom :) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: Przegrywac jest ciezko, goria :) 26.10.11, 21:33 1u napisał: to jest prowokacja nie, dlaczego ? mam papiery i wszyscy to tu od wielu lat wiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
1u Re: Przegrywac jest ciezko, goria :) 26.10.11, 21:34 a to sorki a te papiery jakiego koloru są ? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: Przegrywac jest ciezko, goria :) 26.10.11, 21:36 1u napisał: > a te papiery jakiego koloru są ? pytasz - czy zzolkly ? no pewnie tak, bo doctorat dali ma na Zachodzie jeszcze za czasow S.P. Komuny... Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Re: Przegrywac jest ciezko, goria :) 26.10.11, 21:37 1u napisał: > a te papiery jakiego koloru są ? Dość leciwe ale chyba żółtawe. ************************************************************** "Bo mi Boy Zelenski tkwi w poprzek mego gardla. Jakies ruskie scierwo strzela w naszego pisarza i tlumacza. Czy jakis rosjanin przeprosil?" (polski_francuz) Odpowiedz Link Zgłoś
1u Re: Przegrywac jest ciezko, goria :) 26.10.11, 21:38 jak stare to pewnie sciemnialy a moze ty scemniasz co ? brakuje mi tu obrazków Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Przegrywac jest ciezko, goria :) 26.10.11, 21:35 1u,a tym razem jasiek prawde napisal,on naprawda ma papiery .A jakie,sam domysl sie. Odpowiedz Link Zgłoś
1u Re: Przegrywac jest ciezko, goria :) 26.10.11, 21:36 a czy chodzi o te takie zoltawe ? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Przegrywac jest ciezko, goria :) 26.10.11, 21:34 1u,jaka prowokacja.Jasiek jest za glupi na prowokacje. On po prostu w taki sposob odreaguje swoja niemoc w dyskusji ze mna. Odpowiedz Link Zgłoś
1u Re: Przegrywac jest ciezko, goria :) 26.10.11, 21:35 a to gratuje poziomu tej rozmowy Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Przegrywac jest ciezko, goria :) 26.10.11, 21:38 Pozio rozmowy z jasiem zawsze jest jednakowy,taki na jaki go stac.Inni w ogole odgoniaja jego,jak muche dokuczliwa, aja mam szacunek do starszych ludzi.Przeciez moze ,wbrew temu co pisze,ze ma zone,jest czlowiekiem samotnym i tylko w taki sposob mam mozliwosc pogadac z ludzmi.Bo sadzac po temu co pisuje tu na forum,w realu od niego ludzi uciekaja,jak od zarazy. Odpowiedz Link Zgłoś
1u Re: Przegrywac jest ciezko, goria :) 26.10.11, 21:40 zgadzam sie z tym z toba w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
j-k to cieszy , goria :) 26.10.11, 21:43 igor_uk napisał: Bo sadzac po temu co pisuje tu na foru > m,w realu od niego ludzi uciekaja,jak od zarazy. nieustajaco pytam, kiedy bedziesz od moich wpisow uciekal, a nie przyklejal sie do nich ? pamietaj mam jeden cel: ja pisze, a ty przyjmujesz to milczaco do akceptujacej wiadomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: to cieszy , goria :) 26.10.11, 21:46 Jasiu,biedaczek,tobie kolejnosci sie myla.Przeciez to ty kleisz sie zawsze do moich postow,a czemu,to o tym napisalem wyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
1u Re: to cieszy , goria :) 26.10.11, 21:47 klei sie jak mucha do przyslowiowego g...a <zarcik> Odpowiedz Link Zgłoś
j-k goria :) 26.10.11, 21:38 igor_uk napisał: .Jasiek jest za glupi na prowokacje. - za lenivy, goria, za leniwy :) w Koncu Moldowe i tak Rumunii oddacie, nawet bez mojej zgody i wiedzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Przegrywac jest ciezko, goria :) 26.10.11, 21:30 jasiu,o tobie nawet tego nie moge napisac.Wybacz,ale nawet poczucia humora nie posiadasz. A posiadanie poczucia humora,to jest jena z oznak wysokiej inteligencji u czlowieka. W sumie pierwszy raz cos milego o mnie napiasales. Odpowiedz Link Zgłoś
1u Re: Przegrywac jest ciezko, goria :) 26.10.11, 21:31 a czy to forum humorum ? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: Przegrywac jest ciezko, goria :) 26.10.11, 21:32 Goria, jestem lenivy z natury i nie chce mi sie wysilac - bo mam bogata zone :) Nie to co ty - wisisz na pasku ambassady FR :) Odpowiedz Link Zgłoś
1u Re: Przegrywac jest ciezko, goria :) 26.10.11, 21:33 a to szczesciasz z ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: Przegrywac jest ciezko, goria :) 26.10.11, 21:34 1u napisał: a to szczesciasz z ciebie no z gorii bardziej. miec polska zone i mieszkac w UK - to dar Bozy. Odpowiedz Link Zgłoś
1u Re: Przegrywac jest ciezko, goria :) 26.10.11, 21:36 a dzielisz sie z tym szczesciem ? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Przegrywac jest ciezko, goria :) 26.10.11, 21:36 Wiem,ze nie mozesz wysilac sie,nu bo co to da.Tylko powietrze w domu zepsujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re:Jontek 26.10.11, 21:33 moja rola jest tylko przekazywanie obiektywnej prawdy. a twoja , hloopcze, przyjmowanie ja do akceptujacej wiadomosci. bede sie cieszyl, gdy nie bedziesz na moje uwagi odpowiadal. Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. Jedz do Tuwy bo w Europie to juz ci psychiatra pomoc nie moze. Odpowiedz Link Zgłoś
1u Re:Jontek 26.10.11, 21:35 są tylko 3 prawdy sama prawda tyz prawda no i g...o prawda Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Re:Jontek 26.10.11, 21:42 1u napisał: > są tylko 3 prawdy No i jeszcze jedna, można rzec jedyna - objawiona przez "doktorka" vel "osiłka stepowego", a zarazem małżonka pewnej majętnej "docentki rusycystyki". ("moja rola jest tylko przekazywanie obiektywnej prawdy"). Odpowiedz Link Zgłoś
j-k grzesiu 26.10.11, 21:40 g-48 napisał: Jedz do Tuwy bo w Europie to juz ci psychiatra pomoc nie moze. grzesiu. Putin tam lubi jezdzic, to po co mam mu robic konkurencje ? :) wazne, ze hloopak lubi wycieczki zagraniczne. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk 50/50. 26.10.11, 23:39 Takie szanse na przezycie ma syn Kaddafiego,zdaniem tych,co wzial udzial w sondazu. Coz,nie jest tak zle. Odpowiedz Link Zgłoś