Gość: zielony ludzik IP: *.g / *.g-net.pl 30.05.04, 17:50 Pamietacie tekst z filmu JugmentNight? -Czlowieku na tej kasie jest krew! -Na kazdej jest chlopcze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ryba Zarobki najemników IP: 194.205.123.* 30.05.04, 18:51 Wahają się od 1000 $ / miesiąc dla gurkhi z Nepalu do 1000 $ / na dzień dla byłego amerykańskiego specjalisty z jednostki zielonych beretów. Dla przykładu, firma ochroniarska Blackwater zatrudniła 60 byłych chilijskich żołnierzy po 4000 $ / miesiąc. Ciekawi mnie, na ile "wytargowali" się gromowcy ? Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 Re: Zarobki najemników 30.05.04, 19:04 ja ich podliczam na pare kanapek z hamburgera i litr coca cole/dzien. koniecznie z mac donalds-a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefet To nasi chłopcy. IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.04, 21:42 Zarbiają po 1000 dolarów miesięcznie. Jakby ci się dupa durniu paliła to przyjadą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Juz nie wasi, sprzedali sie. IP: *.arcor-ip.net 30.05.04, 23:02 Gość portalu: mefet napisał(a): > Zarbiają po 1000 dolarów miesięcznie. Jakby ci się dupa durniu paliła to > przyjadą. Sprobuj, podpal sobie dupe, naiwniaku. Palcem nie rusza - nie wolno im porzucic judaszowej sluzby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefet Re: Juz nie wasi, sprzedali sie. IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.04, 23:18 Gość portalu: . napisał(a): > Sprobuj, podpal sobie dupe, naiwniaku. > Palcem nie rusza - nie wolno im porzucic judaszowej sluzby Synulku moja dupa spokojna. Świat się pali. I to nie chłopcy z Gromu go podpalili. Takich i podobnych to znamy. Tu książeczkę wziąść, tu folkslistę, tu na judaizm tam zaś na islam. Dużo naszych ojców pozabiljali. Waszych nie. Mendy się zawsze uchowają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mars I hope,Iraqis wybija tych nedznych psow wojny IP: *.fnj1.hawkcommunications.com 30.05.04, 22:07 co do jednego, gdyz zeruja oni na tragedi narodu irackiego. Tak jak dzisiaj,kiedy Iraqis tanczyli na spalonych wrakach miedzynarodowyc bandytow Debilja i zydowstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 mefet ty palancie chyba twoi bo moi NIE !!! 30.05.04, 22:16 a jaka jest roznica miedzy bejsbolasem bandziorem dzialajacym w polsce a nimi ? Bo ja nie widze zadnej ,poza trym ze najemne sa za przyzwoleniem polskiego rzadu. Rzadu wazeliniarskiego , rzadu sprzedajnemu najwiekszemu bandycie obecnie na swiecie. I popieranego przez chloptysiow sluzacych obcemu panstwu Watykanowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefet Re: mefet ty palancie chyba twoi bo moi NIE !!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.04, 23:26 > a jaka jest roznica miedzy bejsbolasem bandziorem dzialajacym w polsce a nimi ? > Bo ja nie widze zadnej ,poza trym ze najemne sa za przyzwoleniem polskiego > rzadu. > Rzadu wazeliniarskiego , rzadu sprzedajnemu najwiekszemu bandycie obecnie > na swiecie. > I popieranego przez chloptysiow sluzacych obcemu panstwu Watykanowi. To ostanie mi się podoba. " Obce państwo Watykan"- dziadziuś był z onych czy też babunia się puszczała ? Skąd ( głupcze) bierzesz takie określenia- towarzyszy czytasz czy też to tylko geny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Uczciwie postawiona sprawa IP: *.arcor-ip.net 30.05.04, 23:01 Krotko przed agresja ponad 40-tu rzucilo sluzbe w GROM a dzis wiemy po co. Przynajmniej nie ma jakichs bajeczek o BMR czy demokratyzacji, kasa i tylko kasa sie tu liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartsg Re: Irak. GROM-owcy do ochrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 19:03 Ci,którzy tam pojadą jako ochroniarze będą wykonywali podobne zadania jak podczas służby w jednostce,tyle że za godziwe pieniądze. Jeśli ojczyzna nie umie zadbać o ludzi,którzy poświęcili dla niej kawałek swojego życia i zdrowia, dlaczego mieliby oni nie skorzystać z takiej okazji. Będą ryzykować tak samo jak operatorzy w GROMie ale z wizją polepszenia życia (materialnego) swoich rodzin. Odpowiedz Link Zgłoś