Dodaj do ulubionych

Fredek 54 out

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 20:23
mam pomysl: dajcie spokoj temu wariatowi Fredziowi54, niech wbije zeby w
sciane, jesli jego posty beda bez odpowiedzi to go rozerwie samoistnie od
srodka
Obserwuj wątek
    • fredzio54 Re: Fredek 54 out 29.06.04, 15:06
      ha ha polka 2 kylyszki chla
      szore bury aby arab dwa
      • Gość: rachelka Re: Fredek 54 out IP: *.twcny.rr.com 29.06.04, 15:37
        fredzio54 napisał:

> ha ha polka 2 kylyszki chla
        > szore bury aby arab dwa
        fredek ty chyba sie onanizujesz jak wymawiasz slowo arab,dlatego tak czesto
        musisz go uzywac.idz na jakas dziewczynke ,chyba nie brak wam towaru pod bokiem
        i daj juz spokoj z tymi arabami,bo nudzisz jak mops
        • fredzio54 Re: Fredek 54 out 29.06.04, 15:43
          Rachelka szmatelka
          co sie stalo twoj arab ci zbrzyd i wypedzilas go ? napewno zanjdzie nastepno
          polska ofiare.
          Araby sa nasze nie szczescie
          ja chce ich transferowac, nawet niewolno ich zatrzymac na guantanamo
          • Gość: rachelka Re: Fredek 54 out IP: *.twcny.rr.com 29.06.04, 18:40
            fredzio54 napisał:

> Rachelka szmatelka
            > co sie stalo twoj arab ci zbrzyd i wypedzilas go ? napewno zanjdzie nastepno
            > polska ofiare.
            > Araby sa nasze nie szczescie
            > ja chce ich transferowac, nawet niewolno ich zatrzymac na guantanamo
            mnie nie arab ale ty sie zbrzydziles a o ile wiem pochodzisz z innej rasy.nawet
            wyzwisk nie potrafisz sam komponowac tylko musisz pozyczac od innych.wyrosnij
            troche i przestan sie podniecac arabami
            • fredzio54 Re: Fredek 54 out 29.06.04, 18:43
              Gość portalu: rachelka napisał(a):

> fredzio54 napisał:
              >
              > > Rachelka szmatelka
              > > co sie stalo twoj arab ci zbrzyd i wypedzilas go ? napewno zanjdzie nastep
              > no
              > > polska ofiare.
              > > Araby sa nasze nie szczescie
              > > ja chce ich transferowac, nawet niewolno ich zatrzymac na guantanamo
              > mnie nie arab ale ty sie zbrzydziles a o ile wiem pochodzisz z innej
              rasy.nawet
              > wyzwisk nie potrafisz sam komponowac tylko musisz pozyczac od innych.wyrosnij
              > troche i przestan sie podniecac arabami
              to dalczego kochasz arabow i masz pretensij do nas ? bo napewno pospalas z
              arabem ? te wstretne geny i hormony
            • Gość: Wqrwiony2 Co począć - kibuc to kibuc... IP: 195.150.115.* 29.06.04, 18:56
              • fredzio54 Re: Co począć - kibuc to kibuc... 29.06.04, 19:02
                nawet do tego polacy sie nie nadaja
                w kibucu nie mozna krasc i czeba sie dzielic
              • Gość: rachelka Re: Co począć - kibuc to kibuc... IP: *.twcny.rr.com 29.06.04, 19:47
                a raczej co jelop to jelop,jemu tylko arab plasa i tak juz zostanie
                • Gość: Wqrwiony2 Myślisz, że jest "homo", jak Wojo? Co to się nie IP: 195.150.115.* 29.06.04, 19:50
                  robi w "koszarowym" (nie "koszernym") życiu - a takie panuje w kibucach. Biedne
                  kozy, owce i reszta trzody słusznych rozmiarów...
                  • Gość: rachelka Re: Myślisz, że jest "homo", jak Wojo? Co to się IP: *.twcny.rr.com 29.06.04, 20:03
                    nie jestem ekspertem w homo czy kibucowych zabawkach, ale na slowo arab fredek
                    chyba pada na ziemie i dostaje tanca sw.wita
                    • Gość: osowiały i posępny Re: kombinuj fred , kombinuj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 21:30
                      fred jest spoko , niewiele rozumi , ale jest waleczny i za to go lubię
                      no i
                      dryfuje w dobrą stronę , w stronę zrozumienia ...
                      • Gość: dana33 Re: kombinuj fred , kombinuj... IP: *.broadband.actcom.net.il 29.06.04, 21:38
                        fredzio jest pierwsza klasa, zgadzam sie z osowialo-posepnym. tylko nie zgadzam
                        sie ze niewiele rozumi, bo rozumi duzo... :)
                        • Gość: wszystkojednokto Re: kombinuj fred , kombinuj... IP: *.chello.pl 29.06.04, 21:42
                          czesc Dana,gdzież ty sie ukrywasz
                          • Gość: rachelka Re: kombinuj fred , kombinuj... IP: *.twcny.rr.com 29.06.04, 22:04
                            Gość portalu: wszystkojednokto napisał(a):

> czesc Dana,gdzież ty sie ukrywasz
                            czyzby u fredka z osowialym i posepnym?
                            • Gość: Wqrwiony2 Może była na operacji odsysania tłuszczu? Może IP: 195.150.115.* 29.06.04, 22:54
                              poszła wlasną piersią zasłonić SSharona, któremu rakiety opodal grzmotnęły? Może
                              przejechała się do Strefy Gazy, żeby napawać się "dzielnością" swego syna?
                              Kto to wie...
                          • Gość: dana33 Re: kombinuj fred , kombinuj... IP: *.broadband.actcom.net.il 29.06.04, 22:31
                            nic sie nie ukrywam, tylko grypke mam, to leze w lozku i wstaje tylko od czasu
                            do czasu zobaczyc co sie tu dzieje i dac w dupsko, jak ktos sie wylamuje z
                            regul.... :)
                        • Gość: posępny i osowiały Re: kombinuj fred , kombinuj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 22:04
                          co tam w izraelu , fredek musi bardziej sreducho otworzyć i będzie dobrze ,
                          - słuchaj , czy naprawdę zrobiłaś wpis dotyczący śmierci Jacka Kuronia...?
                      • Gość: rachelka Re: kombinuj fred , kombinuj... IP: *.twcny.rr.com 29.06.04, 22:06
                        Gość portalu: osowiały i posępny napisał(a):

> fred jest spoko , niewiele rozumi , ale jest waleczny i za to go lubię
                        > no i
                        > dryfuje w dobrą stronę , w stronę zrozumienia ...
                        nie on jeden tutaj co niewiele rozumi, ale jest waleczny i w dobra strone
                        drufujacy, tylko dlaczego jestes taki osowialy i posepny?
                        • Gość: łaciata zebra Re: od osowiałego i posępnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 22:16
                          chcesz pogadać... to zaczynaj (, a osowiały i posępny jestem przez takie
                          rachelki niestety...)
        • Gość: jarek-Zyd ne telus A ty w przeciwuienstwie do niego nie mozesz nawet IP: *.fastres.net 29.06.04, 22:18
          onanizowac, bo to tobie twoj Iman zabrania, on ma na twoja onanizacje koranski
          monopol.
          • Gość: wątły wampir Re: A ty w przeciwuienstwie do niego nie mozesz n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 22:23
            a co ty wiesz o masturbacji , chcesz paść trupem czy jak ?...
            • Gość: rachelka Re: A ty w przeciwuienstwie do niego nie mozesz n IP: *.twcny.rr.com 29.06.04, 22:24
              Gość portalu: jarek-Zyd ne telus napisał(a):

> onanizowac, bo to tobie twoj Iman zabrania, on ma na twoja onanizacje koranski
              > monopol.
              cos jarek musi robic wieczorami,jak mysli o arabach i fredku?
          • Gość: rachelka Re: A ty w przeciwuienstwie do niego nie mozesz n IP: *.twcny.rr.com 29.06.04, 22:23
            Gość portalu: jarek-Zyd ne telus napisał(a):

> onanizowac, bo to tobie twoj Iman zabrania, on ma na twoja onanizacje koranski
            > monopol.
            ej jarus,fe,fe widze,ze zaraziles sie od fredzia i nic tylko o onanistach i
            arabach w kolko u ciebie tez,nie moglbys tak o innych seksach pisnac,czy ciebie
            i tak nic juz nie bierze?
            co do posepnego to nie wiem czemu rachelki cie mecza,nie lubisz tej rasy,czy
            masz personalne uprzedzenia do wymiany mysli z niektorymi?
            • Gość: posępny i ... Re: A ty w przeciwuienstwie do niego nie mozesz n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 22:30
              rachelka ,lubię każdą rasę i Alfa z Melmaka też , co to za propozycja z tą
              wymianą myśli , no i lubię takie otwarte dziewczyny
              • Gość: rachelka Re: A ty w przeciwuienstwie do niego nie mozesz n IP: *.twcny.rr.com 29.06.04, 22:46
                Gość portalu: posępny i ... napisał(a):

> rachelka ,lubię każdą rasę i Alfa z Melmaka też , co to za propozycja z tą
                > wymianą myśli , no i lubię takie otwarte dziewczyny
                propozycja ,posepny z laciata krowa wampirze, wymiany mysli przyszla od
                ciebie,ja wymieniam mysli na watkach jakie sa i kiedy czas pozwoli.tez cenie
                otwartosc i inteligencje wiec mysle,ze sobie nie raz poplotkujemy jesli
                spamietam wszystkie twoje nicki.
                pozdr
            • Gość: dana33 do tego z wyobraznia...... IP: *.broadband.actcom.net.il 29.06.04, 22:35
              ty mnie prosze poinforum natychmiastowo: skad ty bierzesz takie genialne niki?
              i laciata i posepny i wampirek slabo-silny, i wogole ta cala reszta co jak
              widze nik to wiem ze to ty, chociaz nie mam pojecia kto ty, ale i tak wiem?
              • Gość: łaciata zebra Re: dana przestań ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 22:46
                jest coś takiego w warszawskim powietrzu , sama wiesz zresztą , ale to fakt
                jakoś się ścigamy w tym portalu ....
                • Gość: ABE Swoj swego zawsze wyczuje IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 29.06.04, 22:51
                  szczegolnie ci tymi duuzymi nosami h e he heh
                  • Gość: zdrowe wygibasy Re: Swoj swego zawsze wyczuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 22:56
                    i jeszcze mam coś dużego hahaa , no jak tam żyjesz ...?
                    • Gość: ABE Re: Swoj swego zawsze wyczuje IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 29.06.04, 22:58
                      Duze ego? No to rzecz jasna.
                      Na zycie nie narzekam, wygibalski.
                      • Gość: jojo Re: Swoj swego zawsze wyczuje IP: *.proxy.aol.com 29.06.04, 23:04
                        ty to najwyzej masz duze wyobrazenie o sobie samej,a w rzeczywistosci to jestes
                        TAM zero pospolite !!!
                      • Gość: wesołe wygibaski Re:nadrabiaj miną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 23:08
                        na życie nie narzekam , tylko mógłby być trochę większy , ale ...
                    • Gość: dana33 Re: Swoj swego zawsze wyczuje IP: *.broadband.actcom.net.il 29.06.04, 22:59
                      nu, zdrowe wygibasy bija rekord!!!!!! pod kazdym wzgledem.... :)
                  • Gość: rachelka Re: Swoj swego zawsze wyczuje IP: *.twcny.rr.com 29.06.04, 23:00
                    Gość portalu: ABE napisał(a):

> szczegolnie ci tymi duuzymi nosami h e he heh
                    hej ABE nie bylo tu ciebie pare dni,kiedys pytalam cie o NZ jako,ze mam ochote
                    tam wpasc,powiedz pare slow o tym kraju i kiedy najlepiej tam pojechac,jesli
                    mozesz i chce cie sie to robic na tym forum.
                    pozdr
                • Gość: dana33 Re: dana przestań ... IP: *.broadband.actcom.net.il 29.06.04, 22:53
                  scigamy, to slowo prawie juz zapomnialam...... znaczy sie ja najwyzej
                  przebieram powoli nogami w pogoni za toba, ot to bedzie ze tak powiem,
                  okreslenie bardziej dokladne.... :)
                  • Gość: łaciata zebra Re: dana przestań ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 23:03
                    też należę do fan klubu , ty tu jesteś gwiazdą ...
                    o teraz zobaczysz , będzie się działo
                    • Gość: dana33 Re: dana przestań ... IP: *.broadband.actcom.net.il 29.06.04, 23:07
                      sie dzieje ciagle... :) ale sam przyznasz, ze niezla zabawa, nie?
                      • Gość: łaciata zebra Re: dana przestań ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 23:09
                        fakt, niezła
                        • Gość: dana33 Re: dana przestań ... IP: *.broadband.actcom.net.il 29.06.04, 23:21
                          jak to mawial moj tate, koniec programu na dzien dzisiejszy....
                          jestem ciekawa na jutrzejsze niki.... :) dobranoc
                          • Gość: łaciata zebra Re: dana przestań ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 23:24
                            widziałem te wpisy , no w zeszły roku to była jazda ... niezłe . Pa
    • fredzio54 Re: Fredek 54 out 30.06.04, 19:10
      Polacy dlaczego sie tak dnerwujecie
      tak doz energi palicie na Forum dalczego nie bierzecie szczotke
      i troche wasze brodne ulicy zamaitac,a lbo wasze przed wojne albo postkomuny
      fasady zamalowac, zawsze lamie moje buty na wasze ulicy
      Pierw robota potem kylich
    • Gość: polit Re: Fredek 54 out IP: *.pool.mediaWays.net 30.06.04, 23:00
      Od dawna podejrzewam ze za Fredkiem kryje sie ktos kto tez wystepuje na tym
      forum i chce poprostu pod nazwa Fredek w zlosliwy sposob dokuczyc dyskutantom.
      Dlatego proponuje Fredia calkowicie ignorowac!
      • Gość: jojo Re: Fredek 54 out IP: *.proxy.aol.com 01.07.04, 01:12
        zostaw Go w spokoju,jak na razie ciebie nie zaczepial,ponial ???
        • Gość: rachelka Re: Fredek 54 out IP: *.twcny.rr.com 01.07.04, 02:12
          Gość portalu: jojo napisał(a):

> zostaw Go w spokoju,jak na razie ciebie nie zaczepial,ponial ???
          jak tam jojo twoj dzien przeszedl? dawno Ciebie tu nie bylo,co slychac w NY?
          • fredzio54 Re: Fredek 54 out 01.07.04, 12:35
            Gość portalu: rachelka napisał(a):

> Gość portalu: jojo napisał(a):
            >
            > > zostaw Go w spokoju,jak na razie ciebie nie zaczepial,ponial ???
            > jak tam jojo twoj dzien przeszedl? dawno Ciebie tu nie bylo,co slychac w NY?
            Rachelka szmatelka
            dlaczego kazda polaka mazi od zagranicznego wychodzi zanim obrabuje go z pare
            lat nawet ze ma spolne dzieci i caly majatek oddaje swojego wladzia pijaka
            i bijaka
            Jako mentalnosc macie polki ?! napewna zasrana !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka