Dodaj do ulubionych

Żałośni emigranci - frustraci obrzucają się błotem

15.03.02, 10:59
Cały dzień w pracy w Stanach, Kanadzie, Niemczech itd., a po pracy pozostaje im
tylko obrzucanie wyzwiskami swoich równie wykorzenionych wrogów, których nigdy
nie zobaczą. Jedni antysemici, chorzy z nienawisci do Zydów, drudzy - Żydzi
polskiego pochodzenia lub ich przyjaciele. Zresztą to niewazne, kto Żyd a kto
nie-Żyd, ważne, że można kogoś zmieszać z błotem, nazwać taką czy inną dziwką.
Wstał kolejny dzień.
Witamy na forum Świat. Pora obrzucić kogoś wyzwiskami.
Nadchodzi weekend, emigranci mają wolne, będzie więcej czasu na wyzwiska.
Miłej zabawy.

Obserwuj wątek
    • pan_conti Re: Żałośni emigranci - frustraci obrzucają się błotem 15.03.02, 15:14
      free-minds.org napisał(a):

> Cały dzień w pracy w Stanach, Kanadzie, Niemczech itd., a po pracy pozostaje im
      >
      > tylko obrzucanie wyzwiskami swoich równie wykorzenionych wrogów, których nigdy
      > nie zobaczą. Jedni antysemici, chorzy z nienawisci do Zydów, drudzy - Żydzi
      > polskiego pochodzenia lub ich przyjaciele. Zresztą to niewazne, kto Żyd a kto
      > nie-Żyd, ważne, że można kogoś zmieszać z błotem, nazwać taką czy inną dziwką.
      > Wstał kolejny dzień.
      > Witamy na forum Świat. Pora obrzucić kogoś wyzwiskami.
      > Nadchodzi weekend, emigranci mają wolne, będzie więcej czasu na wyzwiska.
      > Miłej zabawy.
      >

A co mamy robic po ciezkim dniu mycia kiblow, sprzataniu itd. Nuda jest matka
      wynalazku. Plucie na wrogow ktorych niemamy jest wspanialym zajeciem. Ale
      zapewniam cie ze nie tylko sie plujemy. Ja juz dwoch sasiadow zastrzelila za
      parkowanie przed moim domem i od czterech dni poluje na psa ktory posikal moja
      skrzynke pocztowa. Wybacz nam, laskawy free-minds, ale po tylu latach na
      obczyznie juz zupelnie stracilismy europejskie poczucie cywilizacji.
      pzdr
      MR.CONTI

PS
      I am very glad however; that you didn't pay for your mind. I wouldn't either.
      • free-minds.org Bez obrazy, Panie Conti... 15.03.02, 15:40
        Nie wątpię w Pana osobistą kulturę i cechy Pana charakteru.
        Chętnie bym poznał Pana opinie o różnych wydarzeniach, w końcu nie pozjadałem
        wszystkich rozumów. Mam nadzieję, że nasze dalsze dyskusje wyjdą poza poziom
        wieców politycznych.
        pozdrawiam i życzę udanego weekendu.

• Gość: Daniel Re: Panie Fri Majnds IP: 168.103.126.* 15.03.02, 15:53
          Pan jest wielkim optymista. Wydaje sie ze trwanie w tym transie wyzwisk jest
          bardzo downgrading i nudne, nie mowiac o czytaniu i odpowiadaniu na takie
          blyski intelektu. Moze cos z tego wyjdzie.
          • pan_conti Re: Panie Fri Majnds 15.03.02, 16:13
            Gość portalu: Daniel napisał(a):

> Pan jest wielkim optymista. Wydaje sie ze trwanie w tym transie wyzwisk jest
            > bardzo downgrading i nudne, nie mowiac o czytaniu i odpowiadaniu na takie
            > blyski intelektu. Moze cos z tego wyjdzie.

Jesli mowisz o powyzszym poscie Pana Contiego to wynika z tego ze nierozumisz
            swojego wlasnego bigosu jezykowego, a konkretnie slow "downgrading" i "nudne".
            Nie jestem tez pewny co do twojego stanowiska w stosunku do tematu tego watku.
            Dwa pierwsze zdania nie uzasadniaja podsumowania w 3cim.???? Napij sie kawy i
            dawaj jeszcze raz:)

pzdr
            MR.CONTI

• kochanka Daniel uwazaj bo znowu bede twoje klamstwa wieszac 16.03.02, 00:50
        • pan_conti Re: Bez obrazy, Panie Conti... 15.03.02, 16:14

> Nie wątpię w Pana osobistą kulturę i cechy Pana charakteru.
          > Chętnie bym poznał Pana opinie o różnych wydarzeniach, w końcu nie pozjadałem
          > wszystkich rozumów. Mam nadzieję, że nasze dalsze dyskusje wyjdą poza poziom
          > wieców politycznych.
          > pozdrawiam i życzę udanego weekendu.

