Gość: sosna IP: *.dc.dc.cox.net 23.07.04, 17:27 Mam nadzeje, ze Rosjanie nie dadza sie wykiwac ponownie. Bogactwa naturalne i dochody z nich naleza do calego narodu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kris Jest chętny do kupna Jukosu IP: *.cab18.mus.starman.ee 23.07.04, 17:30 Pewnie Bierezowski chce kupic Jukos,tylko sie czai,wie ze oficjalnie moglby dostac co najmniej ...po ryju!W kazdym razie widze w tym jego rylo,no nie Kremla ,jak proboja wcisnac w artykule. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Mnie sie tez tak wydaje. I nie tylko on - paru IP: *.range81-156.btcentralplus.com 24.07.04, 07:02 innym mafiozom tez udalo sie zwiac z Rosji ze szmalem,nim Putin zdolal ich aresztowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alez mi tajemnica Re: Jest chętny do kupna Jukosu IP: *.proxy.aol.com 23.07.04, 19:59 Tajemnicze konsorcjum? Moze dla naiwnych? Wystarczy popatrzec kto dal Chodorowskiemu pieniadze na przejecie firmy. Stara niechrzescjanka rodzina. A 'wolna' prasa zrobila z Chodorowskiego najpierw geniusza biznesowego a teraz meczennika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . CO ty bredzisz? Chodorkowski sobie Jukos (ruska IP: *.range81-156.btcentralplus.com 24.07.04, 07:00 rope) po prostu UKRADL, dzieki sztuczkom pseudoprywatyzacji. Wykupywac tez beda post-sowieccy zlodzieje, ktorzy juz wczesniej szmal z zagrabionego w Rosji majatku narodowego ulokowali w UK i innych panstwach Zachodu. Wszystko zalezy od ceny, ale moze oplaci sie sprzedac - przynajmniej wyciagnie sie od gangsterow czesc zagrabionego szmalu. A czy ci zlodzieje Zydzi, czy nie (paru napewno ma zydowskie pochodzenie, bo przynajmniej jeden jest na paszporcie Izraela)nie ma tu nic do rzeczy - w tej mafii sa i 100% Rosjanie, i paru ludzi Kaukazu. Baron Rotschild w tym biznesie paluchow nie maczal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cb Re: zgadzam sie. IP: 5.5R* / *.lax.untd.com 24.07.04, 14:49 Dokladnie tak jest. Zydki "krecili" najwieksze afery w Rosji za czasow "pijanego Borysa". Teraz Putin musi to "czyscic". Nie wszystko da sie uratowac bo sporo juz wywiezli. Posce tez przydal by sie "Putin" na "oczyszczenie" poskiej prywaryzacji, metaody byly te same co w Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alez mi tajemnica Re: Jest chętny do kupna Jukosu IP: *.proxy.aol.com 23.07.04, 20:04 Zapomnialem dodac ze 'rosyjska elita' wcale nie byla rosyjska. Gdyby nie Alan G, ten 'przelew' doprowadzilby do totalnego zalamania gieldy papierow wartosciowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.w.g Re: Jest chętny do kupna Jukosu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 21:59 Pewnie to składka od tych co najwięcej na tym korzystali .... ciekawe jak zachowa sie Car....czyżby dał się wykołowac? raczej wątpię.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIANO JA CHCE KUPIC ...MAM PIATAKA... CO WY NA TO PUTIN IP: *.hipernet.ras.pl 24.07.04, 00:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunskiwierzyciel BORYSZEW-POLSKI JUKOS KUPI JUKOS?! IP: *.torun.mm.pl 25.07.04, 17:23 POLSKI JUKOS-GRUPA BORYSZEW PODOBNO JEST NA DOBREJ DRODZE DO KUPNA JUKOSU?! Nie byłoby w tym żadnej niespodzianki. grupa Boryszw jest na obraz i podobienstwo Jukosu;sposób budowania potęgi, tak niebywałe szczęście w biznesach,sukcesy patrz wyniki i niebywałą intuicję w przeróżnych transakcjach na parkiecie oraz poza nim,że to bardzo hipotetycznie-prawdopodobna transakcja! POŻYJOM,UWIDIM GOSPODIN CHODORKOWSKIJ!A pana przestrogi przed kupnem Jukosu w kłopotach to może gospodin przekazać sędzi prowadzącej p. sprawę w moskwie pani KolesnikoweJ! Odpowiedz Link Zgłoś