Gość: Matylda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 20:23 mam pomysl: dajcie spokoj temu wariatowi Fredziowi54, niech wbije zeby w sciane, jesli jego posty beda bez odpowiedzi to go rozerwie samoistnie od srodka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fredzio54 Re: Fredek 54 out 29.06.04, 15:06 ha ha polka 2 kylyszki chla szore bury aby arab dwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Fredek 54 out IP: *.twcny.rr.com 29.06.04, 15:37 fredzio54 napisał: > ha ha polka 2 kylyszki chla > szore bury aby arab dwa fredek ty chyba sie onanizujesz jak wymawiasz slowo arab,dlatego tak czesto musisz go uzywac.idz na jakas dziewczynke ,chyba nie brak wam towaru pod bokiem i daj juz spokoj z tymi arabami,bo nudzisz jak mops Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Fredek 54 out 29.06.04, 15:43 Rachelka szmatelka co sie stalo twoj arab ci zbrzyd i wypedzilas go ? napewno zanjdzie nastepno polska ofiare. Araby sa nasze nie szczescie ja chce ich transferowac, nawet niewolno ich zatrzymac na guantanamo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Fredek 54 out IP: *.twcny.rr.com 29.06.04, 18:40 fredzio54 napisał: > Rachelka szmatelka > co sie stalo twoj arab ci zbrzyd i wypedzilas go ? napewno zanjdzie nastepno > polska ofiare. > Araby sa nasze nie szczescie > ja chce ich transferowac, nawet niewolno ich zatrzymac na guantanamo mnie nie arab ale ty sie zbrzydziles a o ile wiem pochodzisz z innej rasy.nawet wyzwisk nie potrafisz sam komponowac tylko musisz pozyczac od innych.wyrosnij troche i przestan sie podniecac arabami Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Fredek 54 out 29.06.04, 18:43 Gość portalu: rachelka napisał(a): > fredzio54 napisał: > > > Rachelka szmatelka > > co sie stalo twoj arab ci zbrzyd i wypedzilas go ? napewno zanjdzie nastep > no > > polska ofiare. > > Araby sa nasze nie szczescie > > ja chce ich transferowac, nawet niewolno ich zatrzymac na guantanamo > mnie nie arab ale ty sie zbrzydziles a o ile wiem pochodzisz z innej rasy.nawet > wyzwisk nie potrafisz sam komponowac tylko musisz pozyczac od innych.wyrosnij > troche i przestan sie podniecac arabami to dalczego kochasz arabow i masz pretensij do nas ? bo napewno pospalas z arabem ? te wstretne geny i hormony Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Co począć - kibuc to kibuc... 29.06.04, 19:02 nawet do tego polacy sie nie nadaja w kibucu nie mozna krasc i czeba sie dzielic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Co począć - kibuc to kibuc... IP: *.twcny.rr.com 29.06.04, 19:47 a raczej co jelop to jelop,jemu tylko arab plasa i tak juz zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Myślisz, że jest "homo", jak Wojo? Co to się nie IP: 195.150.115.* 29.06.04, 19:50 robi w "koszarowym" (nie "koszernym") życiu - a takie panuje w kibucach. Biedne kozy, owce i reszta trzody słusznych rozmiarów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Myślisz, że jest "homo", jak Wojo? Co to się IP: *.twcny.rr.com 29.06.04, 20:03 nie jestem ekspertem w homo czy kibucowych zabawkach, ale na slowo arab fredek chyba pada na ziemie i dostaje tanca sw.wita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osowiały i posępny Re: kombinuj fred , kombinuj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 21:30 fred jest spoko , niewiele rozumi , ale jest waleczny i za to go lubię no i dryfuje w dobrą stronę , w stronę zrozumienia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: kombinuj fred , kombinuj... IP: *.broadband.actcom.net.il 29.06.04, 21:38 fredzio jest pierwsza klasa, zgadzam sie z osowialo-posepnym. tylko nie zgadzam sie ze niewiele rozumi, bo rozumi duzo... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystkojednokto Re: kombinuj fred , kombinuj... IP: *.chello.pl 29.06.04, 21:42 czesc Dana,gdzież ty sie ukrywasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: kombinuj fred , kombinuj... IP: *.twcny.rr.com 29.06.04, 22:04 Gość portalu: wszystkojednokto napisał(a): > czesc Dana,gdzież ty sie ukrywasz czyzby u fredka z osowialym i posepnym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Może była na operacji odsysania tłuszczu? Może IP: 195.150.115.