Na wzajem:)

• Gość: ZNOWU JA Re: Żałośni emigranci - frustraci obrzucają się błotem IP: *.nwk-nj.xod.concentric.net 16.03.02, 19:00
        :)))
        pan_conti napisał(a):

> free-minds.org napisał(a):
        >
        > > Cały dzień w pracy w Stanach, Kanadzie, Niemczech itd., a po pracy pozosta
        > je im
        > >
        > > tylko obrzucanie wyzwiskami swoich równie wykorzenionych wrogów, których n
        > igdy
        > > nie zobaczą. Jedni antysemici, chorzy z nienawisci do Zydów, drudzy - Żydz
        > i
        > > polskiego pochodzenia lub ich przyjaciele. Zresztą to niewazne, kto Żyd a
        > kto
        > > nie-Żyd, ważne, że można kogoś zmieszać z błotem, nazwać taką czy inną dzi
        > wką.
        > > Wstał kolejny dzień.
        > > Witamy na forum Świat. Pora obrzucić kogoś wyzwiskami.
        > > Nadchodzi weekend, emigranci mają wolne, będzie więcej czasu na wyzwiska.
        > > Miłej zabawy.
        > >
        >
        > A co mamy robic po ciezkim dniu mycia kiblow, sprzataniu itd. Nuda jest matka
        > wynalazku. Plucie na wrogow ktorych niemamy jest wspanialym zajeciem. Ale
        > zapewniam cie ze nie tylko sie plujemy. Ja juz dwoch sasiadow zastrzelila za
        > parkowanie przed moim domem i od czterech dni poluje na psa ktory posikal moja
        >
        > skrzynke pocztowa. Wybacz nam, laskawy free-minds, ale po tylu latach na
        > obczyznie juz zupelnie stracilismy europejskie poczucie cywilizacji.
        > pzdr
        > MR.CONTI
        >
        > PS
        > I am very glad however; that you didn't pay for your mind. I wouldn't either.
        >

• fredzio54 Re: Żałośni emigranci - frustraci obrzucają się błotem 15.03.02, 23:05
      Ja was Polakow zagranycznych nie moge rozumic, wy z glodu waszej ojczyzny
      w smrod zostawili na swiat pojechali w kiszeni adresy Polskich Zydow po
      znajomosci przed wojna,wzeli, na dupie nawet nie spodnie mnieli, pszysli do
      Zyda (zawsze jak bida to do Zyda)byli nakarmioni i potem trza swoje mordy.
      Tak dozo energie antysemicka wypuszczacie,ze mogliscie swoje ojczyzny na nowo
      z bodowac.

Cala 2000 repartyjancow macie z Rosij na caly rok, Izraelczyc robja to w y4 Dni.
      nauczycie sie Parcowity Narod byc i nie jakies slowianskie Cygani co caly Swiat
      sie zwas smiejej.
    • slawek.r Re: Żałośni emigranci - frustraci obrzucają się błotem 16.03.02, 11:50

>" Cały dzień w pracy w Stanach, Kanadzie, Niemczech itd., a po pracy pozostaje im
      >
      > tylko obrzucanie wyzwiskami swoich równie wykorzenionych wrogów, których nigdy
      > nie zobaczą. Jedni antysemici, chorzy z nienawisci do Zydów, drudzy - Żydzi
      > polskiego pochodzenia lub ich przyjaciele. Zresztą to niewazne, kto Żyd a kto
      > nie-Żyd, ważne, że można kogoś zmieszać z błotem, nazwać taką czy inną dziwką.
      > Wstał kolejny dzień.
      > Witamy na forum Świat. Pora obrzucić kogoś wyzwiskami.
      > Nadchodzi weekend, emigranci mają wolne, będzie więcej czasu na wyzwiska.
      > Miłej zabawy."

Czego oczekuje pan(i)od neukow,pijakow i ciemnego pospolstwa?
      >
      >
      >
      >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka