walter622 Re: Zagadka. 20.11.11, 15:12 Dość kiepsko widać, lecz jest to kwit air-frachtu. Co oni takiego ciekawego dostarczyli do DME/UUDD ? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Zagadka. 20.11.11, 15:20 walter,masz racje , to jest kwit air-frachtu,na ktorym mozno dostrzec adres nadawcy i adres odbiorcy. Nadawca -firma z USA,odbiorca -przedsiebiorca w Poludniowej Osetii. To co napisalem,to podpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Re: Zagadka. 20.11.11, 15:26 igor_uk napisał: > Nadawca -firma z USA,odbiorca -przedsiebiorca w Poludniowej Osetii. Przyznam, że trochę dziwny - DME/UUDD zamiast OGZ/URMO ? ************************************************************** "Bo mi Boy Zelenski tkwi w poprzek mego gardla. Jakies ruskie scierwo strzela w naszego pisarza i tlumacza. Czy jakis rosjanin przeprosil?" (polski_francuz) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Zagadka. 20.11.11, 15:36 walter,nie o to chodzi.To ie jest istota sprawy.Odpowiedz na zagadke masz przed oczami. Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Re: Zagadka. 20.11.11, 15:46 igor_uk napisał: > Odpowiedz na zagadke masz przedoczami. Może była to zagadka dla takich orłów jak wojtuś. Mnie bardziej interesuje opcja DME/UUDD zamiast OGZ/URMO, co oznacza, że chyba to jest stała/regularna dostawa, a nie jednorazowa - wtedy to się opłaca. Natomiast korci mnie "jedenastocyfrowy" kod. Szkoda, że nie zamieściłeś drugiego kwitu, to bym wiedział co jest grane. Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee Re: Zagadka. 20.11.11, 15:50 to musi byc jakas kontrabanda, cos podejrzanego dla poludniowej Oseti? Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Re: Zagadka. 20.11.11, 16:12 Nie, sądząc po pieczątkach wszystko jest OK. Jeżeli przesyłka jest jednorazowa to bardziej opłaca się ją kierować na OGZ/URMO, natomiast jeżeli jest "powtarzalna" to faktycznie warto słać na DME/UUDD. Tam przepuszczać przez cło i przesyłać wewnętrzną taryfą. Wtedy koszt obsługi jest mniejszy od kosztów docelowej dostawy wg. taryfy międzynarodowej. Innymi słowyten air-fracht ktoś solidnie przygotował w zakresie logistyki. ************************************************************** "Bo mi Boy Zelenski tkwi w poprzek mego gardla. Jakies ruskie scierwo strzela w naszego pisarza i tlumacza. Czy jakis rosjanin przeprosil?" (polski_francuz) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Zagadka. 20.11.11, 15:52 walter,troche cierpliwosci.Przesylka nadana z USA do Poludniowej Osetii,to jest najwazniejsze,przez Rosje (lotnisko Domodedovo) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Rozwiazanie zagadki. 20.11.11, 15:56 Bedzie poczatkiem bardzo ciekawego tematu(mam nadzieje),ale z tym troche zaczekam.Moze ktos wpadnie na prawidlowa odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Re: Rozwiazanie zagadki. 20.11.11, 16:01 igor_uk napisał: > Bedzie poczatkiem bardzo ciekawego tematu(mam nadzieje),ale z tym troche zaczek > am.Moze ktos wpadnie na prawidlowa odpowiedz. Kiepska jakosc. Nie moge rozgryzc co ma do rzeczy "clock display". Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Rozwiazanie zagadki. 20.11.11, 16:05 romrus,patrz na adres odbiorcy,w tym jest sedno.Reszta,nie ma znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Re: Rozwiazanie zagadki. 20.11.11, 16:18 igor_uk napisał: > romrus,patrz na adres odbiorcy,w tym jest sedno.Reszta,nie ma znaczenia. Ale jaja)) "TSHINVAL RU" Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Re: Rozwiazanie zagadki. 20.11.11, 16:21 romrus napisał: > Ale jaja)) > > "TSHINVAL RU" Fakt - jest to super !!! Gratulacje Igor - świetny numer. Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 W ramach nagrody 20.11.11, 16:30 Igor, w ramach nagrody za świetną zagadkę: > "TSHINVAL RU www.youtube.com/watch?v=068f9YFqVPA Уcтyр Хyцayи хyæрзæнхæ нæ yæд! ************************************************************** "Bo mi Boy Zelenski tkwi w poprzek mego gardla. Jakies ruskie scierwo strzela w naszego pisarza i tlumacza. Czy jakis rosjanin przeprosil?" (polski_francuz) Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Re: Rozwiazanie zagadki. 20.11.11, 16:26 zlotamajka napisała: > Co to oznacza? To ze Amierikanie uznali stolice Poludniowej Osecji Chinwali za czesc Rosji. Skandal miedzynarodowy. Jesli ten kwit dotzre do jakiegos gruzinskiego dyplomaty - bedzie nota MSZ Gruzji. Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Re: Zagadka. 20.11.11, 16:06 igor_uk napisał: > troche cierpliwosci Igor, jakość jest wyjątkowo kiepska. Na JPG masz typowy kwit międzynarodowego air-frachtu - tego jestem pewien. Natomiast jak byś dał "jedenaście cyfr" to bym wiedział co jest w air-frachcie. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Ha,ha,ha -USA,de facto uznali niepodleglosc P.O. 20.11.11, 16:27 Wlasnie o to i chodzi.Poltyce swoje,a zycie swoje.Jak okazuje sie,juz rok po tym,jjak Rosja uznala niepodleglosc Osetii Poludniowej,biznes amerykanski rowniez uznal to,jako fakt dokonany i co najwazniejsze,zaakceptowal. romrus,jak masz w lodowce piwo,to w nagrode mozesz sobie go wypic. Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Re: Ha,ha,ha -USA,de facto uznali niepodleglosc P 20.11.11, 16:37 igor_uk napisał: > romrus,jak masz w lodowce piwo,to w nagrode mozesz sobie go wypic. Liczylem ze wyszlesz mi Guiness'a)) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Ha,ha,ha -USA,de facto uznali niepodleglosc P 20.11.11, 17:11 Nie ma spraw,mozesz miec u mnie kazde piwo,ale odbior osobiscie.OK? Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: Ha,ha,ha -USA,de facto uznali niepodleglosc P 20.11.11, 17:52 igor_uk napisał: > Wlasnie o to i chodzi.Poltyce swoje,a zycie swoje.Jak okazuje sie,juz rok po ty > m,jjak Rosja uznala niepodleglosc Osetii Poludniowej,biznes amerykanski rowniez > uznal to,jako fakt dokonany i co najwazniejsze,zaakceptowal. > > romrus,jak masz w lodowce piwo,to w nagrode mozesz sobie go wypic. Wy nigdy nie wygrzebiecie się z tych amerykańskich kompleksów. Taaaaaaaaaak, podskakuj do góry z radości bo USA uznały, że Osetia Płd. to Rosja. Cha!, cha! To tylko przesyłka i nic więcej. Ale nie słyszałem żeby USA zmieniły zwoje zdanie w sprawie Osetii Płd. Śmiech na sali!! Może wymyślisz kolejny komsomolski wątek? Np. stał się cud i w ostatnim tygodniu nie spadł żaden rosyjski samolot, a może to niezbity dowód na potęgę rosyjskiego lotnictwa? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Ha,ha,ha -USA,de facto uznali niepodleglosc P 20.11.11, 18:06 pridurok. Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Re: Ha,ha,ha -USA,de facto uznali niepodleglosc P 20.11.11, 18:32 przyjacielameryki napisał: > Ale nie słyszałem żeby USA zmieniły zwoje zdanie w sprawie Osetii Płd. Rosjan goowno obchodzi zdanie amierikanskich politykanow. Obchodzi zdanie zwyklych ludzi, szczegolnie biznesmenow. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Ha,ha,ha -USA,de facto uznali niepodleglosc P 20.11.11, 18:36 romrus,i o to chodzi.Najpierw business uznaje to,co stalo sie faktem,a pozniej politycy to musza zaakceptowac. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Ha,ha,ha -USA,de facto uznali niepodleglosc P 20.11.11, 19:36 romrus napisał: > Rosjan goowno obchodzi zdanie amierikanskich politykanow. -------------------- Obchodzi, obchodzi. -------------------- > > Obchodzi zdanie zwyklych ludzi, szczegolnie biznesmenow. ------------------ LOL. Cara nie obchodzi co myślą zwykli ludzie. Obchodzi go co myślą jenerały. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 to w stylu policja podpala radiowóz 20.11.11, 17:45 romrus napisał a igor podskakuje z radości: To ze Amierikanie uznali stolice Poludniowej Osecji Chinwali za czesc Rosji. amerykanie nie uznali i dlatego przesyłka musiała iść przez CTi. ani fedex, ani ups ani nawet niemiecki dhl nie mógł tego zrobić. holendrzy są lepsi i adresowali do Republic South Ossetia, Lenina St 132 Flat 16. Tskhinval RU. Business jest praktyczny. Adresował do rosji i po problemie. nikt nieczeg nie uznał, jedynie dostosował się do realiow. walter chce znać 11 cyfr = C 7710960093 Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: to w stylu policja podpala radiowóz 20.11.11, 18:05 felusiak1 napisał: nikt nieczeg nie uznał , jedynie dostosował się do realiow. I przeciez o to chodzi .felus,przeciez mogli ,jako adres odbiorcy napisac - Georgia ,Lenina St 132 Flat 16. Tskhinvali ,a nie Republic South Ossetia, Lenina St 132 Flat 16. Tskhinval RU i rowniez by dotarlo. Tu chodzi o symbol . Taka ciekawostka,w swietle tego,co oficialnie uznaje Washington,nie ma takiego tworu panstwowego,jak -Republic South Ossetia . Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: to w stylu policja podpala radiowóz 20.11.11, 18:31 igor_uk napisał: > felusiak1 napisał: nikt nieczeg nie uznał , jedynie dostosował się do realio > w. > > I przeciez o to chodzi .felus,przeciez mogli ,jako adres odbiorcy napisac -[ > u] Georgia ,Lenina St 132 Flat 16. Tskhinvali [/u],a nie Republic South > Ossetia, Lenina St 132 Flat 16. Tskhinval RU i rowniez by dotarl > o. Tu chodzi o symbol . > Taka ciekawostka,w swietle tego,co oficialnie uznaje Washington,nie ma takiego > tworu panstwowego,jak -Republic South Ossetia . Poskacz sobie do góry z radości i dumy. Rosja została poklepana po plecach przez USA co dla Rosji zawsze jest wyjątkowym i oczekiwanym wydarzeniem. Nawet jeżeli Ameryka poklepując po plecach zatyka sobie nosa i puszcza oko. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: to w stylu policja podpala radiowóz 20.11.11, 18:32 p.a. - pridurok. Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Re: to w stylu policja podpala radiowóz 20.11.11, 18:36 przyjacielameryki napisał: > Rosja została poklepana po plecach przez USA co dla Rosji zawsze jest wyjątkowym i oczekiwanym wydarzeniem. Nawet jeżeli Ameryka poklepując po plecach zatyka sobie nosa i puszcza oko. Kraje ci sie pomylili. Rosja nie lubie amerikanskiego klepania po plecach. To ty masz nick "przyjacielameryki", wizy do USA i makiety Patriotow zamiast bojowych. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: to w stylu policja podpala radiowóz 20.11.11, 18:41 romrus napisał: > > > Kraje ci sie pomylili. > Rosja nie lubie amerikanskiego klepania po plecach. > To ty masz nick "przyjacielameryki", wizy do USA i makiety Patriotow zamiast bo > jowych. > To Wy rozpisujecie się o dowartościowaniu przez Amerykanów i widać że jesteście z tego dumni. Patrioty i inne działania to normalne, systematyczne standardowe działania przyjaciół i sojuszników. To się cały czas dzieje. A patrioty uzbrojone będą już wkrótce, nie zamartwiaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Re: to w stylu policja podpala radiowóz 20.11.11, 18:50 przyjacielameryki napisał: > To Wy rozpisujecie się o dowartościowaniu przez Amerykanów i widać że jesteście z tego dumni. Moze. Wlasnie dlatego nie lubime klepania po plecach. > Patrioty i inne działania to normalne, systematyczne standardowe działania przyjaciół i sojuszników. To się cały czas dzieje. Nie ma zadnych watpliwosci ze amerikanskie dzialania wobec Polski sa standartowy))) > A patrioty uzbrojone będą już wkrótce, nie zamartwiaj się! Nie beda. Jankiesy uwazaja ze malpa z brzytwa - to nie biespecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: to w stylu policja podpala radiowóz 20.11.11, 19:29 romrus napisał: > Nie beda. > Jankiesy uwazaja ze malpa z brzytwa - to nie biespecznie. A dlaczego tak wam przeszkadzają te Patrioty?? A skąd Ty wiesz co uważają te "ohydne" jankesy z tej "ohydnej demokracji". Mogę cię zapewnić że nie tylko Patrioty i to te nowej generacji i solidnie uzbrojone znajdą się w Polsce więc nie wysilaj się. Chyba że te żałosne wysiłki to też sposób na własne dowartościowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Re: to w stylu policja podpala radiowóz 20.11.11, 19:36 przyjacielameryki napisał: > A dlaczego tak wam przeszkadzają te Patrioty?? >A skąd Ty wiesz co uważają te "ohydne" jankesy Jak to skad? FSB nie spi. P.S.Jankiesy sie pisze z duzej litery)) > Mogę cię zapewnić że nie tylko Patrioty i to te nowej generacji i solidnie uzbrojone znajdą się w Polsce więc nie wysilaj się. A co, juz ich zgubiliscie? Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: to w stylu policja podpala radiowóz 20.11.11, 19:53 romrus napisał: > przyjacielameryki napisał: > > > A dlaczego tak wam przeszkadzają te Patrioty?? > > >A skąd Ty wiesz co uważają te "ohydne" jankesy > > Jak to skad? FSB nie spi. > > P.S.Jankiesy sie pisze z duzej litery)) > > > Mogę cię zapewnić że nie tylko Patrioty i to te nowej generacji i solidn > ie uzbrojone znajdą się w Polsce więc nie wysilaj się. > > A co, juz ich zgubiliscie? Romrus, odpuść sobie te żałosne wywody n/t Patriotów. Ja wiem że nie możecie strawić współpracy polsko-amerykańskiej ale nic nie wskóracie, nie macie już żadnego wpływu . Chociaż rozumiem że takim tupaniem zawsze trochę się dowartościowujecie i jest wam lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: to w stylu policja podpala radiowóz 20.11.11, 18:48 nie mogli bo wtedy wasze rosyjskie slużby odesłałyby to spowrotem z napisem "nie ma takiego sdresu". igor a jak myślisz kto im dal adres odbiorcy? no, myśl, cieplo, ciepło.... no widzisz.. odbiorca im dał swój adres. odbiorca wie jak grać żeby wygrać. on sie już dostosował. Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Re: to w stylu policja podpala radiowóz 20.11.11, 18:57 felusiak1 napisał: > nie mogli bo wtedy wasze rosyjskie slużby odesłałyby to spowrotem z napisem "ni > e ma takiego sdresu". igor a jak myślisz kto im dal adres odbiorcy? no, myśl, c > ieplo, ciepło.... no widzisz.. odbiorca im dał swój adres. odbiorca wie jak gra > ć żeby wygrać. on sie już dostosował. No i o to chodzi. Naiwperw sie dostowal odbiorca, teraz sprzedawca sie dostowal do odbiorcy, do sprzedawcy sie dostowala firma logistyczna, i wlasnie w ten sposob bedzie sie dzialo dalej. Chodzi o to ze ludzi sa madrzejszy od politykow. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: to w stylu policja podpala radiowóz 20.11.11, 19:13 romrus napisał: > No i o to chodzi. > Naiwperw sie dostowal odbiorca, teraz sprzedawca sie dostowal do odbiorcy, do sprzedawcy sie dostowala firma logistyczna, i wlasnie w ten sposob bedzie sie dzialo dalej. ------------------------- Trzeba będzie oddać coście ukradli. To się będzie działo. Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Re: to w stylu policja podpala radiowóz 20.11.11, 19:32 wojciech.2345 napisał: > Trzeba będzie oddać coście ukradli. Zgoda. Pod warunkiem ze oddadzicie Niemcam zachodni ziemi, ktorzy my ukradli dla was. > To się będzie działo. Bedzie sie dzialo i nikt cie nie spyta o zgode. Gruzja stracila Osetie i Abchazie, teraz muse uwazac zeby armianojezyczna Dzawachecia nie odeszla Armenii, azerbajdzanojezyczne Kwemo-Kwarteli - Azerbajdzanu, a Adzaria - Turcji. Musa sie postarac. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: to w stylu policja podpala radiowóz 20.11.11, 19:39 Poczekaj na faktyczny kryzys. Np. gdy przez kilka lat będzie ropa po 50$. Pustki w budżecie i brak kartofli. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: to w stylu policja podpala radiowóz 20.11.11, 19:35 masz racje wojtus.Ukradlismy Niemcam spory kawalek i oddali Polakam,to trzeba bedzie oddac. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: to w stylu policja podpala radiowóz 20.11.11, 19:40 igor_uk napisał: > masz racje wojtus.Ukradlismy Niemcam spory kawalek i oddali Polakam,to trzeba bedzie oddac. ----------------------------- Zły przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: to w stylu policja podpala radiowóz 20.11.11, 19:43 igor_uk napisał: > masz racje wojtus.Ukradlismy Niemcam spory kawalek i oddali Polakam,to trzeba b > edzie oddac. Nie znasz historii Igorek. Obecne ziemie zachodnie do Odry należały kiedyś do Polski w czasach Mieszka, Chrobrego, Krzywoustego . . . . i innych polskich królów. Te granice zostały wytyczone przez Wlk. Brytanię, USA i ZSRR w oparciu również o dawną historię. Oczywiście pózniej przeszły te ziemie w ręce niemieckie i to Niemcy mają zasadniczy wkład w rozwój tego regionu. Ale np. okupacja rosyjska Obwodu Kaliningradzkiego ma czysty charakter okupacji, Rosja nie mieli nigdy najmniejszego związku z tymi ziemiami. Tak więc nie wysilaj się. Rosja niczego nikomu nie dawała. Rosja tylko zabierała i okupowała. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: to w stylu policja podpala radiowóz 20.11.11, 19:46 kiedys wprawie pol Polski nalezalo do Imperium Rosyjski.I co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: to w stylu policja podpala radiowóz 20.11.11, 19:50 igor_uk napisał: > kiedys wprawie pol Polski nalezalo do Imperium Rosyjski.I co z tego? -------------------- Tereny przez Was okupowane obracacie w ruinę. Tu jest problem. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: to w stylu policja podpala radiowóz 20.11.11, 19:54 Ale to ie zmienia faktu,ze pol Polski nalezalo do nas. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: to w stylu policja podpala radiowóz 20.11.11, 19:56 igor_uk napisał: > Ale to ie zmienia faktu,ze pol Polski nalezalo do nas. ------------------------ Indie należały do Anglii i co z tego wynika? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: to w stylu policja podpala radiowóz 20.11.11, 19:58 Dla mnie nic,ale dla p.a. to cos znaczy.wojtus,jestes bardzo niekumaty,jak nie wiesz o co toczy sie dyskusja. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: to w stylu policja podpala radiowóz 20.11.11, 20:30 igor_uk napisał: > Ale to ie zmienia faktu,ze pol Polski nalezalo do nas. Na tej samej zasadzie jak pół Europy należało do Hitlera. Nie kompromituj się już. Wstydu oszczędz. Odpowiedz Link Zgłoś
igor-53uk Re: to w stylu policja podpala radiowóz 20.11.11, 20:34 p.a.,zapraszam do udzialu w sondazu. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: to w stylu policja podpala radiowóz 20.11.11, 19:57 igor_uk napisał: > kiedys wprawie pol Polski nalezalo do Imperium Rosyjski.I co z tego? Ale to był bandycki zabór, zniewolenie całego narodu, zsyłki w Sybir. Ty znowu nie odróżniasz psa od kota. Polacy nie zniewalali Niemców. To były tereny zajęte przez plemiona Polan w czasie ich wędrówki. Toczyły się różne wojny ale tak się działo na wszystkich pograniczach. Pamiętaj: pies to nie kot!! Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: to w stylu policja podpala radiowóz 20.11.11, 19:10 felus,wybacz,ale tym ostatnim postem troche podupadles w moich oczach.Na sile chcesz cos zmienic.Mowa w watku idzie o symbol ,a ty na sile starsz sie cos udowodnic. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: to w stylu policja podpala radiowóz 20.11.11, 19:48 to ty igor starasz się udowodnić, że policjant podpala radiowóz. ja ci mówie, żebyś obejrzał video jeszcze raz i zastanowił sie. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: to w stylu policja podpala radiowóz 20.11.11, 19:51 felus,ja nic nie chce udowodnic.Jak by nawet na tym filmie to samochod zaatakowal policjanta,ktory na znak protesta postanowil popewnic samobojstwo,mnie to i tak gowno obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Felusiak, coś sie tobie pozajączkowało 20.11.11, 20:05 felusiak1 napisał: > to ty igor starasz się udowodnić, że policjant podpala radiowóz. > ja ci mówie, żebyś obejrzał video jeszcze raz i zastanowił sie. Felusiak, chyba coś się Tobie solidnie pozajączkowało. Przecież to nie Igor lecz wojtuś z uporem maniaka twierdził, że policjant z pomocą gaśnicy podpalił radiowóz. Przy tym, za to pomówienie do tej pory nie przeprosił policjantów. ************************************************************** "Bo mi Boy Zelenski tkwi w poprzek mego gardla. Jakies ruskie scierwo strzela w naszego pisarza i tlumacza. Czy jakis rosjanin przeprosil?" (polski_francuz) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Felusiak, coś sie tobie pozajączkowało 20.11.11, 20:14 walter,felus w taki spoosoob dac mnie do zrozumienie,ze w tym watku robie z siebie takiegoz glupka,co i wojtus z ta gasnica. Nie przyjmuj sie.felus nie rozumie,ze to co ja wkleilem,to nie jest wolna interpetacja tego,co wojtus widzial,a tylko to,co jest napisano na dokumencie przewozowa. Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Re: Felusiak, coś sie tobie pozajączkowało 20.11.11, 20:30 igor_uk napisał: > co i wojtus z ta gasnica. Przecież felusiak w swoim poście jednoznacznie pisze byś jeszcze raz zobaczył to wideo, na którym rzekomo, (zdaniem wojtusia) policjant podpala radiowóz używając do tego gaśnicy. Innymi słowy, w treści i tytule felusiak świadomie sugeruje, że to Ty byłeś autorem tych bredni o policjantach-piromanach, demolujących w czasie warszawskich zamieszek własne samochody. ************************************************************** "Bo mi Boy Zelenski tkwi w poprzek mego gardla. Jakies ruskie scierwo strzela w naszego pisarza i tlumacza. Czy jakis rosjanin przeprosil?" (polski_francuz) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Felusiak, coś sie tobie pozajączkowało 20.11.11, 20:35 Nu nie wiem, felus mnie na glupiego nie wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Re: to w stylu policja podpala radiowóz 20.11.11, 18:07 felusiak1 napisał: > chce znać 11 cyfr = C 7710960093 Teraz to w sumie nie istotne. Nie chodzi o te literki/cyferki. Chodzi o kod "jedenastocyfrowy" ( tj. w tym kodzie nigdy nie są używane litery) przy tym jest pisany w sekwencji: 2+4+ 4+1. Na pierwszej stronie air-frachtu (dla przewoźnika) tego nie zamieszczają - zamieszczają na drugiej stronie ( dla służb celnych). ************************************************************** "Bo mi Boy Zelenski tkwi w poprzek mego gardla. Jakies ruskie scierwo strzela w naszego pisarza i tlumacza. Czy jakis rosjanin przeprosil?" (polski_francuz) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Zagadka. 20.11.11, 22:25 malkontent,zgadka juz jest rozwiazana. p.s. jak tam twoj angielski?(he,he) Odpowiedz Link Zgłoś