* 29.06.04, 22:54 poszła wlasną piersią zasłonić SSharona, któremu rakiety opodal grzmotnęły? Może przejechała się do Strefy Gazy, żeby napawać się "dzielnością" swego syna? Kto to wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: kombinuj fred , kombinuj... IP: *.broadband.actcom.net.il 29.06.04, 22:31 nic sie nie ukrywam, tylko grypke mam, to leze w lozku i wstaje tylko od czasu do czasu zobaczyc co sie tu dzieje i dac w dupsko, jak ktos sie wylamuje z regul.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posępny i osowiały Re: kombinuj fred , kombinuj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 22:04 co tam w izraelu , fredek musi bardziej sreducho otworzyć i będzie dobrze , - słuchaj , czy naprawdę zrobiłaś wpis dotyczący śmierci Jacka Kuronia...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: kombinuj fred , kombinuj... IP: *.twcny.rr.com 29.06.04, 22:06 Gość portalu: osowiały i posępny napisał(a): > fred jest spoko , niewiele rozumi , ale jest waleczny i za to go lubię > no i > dryfuje w dobrą stronę , w stronę zrozumienia ... nie on jeden tutaj co niewiele rozumi, ale jest waleczny i w dobra strone drufujacy, tylko dlaczego jestes taki osowialy i posepny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łaciata zebra Re: od osowiałego i posępnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 22:16 chcesz pogadać... to zaczynaj (, a osowiały i posępny jestem przez takie rachelki niestety...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus A ty w przeciwuienstwie do niego nie mozesz nawet IP: *.fastres.net 29.06.04, 22:18 onanizowac, bo to tobie twoj Iman zabrania, on ma na twoja onanizacje koranski monopol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wątły wampir Re: A ty w przeciwuienstwie do niego nie mozesz n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 22:23 a co ty wiesz o masturbacji , chcesz paść trupem czy jak ?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: A ty w przeciwuienstwie do niego nie mozesz n IP: *.twcny.rr.com 29.06.04, 22:24 Gość portalu: jarek-Zyd ne telus napisał(a): > onanizowac, bo to tobie twoj Iman zabrania, on ma na twoja onanizacje koranski > monopol. cos jarek musi robic wieczorami,jak mysli o arabach i fredku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: A ty w przeciwuienstwie do niego nie mozesz n IP: *.twcny.rr.com 29.06.04, 22:23 Gość portalu: jarek-Zyd ne telus napisał(a): > onanizowac, bo to tobie twoj Iman zabrania, on ma na twoja onanizacje koranski > monopol. ej jarus,fe,fe widze,ze zaraziles sie od fredzia i nic tylko o onanistach i arabach w kolko u ciebie tez,nie moglbys tak o innych seksach pisnac,czy ciebie i tak nic juz nie bierze? co do posepnego to nie wiem czemu rachelki cie mecza,nie lubisz tej rasy,czy masz personalne uprzedzenia do wymiany mysli z niektorymi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posępny i ... Re: A ty w przeciwuienstwie do niego nie mozesz n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 22:30 rachelka ,lubię każdą rasę i Alfa z Melmaka też , co to za propozycja z tą wymianą myśli , no i lubię takie otwarte dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: A ty w przeciwuienstwie do niego nie mozesz n IP: *.twcny.rr.com 29.06.04, 22:46 Gość portalu: posępny i ... napisał(a): > rachelka ,lubię każdą rasę i Alfa z Melmaka też , co to za propozycja z tą > wymianą myśli , no i lubię takie otwarte dziewczyny propozycja ,posepny z laciata krowa wampirze, wymiany mysli przyszla od ciebie,ja wymieniam mysli na watkach jakie sa i kiedy czas pozwoli.tez cenie otwartosc i inteligencje wiec mysle,ze sobie nie raz poplotkujemy jesli spamietam wszystkie twoje nicki. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 do tego z wyobraznia...... IP: *.broadband.actcom.net.il 29.06.04, 22:35 ty mnie prosze poinforum natychmiastowo: skad ty bierzesz takie genialne niki? i laciata i posepny i wampirek slabo-silny, i wogole ta cala reszta co jak widze nik to wiem ze to ty, chociaz nie mam pojecia kto ty, ale i tak wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łaciata zebra Re: dana przestań ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 22:46 jest coś takiego w warszawskim powietrzu , sama wiesz zresztą , ale to fakt jakoś się ścigamy w tym portalu .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE Swoj swego zawsze wyczuje IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 29.06.04, 22:51 szczegolnie ci tymi duuzymi nosami h e he heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrowe wygibasy Re: Swoj swego zawsze wyczuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 22:56 i jeszcze mam coś dużego hahaa , no jak tam żyjesz ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE Re: Swoj swego zawsze wyczuje IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 29.06.04, 22:58 Duze ego? No to rzecz jasna. Na zycie nie narzekam, wygibalski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Swoj swego zawsze wyczuje IP: *.proxy.aol.com 29.06.04, 23:04 ty to najwyzej masz duze wyobrazenie o sobie samej,a w rzeczywistosci to jestes TAM zero pospolite !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesołe wygibaski Re:nadrabiaj miną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 23:08 na życie nie narzekam , tylko mógłby być trochę większy , ale ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Swoj swego zawsze wyczuje IP: *.broadband.actcom.net.il 29.06.04, 22:59 nu, zdrowe wygibasy bija rekord!!!!!! pod kazdym wzgledem.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Swoj swego zawsze wyczuje IP: *.twcny.rr.com 29.06.04, 23:00 Gość portalu: ABE napisał(a): > szczegolnie ci tymi duuzymi nosami h e he heh hej ABE nie bylo tu ciebie pare dni,kiedys pytalam cie o NZ jako,ze mam ochote tam wpasc,powiedz pare slow o tym kraju i kiedy najlepiej tam pojechac,jesli mozesz i chce cie sie to robic na tym forum. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: dana przestań ... IP: *.broadband.actcom.net.il 29.06.04, 22:53 scigamy, to slowo prawie juz zapomnialam...... znaczy sie ja najwyzej przebieram powoli nogami w pogoni za toba, ot to bedzie ze tak powiem, okreslenie bardziej dokladne.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łaciata zebra Re: dana przestań ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 23:03 też należę do fan klubu , ty tu jesteś gwiazdą ... o teraz zobaczysz , będzie się działo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: dana przestań ... IP: *.broadband.actcom.net.il 29.06.04, 23:07 sie dzieje ciagle... :) ale sam przyznasz, ze niezla zabawa, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łaciata zebra Re: dana przestań ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 23:09 fakt, niezła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: dana przestań ... IP: *.broadband.actcom.net.il 29.06.04, 23:21 jak to mawial moj tate, koniec programu na dzien dzisiejszy.... jestem ciekawa na jutrzejsze niki.... :) dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łaciata zebra Re: dana przestań ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 23:24 widziałem te wpisy , no w zeszły roku to była jazda ... niezłe . Pa Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Fredek 54 out 30.06.04, 19:10 Polacy dlaczego sie tak dnerwujecie tak doz energi palicie na Forum dalczego nie bierzecie szczotke i troche wasze brodne ulicy zamaitac,a lbo wasze przed wojne albo postkomuny fasady zamalowac, zawsze lamie moje buty na wasze ulicy Pierw robota potem kylich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polit Re: Fredek 54 out IP: *.pool.mediaWays.net 30.06.04, 23:00 Od dawna podejrzewam ze za Fredkiem kryje sie ktos kto tez wystepuje na tym forum i chce poprostu pod nazwa Fredek w zlosliwy sposob dokuczyc dyskutantom. Dlatego proponuje Fredia calkowicie ignorowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Fredek 54 out IP: *.proxy.aol.com 01.07.04, 01:12 zostaw Go w spokoju,jak na razie ciebie nie zaczepial,ponial ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Fredek 54 out IP: *.twcny.rr.com 01.07.04, 02:12 Gość portalu: jojo napisał(a): > zostaw Go w spokoju,jak na razie ciebie nie zaczepial,ponial ??? jak tam jojo twoj dzien przeszedl? dawno Ciebie tu nie bylo,co slychac w NY? Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Fredek 54 out 01.07.04, 12:35 Gość portalu: rachelka napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > zostaw Go w spokoju,jak na razie ciebie nie zaczepial,ponial ??? > jak tam jojo twoj dzien przeszedl? dawno Ciebie tu nie bylo,co slychac w NY? Rachelka szmatelka dlaczego kazda polaka mazi od zagranicznego wychodzi zanim obrabuje go z pare lat nawet ze ma spolne dzieci i caly majatek oddaje swojego wladzia pijaka i bijaka Jako mentalnosc macie polki ?! napewna zasrana ! Odpowiedz Link Zgłoś