Dodaj do ulubionych

Co oni dzisiaj w tym Haaretz wypisuja ???

IP: *.ipt.aol.com 23.07.04, 18:19
A no , ze Zydom nie mozna wierzyc i nie zaszkodzi miec ich na "oku" ,... Kto
nie zna lojalnosci Zyda to tutaj ma dobry przyklad .

Nic nowego ,... To my , antysemity , wszelkiej masci wiemy od dawna , trzeba
jednak i warto innym o tym przypominac .

uklony

============================================================================

Report: New Zealand national assisted Israelis in passport affair ,... The
man, Anthony David Reznik, was a paramedic working for an ambulance company
which provided services to the handicapped youth under whose name the
Israelis attempted to obtain a passpor ,... According to the report, Reznik
lived in Israel for 13 years and had served in the Israel Defense Forces.

www.haaretz.com/hasen/spages/455390.html
Obserwuj wątek
    • Gość: sp;lit Co oni dzisiaj w tym Haaretz wypisuja ??? Up ! IP: *.ipt.aol.com 24.07.04, 17:19
      • Gość: dana33 Re: Co oni dzisiaj w tym Haaretz wypisuja ??? Up IP: *.broadband.actcom.net.il 24.07.04, 17:23
        wlasnie, rozlupaniec, up..... jak cie nikt nie chce czytac, to sie musisz sam
        przypominac, nie? zenujace, tak po prosbie chodzic, nie uwazasz?
        • pan.scum Re: Co oni dzisiaj w tym Haaretz wypisuja ??? Up 24.07.04, 17:38
          Ach ta milosc! Jak zobaczylas, ze nikt Splita nie czyta, popedzilas z kopyta!
          Shalom!
          • Gość: dana33 Re: Co oni dzisiaj w tym Haaretz wypisuja ??? Up IP: *.broadband.actcom.net.il 24.07.04, 17:50
            zadna milosc, scumku, ja po prostu sledze za parszywcem. juz wczoraj widzialam,
            ze nikt mu nie odpowiada i czekalam, az sobie zrobi up. on tak zawsze...
            nu, ale nie mam zadnych obaw wiecej, on ma w tobie przyjaciela...
        • Gość: sp;lit Re: Co oni dzisiaj w tym Haaretz wypisuja ??? Up IP: *.ipt.aol.com 24.07.04, 18:13
          Wiec dlaczego sie tak wku#wiasz , ciucka ? :) Ze wam prawde o was pod nos
          podtykam i wasza "wdziecznosc" obnazam ,...

Dobrze ciucka , coraz wiecej narodow sie na was poznaje , nawet w takiej
          pacyfistycznej N Zealandii , macie zasrane konto , (wyczyn warty odnotowania)
          a w Europie tylko w Polsce was toleruja . Keep it up , ciucka !

uklony
          • Gość: dana33 Re: Co oni dzisiaj w tym Haaretz wypisuja ??? Up IP: *.broadband.actcom.net.il 24.07.04, 18:22
            gdzies ty zauwazyl, rozlupancu, ze ja sie wqrwiam? na odwrot... dales mi tylko
            potwierdzenie, ze takie typki jak ty, ktore pisza to co ty, duzego popytu nie
            maja, natomiast nie wstydzac sie pisac brednie, nie wstydza sie rowniez zebrac
            o poparcie. to wszystko.
            nu, wmawiaj sobie ile chcesz, z tymi narodami co sie na nas poznaja. ale jak
            juz ty w trakcie wielkich zakupow, samochod i pc i bog wie co jeszcze, to
            nie zapomnij o dobrym, grubym materacu..... jak cie rzeczywistosc zwali na
            dupe, to zeby za bardzo nie bolalo, farsztejst? git.
            • Gość: sp;lit Re: Co oni dzisiaj w tym Haaretz wypisuja ??? Up IP: *.ipt.aol.com 24.07.04, 22:12
              Jak juz wspominasz zebranie , to trudno nie wsponiec , ze ten craftsmeship
              doprowadzili do perfekcji syjamisci - Malo , syjamista uwaza ze Amneryka jest
              mu cos winna i ze mu sie nalezy ,... Just like poor teenager "nigga mom" with
              eight little kids , each one from eight different nigga no good "fathers" ,...

So , ciucka , enjoy your "doggy bag" na krzywy ryj , od sp;lit'a i reszty
              pracujacych Amerykanow - J a nie omieszkam dodac , ze kazdemu kto ma troche
              ambicji i honoru , taka strawa stanela by w gardle ,...

uklony
    • superspec JDate.com 24.07.04, 17:30
      Co chcesz mnie na randkę wysłac?
      • Gość: . Nie wiedziales, ze to stary alfons? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 24.07.04, 18:05
        • superspec Re: Nie wiedziales, ze to stary alfons? 24.07.04, 18:16
          To by wszystko tłumaczyło.
        • pan.scum Re: Nie wiedziales, ze to stary alfons? 24.07.04, 18:38
          Zazdrosc to brzydkie uczucie, bracie!
          Shalom calemu swiatu!
          • Gość: . Ja tebe ne brat, ja od Stepana... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 24.07.04, 20:44
            • pan.scum Re: Ja tebe ne brat, ja od Stepana... 24.07.04, 20:54
              A na chwile przerywajac pyskowe. Obiecuje wrocic za chwile. Kto to byl Stepan?
              • Gość: . Bandera IP: *.range81-156.btcentralplus.com 24.07.04, 20:55
                • pan.scum Re: Bandera 24.07.04, 20:59
                  fr.wikipedia.org/wiki/Stepan_Bandera
                  To ten?
                  To teraz juz wiem. dziekuje. Mozemy znowu obrzucac sie wyzwiskami.
                  Shalom!
                  • Gość: . Ten sam. Stepan... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 24.07.04, 20:59
        • Gość: sp;lit Re: Nie wiedziales, ze to stary alfons? IP: *.ipt.aol.com 25.07.04, 00:57
          Ty nigdy tego nie uslyszysz , bo nie bzykasz ,... A apropo's stary , jesli nie
          bzykasz to na wszelki wypadek zegnam sie z toba dzisiaj , znalem cwanszych od
          ciebie , ktorym kupowalem wience ,... Jeden wiecej , jeden mniej , gwarancja ze
          z wyzszej racji wyladujesz na ludzkim gnojowisku mi wystarczy ,...

==============================================================================

Nie wiedziales, ze to stary alfons?
    • Gość: mefet Nie wnerwiaj dany. IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.04, 20:41
      To poważna wpadka. Dzieci pracują w mossadzie, jeden dziadek był judenracie a
      drugi w NKWD. Tata też zwalczał " nacjonalizmy" w UB. Taka wpadka boli.
      • pan.scum Re: Nie wnerwiaj dany. 24.07.04, 20:43
        Znaczy, ze niedobrze? A dlugie macki ma?
    • Gość: sp;lit Co oni dzisiaj w tym Haaretz wypisuja ??? Up ! IP: *.ipt.aol.com 25.07.04, 14:58

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka