Dodaj do ulubionych

do pana scana

31.07.04, 05:08
sprawdz adres *.nas26.tempe1.az.us.da.qwest.net bo widze lubisz sie bawic w
takie rzeczy a ten adres pojawial sie wczesniej...

a mi sie zupelnie nie chce powiem szczerze.

-koniec transmisji-
Obserwuj wątek
    • pan.scan Re: do pana scana 31.07.04, 08:46
      Registrant:

Qwest Communications International Inc. (QWEST2-DOM)
      555 17TH ST
      DENVER, CO 80202-5555
      US

Domain Name: QWEST.NET

Administrative Contact, Technical Contact:
      Qwest Communications (38068569O) dns-admin@QWESTIP.NET
      4250 North Fairfax Drive
      Arlington, VA 22203
      US
      703-363-0220

Record expires on 27-Aug-2005.
      Record created on 28-Aug-1995.
      Database last updated on 31-Jul-2004 02:28:57 EDT.

Domain servers in listed order:

DCA-ANS-01.INET.QWEST.NET 205.171.9.242
      SVL-ANS-01.INET.QWEST.NET 205.171.14.195
      NS3.QWEST.NET 63.226.138.15
      --------

Ten ostatni adres IP jest serwerem proxy - często się tu pojawia.

• marcus_crassus hmmmm....nie jestem pewny 31.07.04, 11:17
        ja pamietam ze swego czasu byl bardzo wykorzystywany przez jednego uzytkownika
        forum o podobnych pogladach.nie pamietam aby pojawil sie wiecej razy.ale
        nieistotne.

rzeczywiscie moglem sprawdzic wczesniej.

no to sie odmeldowuje ;)))
    • nierzyd do rzyda scana 31.07.04, 09:56
      ubeckie przyzwyczajenia ciagle siedza w kosciach?
      • jarek_grzyb Re: do rzyda scana 31.07.04, 10:03
        nierzyd napisał:

> ubeckie przyzwyczajenia ciagle siedza w kosciach?

Juz tu byl taki hochstapler , ktory korzystal z "malej pomocy przyjaciol"
        w namierzaniu.
        Przykro bylo bylo patrzec jak zmykal z podkulonym ogonem a zydostwo pialo jakie
        to swinstwo go ujawniac.
        Dzisiaj to samo szemrane towarzystwo nabralo wody w usta a niektorzy nawet
        przyklaskuja.
        Ot, zydowska natura.
        • nierzyd Re: do rzyda scana 31.07.04, 10:23
          jarek_grzyb napisał:

> Ot, zydowska natura.

nic dodac, nic ujac. moralnosc kalego, ktory pochodzil z tej samej czesci
          swiata. i to na kazdym kroku.
          • marcus_crassus boli was zachowanie czy skutecznosc???? 31.07.04, 11:19
            bo mi sie wydaje ze stanowczo to drugie.
            • nierzyd brzydzi nas falsz i sqrwielstwo 31.07.04, 14:04
              po prostu nie lubimy takich placzliwych sqrwieli jak ty ktorzy przy pierwszej
              nadazajacej sie okazji okazuja sie najwiekszymi sqrwielami.
              • ebenezum Re: brzydzi nas falsz i sqrwielstwo 31.07.04, 14:17
                Ubeka przekonujesz? On to z mlekiem matki i sperma ojca wyssal!
              • marcus_crassus brzydzi was wasza niemoc i brak sily :)))) 31.07.04, 14:20
                a placzliwe skurwiele???

a co ty masz??jakanie sie na forum??a co maja zydki??

a np to:

www.israeli-weapons.com/weapons/aircraft/f-16i/F-16I.html
                a niedlugo beda mieli f-35 :))

i co im zrobic???mowiac wprost??mozesz im naskoczyc :)
                • nierzyd jestes chory na glowe rzydzie 31.07.04, 14:40
                  a swoja dziecinna propagande syjonistyczna o superrasie rzydowskiej ktorej tak
                  strasznie bali sie niemcy idz opowiadac do jakiegos rzydowskiego przedszkola.
                  w innym cie wysmieja.

nie zapomnij od czasu do czasu poplakac troche zeby znow wyzebrac cos od
                  niemcow albo amerykanow.

tylko przestan gnoic polakow zaslaniajac sie slowami hitlera ktorych nigdy nie
                  powiedzial i innymi klmstwami, jak chocby tym, ze polacy wedlug niemcow nie
                  byli aryjczykami, choc mieli "aryjskie papiery".
                  • marcus_crassus co jest dziecinne??? :DDD 31.07.04, 14:50
                    twoje jakanie sie na forum ktore nie ma zadnej wartosci czy 1300 czolgow
                    merkava??

odpowiedz sobie sam :)))

a o hitlerze gnoju rozmawiac z takim kundlem jak ty nie bede bo nie bede
                    obrazal moich przodkow kundlu,wlasnie Polacy szykuja sie do rocznicy powstania
                    warszawskiego w ktorym zniszczono cale miasto i wymordowano jego
                    ludnosc.dokonali tego wspolni wrogowie Zydow i Polakow.

jestes taka sama gnida dla kazdego Zyda jak i dla Polaka.

na szczescie jednak jestes slaby i nic nie mozesz zrobic,tylko jakanie i zale
                    ci zostaly...smiechu warte...

nawet ci faszysci pogardzali slaboscia.
                    • nierzyd ty jestes dziecinny i nienormalny 31.07.04, 14:58
                      jesli nastolatek dostaje spazmow na widok czolgu to jest to normalne. jesli
                      takich spazmow dostaje dorosly czlowiek to nie jest to normalne. jeszcze mniej
                      normalne jest przeliczanie ..... jakiegos tam czolgu (lol) na kaliber
                      wypowiedzi na forum. tego nie robia juz 8-latki. ale 6-latki owszem.

o hitlerze maly syjonistyczny szmaciarzu rzeczywiscie powinienes przestac
                      dyskutowac bo poslugiwanie sie nim tylko po to, zeby bredzic o rzydach jako
                      superrasie gnojac Polakow jako "zwierzeta" to szczyt waszej rzydowskiej
                      perwersji.

jestes najzwyklejszym malym zaplutym falszerzem oszustem i dzieciakiem.
                      • marcus_crassus dzieciaki z f-16 sa skuteczniejsze od dzieciakow 31.07.04, 15:11
                        bez owych f-16 :))))

kapisz???

a spazmow moge dostawac na widok efektywnosci tego czolgu,jak skutecznie
                        eliminuja takich jak ty :)))

przyznam sie do tego malego zboczenia :))
                        • Gość: wszystkojednokto Re: dzieciaki z f-16 sa skuteczniejsze od dziecia IP: *.chello.pl 31.07.04, 19:07
                          ty naprawde jestes idiota
                          Co ma wspolnego szpiegowanie forumowiczow z iloscia czy jakoscia izraelskich
                          czolgow czy samolotow?
                          Sugerujesz,ze ci bardziej politycznie niepoprawni powinni kopac schrony?
                          Fredzio mnie bedzie na merkawie po monciaku w Sopocie gonil?
                          Osmieszasz siebie i swoich przyjaciol
                          • nierzyd to po prostu glupiutki dzieciak 31.07.04, 23:04
                            ten przyglup jest na poziomie znerwicowanego 4-latka, ktory nie mogac poradzic
                            sobie z sytuacjami stresowymi ucieka w swiat fantazji identyfikujac sie z
                            jakimis czolgami i samolotami, ktore w jego chorej wyobrazni chronic go beda
                            przed niebezpieczenstwami otoczenia, np. surowa przedszkolanka...

zobacz jak ten psychol sie moczy gdy pisze o tych swoich merkawach i f-15.

ten dzieciuch nie jest w stanie odroznic fantazji od rzeczywistosci....

i pomyslec na kogo czlowiek marnuje czas.
                            • marcus_crassus ps-forum ma nazwe "swiat" a nie 31.07.04, 23:43
                              poglady i opinie ludzi :))))

bardzo mi przykro - f-16 i te moje obrazki pokazuja REALNY SWIAT.To co w nim
                              rzadzi i dzieki czemu ten swiat wyglada tak jak wyglada.Moze w prosty sposob
                              ale co z tego???

co ma do tego swiata opinia jakiegos bezsilnego kundla???

ano tyle ze moze on ja sobie miec - opinia bowiem jest jak odbyt - kazdy moze
                              miec wlasny.tyle ze co z tego????
                              • nierzyd Re: ps-forum ma nazwe "swiat" a nie 31.07.04, 23:56
                                marcus_crassus napisał:

> poglady i opinie ludzi :))))

jestes jednak piramidalnym durniem. I co robia ludzie na tym forum? Wyrazaja
                                swoje poglady i opinie.... bez nich nie byloby forum. he he he

> bardzo mi przykro - f-16 i te moje obrazki pokazuja REALNY SWIAT.

Bity i niekochany 4-latek DOKLADNIE tak samo jak ty w swojej wyobrazni
                                przywoluje obrazki sily z REALNEGO SWIATA i wmawia sobie, ze ta sila jest po
                                jego stronie, ze go ochroni i ze zgniecie jego wrogow, np. surowa
                                przedszkolanke albo ojca pijaka.

chyba ze nam chcesz wmowic psycholu ze tymi twoimi merkawami i f-15 rozgniatasz
                                osobiscie i REALNIE po kilkadziesiat tych "kundli", "karaluchow" i "lewakow"?
                                • marcus_crassus Re: ps-forum ma nazwe "swiat" a nie 01.08.04, 00:11
                                  ano tak,ale warto pamietac ze cokolwiek mowisz powinno miec jakies
                                  odzwierciedlenie w swiecie realnym,wiem ze dla ciebie to trudne bo taka mysl
                                  pokazuje jak bardzo przegrane sa twoje poglady i jak niewiele mozesz zrobic tym
                                  zydom :))))

a moja sila??a ja rozgniatam kundle i lewakow???

buhahaahahahah....przeciez nie pokazuje swoich zdjec :)))

f-16 rozgniataja skutecznie???jakies watpliwosci???a to masz - zaledwie sprzed
                                  2 dni :))))

news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/nm/20040729/wl_nm/mideast_gaza_dc_8
                                  pare kundli poszlo w pizdu :))
                                  • nierzyd lecz sie, jesli nie jest za pozno 01.08.04, 00:15
                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=14569012&a=14582417
                          • marcus_crassus co ma wspolnego????juz mowie 31.07.04, 23:39
                            przeciez to zalosne.kilka oferm marnuje dziennie X godzin zeby wysmarowac X
                            postow na zasranym forum GW,wkleja linki do jakis obrazkow,pisze bzdury o
                            zydach etc etc...

no i na co im to wszystko...jaka krzywde zrobia tym znienawidzonym zydom???sa
                            dla zydow mniej szkodliwi niz komar dla wola.wiec po co to w ogole???taki pokaz
                            zenujacej slabosci.spojrz sobie na to co wypisuje ABE,nierzyd,gucio
                            etc...przeciez to porazajace.bezsilna nienawisc gromady jakis karaluchow
                            ktorych slabosc nie pozwala na nic wiecej poza napisaniem postu na forum
                            GW "zlikwidowac izrael"

moje linki do f-16 i merkav dotyczyly wyszydzenia ich slabosci.Izrael ma
                            smiertelna i najnowoczesniejsza bron,dlatego jest potega.Dlatego jest
                            mocarstwem bliskowschodnim.I ma takie kundle rowno w dupie.

Oni maja forum GW na ktorym moga bezsilnie napisac kolejne X postow.Tyle ze po
                            co???

wiesz kim byl don Kichot??? bo mi sie przypomina...albo powiedzenie "walic
                            grochem o sciane"

a niech sobie wala,nikomu to nie przeszkadza,u mnie budzi tylko odruch
                            szyderstwa :)
                            • Gość: dana33 do nierzyda, grzyba i ebenezum IP: 192.117.117.* 31.07.04, 23:56
                              wtedy, kiedy protestowalam, to tamte talalajstwo podalo imie, nazwisko, adres
                              pracy, nazwe uniwersytet, numer budynku w ktorym ta osoba pracowala na
                              uniwersytecie, imie zony i dzieci. scan daje informacje, ktora kazdy z nas
                              majac link (ktory scan notabene podawal) sprawdzic serwer, ale scan nie podaje
                              zadnych danych tej osoby, nie grozi poslaniem donosu, tak jak tamci zrobili.
                              jest roznica. wu jej oczywiscie nie chcecie widziec, ale mimo to ona jest.
                              • nierzyd do dany 31.07.04, 23:59
                                nie znam sprawy. rozmiary moze i rozne ale zamiar i metody te same.

UBECJA.
                                • Gość: dana33 Re: do dany IP: 192.114.44.* 01.08.04, 11:41
                                  zamiary zupelnie nie te same. tamci chcieli facetowi narobic tak, zeby stracilo
                                  prace. wszystko co robi scan, to pokazuje oblude tych manipulatorow i oszustow,
                                  ktorzy oszukuja tutaj nas, i mnie i ciebie i cala reszte forumowiczow. masz nik
                                  i to juz daje pewna anonimowosc. ale oszukiwac? najprawdopodobniej jest tu
                                  wiecej takich, co nie pisza prawdy, ale robia to w sposob bardziej normalny,
                                  jesli tak mozna sie wyrazic, tzn. nie wyzywaja, nie obrazaja, nie wypisuja
                                  idiotyzmow, nie ponizaja i nie bluzgaja. wqrwielszczak przeszedl wszelkie
                                  granice i uczciwosci i slowne. mimo to, nikt nie wie ani jak sie nazywa, ani
                                  gdzie pracuje, ani nie znamy imienia jego zony i dzieci, i numeru telefonu tez
                                  nie mamy, prawda? i jestem absolutnie przekonana, ze nawet jakbysmy znali te
                                  dane, to by sie napisalo na forum: janie kowalski, jestes parszywa swinia i nie
                                  reprezentujeeswz tutaj ani polski ani polakow, ale nikt by nie napisal: janie
                                  kowalski, twoj szef nie bedzie zachwycony, jak sie dowie, co ty robisz w pracy.
                                  w kazdym razie scan by tego nie napisal.
                                  • nierzyd Re: do dany 01.08.04, 11:51
                                    Gość portalu: dana33 napisał(a):

> zamiary zupelnie nie te same. tamci chcieli facetowi narobic tak, zeby
                                    > stracilo prace.

I co "narobili"? stracil prace?

jesli nie, to szkoda mi czasu na czytanie twoich metnych wywodow o tym co sie
                                    mialo stac ale wcale sie nie stalo i o tym co jest ale byc nie moze.

Dziekuje.
                              • Gość: sp;lit Re: do nierzyda, grzyba i ebenezum IP: *.ipt.aol.com 01.08.04, 17:43
                                Cees zaczal pierwszy podawac dane personalne i adress , straszyc Nihila kolegami
                                z Mossad'u ,... Nie rob z niego ofiary ,... Szukal facet guza i znalazl , scuma
                                i krasnala tez kiedys prad popie#doli ,...

uklony
                            • nierzyd fajnie sie opisales dzieciaku 01.08.04, 00:03
                              sam sie swietnie opisales dzieciuchu. trzeba miec takiego hopla w glowie jak ty
                              zeby serio myslec, ze ktos na tym forum pisaniem chce cos zmienic.

jedyna taka osoba jestes ty ze swoimi dziecinnymi fantazjami o merkawach i f-
                              15, ktore rozgniataja jakies karaluchy, kundle i lewakow...

Kompensujesz fantazja to, czego nie jestes w stanie osiagnac w realnym zyciu.

kto dzieciaku poza toba jeszcze sie moczy gdy tylko wspomni sie o jakims czolgu
                              albo "f-15"?

no?
                              • marcus_crassus tym gorzej dla ciebie.wiec jeszcze zdajesz sobie 01.08.04, 00:06
                                sprawe ze nic nie zmienisz.zabawne jest bo w takim wypadku to co piszesz
                                poziomem przypomina napisy z murkow miejskich.

buhahahahaha...i to ty mnie nazywasz dzieciakiem???

a ja tylko wchodze i pokazuje ci swiat jak wyglada...bo wyglada przepieknie...a
                                jak chcesz zobaczyc wiecej tego pieknego swiata to zapraszam tam:w temacie
                                ktory ciebie interesuje :)))

masz cale godziny na czytanie i setki wspanialych fotek :DDDD

www.israeli-weapons.com/
                                • nierzyd czy to ja fantazjuje, mocze sie jak ty? 01.08.04, 00:14
                                  czy ja fantazjuje, mocze sie jak ty?

pisze tak samo jak tysiace innych ludzi zeby wyrazic swoje poglady.

maly dzieciak natomiast jakim jestes uzywa forum jako miejsce projekcji swojej
                                  bezsilnosci wyrazajacej sie krwistymi fantazjami, w ktorych widzi siebie i
                                  swoich wyimaginowanych wrogow.

typowy 4-latek z problematycznej rodziny uciekajacy w swiat fantazji i widzacy
                                  sie tam w roli "legionisty" rozgniatajacego czolgiem "karaluczy" "kundle"
                                  i "myszki" uosobiajace jego wrogow.

Jestes biedaku klinicznym przypadkiem ciezkiej neurozy a moze nawet psychozy.

Powinienes sie szybko leczyc.
                                  • marcus_crassus poglady ofermo mozesz sobie miec :DDD 01.08.04, 00:24
                                    jak mowilem :))) a te merkavy i f-16 to wlasnie argumenty dlaczego swoje
                                    poglady mozesz najwyzej wsadzic sobie gleboko w dupe :DDDD

kapisz juz????

jaka bezsilnosc???a co mnie obchodzi forum.Forum ma byc dyskusja o swiecie
                                    realnym,poglady maja gowniane znaczenie jesli nie moga byc w zaden sposob
                                    urzeczywistnione..kapujesz???bo to co masz to sa marzenia zenujaca kaleko
                                    umyslowa.Forum ma sluzyc do dyskusji o swiecie realnym.W swiecie w ktorym
                                    zyjemy rzadza te merkavy i f-16.A kogo obchodza i jakie maja znaczenie twoje
                                    poglady???

takie samo znaczenie i taka sama wartosc jak gowno ktore lezy na trawniku,nikt
                                    nawet nie wie o jego istnieniu i nikogo to nie interesuje.

moja bezsilnosc??? :)))) a to ten izrael istnieje wciaz i ma sie dobrze i ma
                                    takich jak ty w dupie czy nie???

no to kto jest w koncu bezsilny???

krwiste fantazje???

to ci doloze na dobranoc jeszcze jedna krwista - podobno falludza zatrzesla sie
                                    wlasnie od wybuchow bomb.pewnie znow US z inspiracji syjonistow zbombardowalo
                                    paru bandziorow.

do jutra moje fantazje wzbogaca sie o obrazki o ile bedzie dobrze ze 30
                                    rozwalonych bandytow.

myszki????

buahahahahaha...a ja nie uzylem slowa myszki obecnie :)))) karaluchy tez
                                    nie...zaciekawia mnie skad znasz te slownictwo u mnie???a moze "nierzyd" to
                                    stary bywalec forum ktory tylko nicka zmienil???

proponuje nauczyc sie obslugi serwerow proxy :DDDD
                                    • nierzyd 4-latek nie majacy pogladow ani merkawy :))))) 01.08.04, 00:42
                                      marcus_crassus napisał:

> jak mowilem :))) a te merkavy i f-16 to wlasnie argumenty
                                      > W swiecie w ktorym zyjemy rzadza te merkavy i f-16.
                                      > poglady maja gowniane znaczenie jesli nie moga byc w zaden sposob
                                      > urzeczywistnione

to dlatego z takim zapalem gnoisz Polakow bo nawet "bez argumentow" gineli za
                                      pewne IDEALY i poglady, ktore w zaden sposob nie mogly byc uzaleznione?

Jestes nie tylko glupkiem ale i zwyklym smieciem

> myszki????

> buahahahahaha...a ja nie uzylem slowa myszki obecnie :)))) karaluchy tez
                                      > nie...zaciekawia mnie skad znasz te slownictwo u mnie???

Bo jestes psychol, ktory tylko w tym roku naprodukowal tu ponad 3500 chorych
                                      postow i sam juz nie wie co pisze i na jaki temat. wazne sa tylko karaluchy,
                                      lewaki i myszki, ktore rozgniatasz w swojej chorej wyobrazni..

slowa "karaluchy" psycholu uzyles 45 minut temu i sam nawet o tym nie wiesz....

idz sie leczyc.

• marcus_crassus ptysiu,a kim jestes dla przecietnego Polaka?? 01.08.04, 02:07
                                        ty i twoje poglady???a myslisz ze mi sie chce z toba rozmawiac??ja cie moge
                                        wyszydzic,ty chyba nie rozumiesz,odpowiadasz na te posty liczac na jakas
                                        rozmowe..czy ty jednak nie widzisz ze traktuje ciebie tak jak traktuje sie
                                        wlasnie kundla pieprzacego bzdury o aryjczykach???z pogarda i obrzydzeniem :)))
                                        ja cie wyszydzam maly smieciu...a nie rozmawiam :)))

a co do idealow i pogladow to sprobuj sie z nimi w Polsce ujawnic to zobaczysz
                                        gdzie Polacy maja takich jak ty.

nie ujawnisz sie??dlaczego?? moze dlatego ze tacy jak ty balansuja gdzies na
                                        granicy folkloru,groteski i komedii???

biedna sierota mowi o smieciach...ci "aryjczycy" o ktorych mowisz mogli budzic
                                        jakis respekt.przynajmniej do poki nie zostali rozbici byli silni.a ty pajacu???
                                        podpinasz sie pod to jak gowno pod konski zad.tyle ze kon juz zdechl a gowno
                                        konskie bez konia to tylko krowie lajno :))))

jestes zalosny na dodatek ofermowaty
                                        • nierzyd Typowy komuch markus "respektuje" aryjczykow 01.08.04, 10:26
                                          i wmawia Polakom ze ci aryjczycy uwazali ich za "zwierzeta" a nie aryjczykow.

Ludzi ktorzy koryguja ten historyczny falsz maly markus w wyobrazni rozgniata
                                          merkawami i f-15 :))))))))

I zeby wszystko bylo wiarygodne, jak kazdy KOMUCH rzuca patriotycznymi
                                          frazesami na lewo i prawo.

Jakie poglady durny smieciu? To, ze Polacy mieli "aryjskie papiery", ze polskie
                                          dzieci byly traktowane przez nich jako idealny "material" rasowy, ze polscy
                                          zolnierze broniacy chocby Westerplatte przezyli cala wojne traktowani zgodnie z
                                          Konwencja Genewska i duza czesc nich osiedlila sie pozniej w Niemczech, zeniac
                                          sie z Niemkami to zadne poglady smieciu tylko FAKTY.

A ty syjonistyczny smieciu tym oczywistym FAKTOM zaprzeczasz, falszujesz,
                                          lzesz. Nie pasuje ci to w twoj syjonistyczny schemat, w ktorym oglupiali Polacy
                                          powinni dac sie nadal sterowac rzydom i lizac tylek usa zamiast dbac o wlasne
                                          interesy i wreszcie porozumiec sie i wspolpracowac z najblizszym poteznym
                                          sasiadem.

Gdybys nie byl glupi jak 4-latek to moglbys probowac uprawiac ta swoja
                                          propagande. ale tak, powinienes zrozumiec ze nie masz szans.
                                          • marcus_crassus dzis mija 60 rocznica powstania kundlu 01.08.04, 11:41
                                            gdzie z rak wspolnych wrogow Polakow i Zydow zginelo dziesiatki tysiacy moich
                                            rodakow.z takimi gownami jak ty sie nie rozmawia.szkoda czas tracic.pobytuj
                                            sobie dam gdzie jeszcze mozesz clownie - popisz pare postow na forum GW
                                            etc...rzygac mi sie chce na ciebie.
                                            • nierzyd Schroeder wspolnym wrogiem Polakow i Markusa 01.08.04, 11:48
                                              zeby jeszcze bardziej uzaleznic Polske od usa i poprawic morale swoich
                                              syjonistycznych rodakow markus podziwia "aryjczykow" - kosztem Polakow, ktorym
                                              wmawia, ze byli "zwierzetami" - w przeciwienstwie do rzydow, ktorzy sa
                                              superrasa jak podziwiani przez niego "aryjczycy".....

bo maja merkawy i f-15 a "ofermy" warszawskie tego nie mialy i walczyly o
                                              idealy i poglady, ktore wedlug syjonisty markusa byly warte tyle co "gowno".

ty mala ZAKLAMANA komunistyczny kreaturo, obsikany dzieciaku.
                                            • Gość: wszystkojednokto Re: dzis mija 60 rocznica powstania kundlu IP: *.chello.pl 01.08.04, 12:30
                                              i ty mowisz o rocznicy powstania,nie wytrzymam,choc juz pod pacha kocyk na plaze
                                              trzymam,przypomniala mi sie stara powstancza piosenka
                                              W boj przeciw nam rzucono 1000 Sztukasow
                                              podniebnych asow
                                              100 Tygrysow,100 Tygrysow
                                              mowia ,ze wyszli dzicy bandyci z lasu
                                              nie wiedza Szkopy jaka mamy bron
                                              Bo nasz obronny wal
                                              silniejszy jest od skal
                                              a nasze serca twardsze sa od stali
                                              i najciezszych dzial
                                              bez helmu nasza skron
                                              lecz peknie pocisk oń
                                              bo nasza wola to jest najwspanialsza polska bron

analogiu ponial?
                            • Gość: wszystkojednokto Re: co ma wspolnego????juz mowie IP: *.chello.pl 01.08.04, 10:21
                              powtarzasz sie kolego,chyba z przemeczenia,zaczynasz nadawac o 5 rano i o 2 w
                              nocy ciagle jestes na posterunku.
                              Pisze,ze sie powtarzasz,bo moje posty dotyczyly szpiegowania forumowiczow.Jesli
                              uwazasz ich za karaluchow i kundle czy zalosne ofermy to po coz wyciagac tak
                              ciezkie dziala i zadawac sobie tyle trudu do identyfikacji przeciwnika.
                              He,he i ktoz tu marnuje "dziennie X godzin zeby wysmarowac X postow na zasranym
                              forum GW"-ty na tym jednym watku siedzisz nie X ale dokladnie 21 godzin
                              Co do sensu istnienia FS mam swoja teorie,ale nic ci do tego ,bo i tak w
                              odpowiedzi od ciebie uslysze o F-16 i merkawach
                              Gdy czytam ciebie,rzeczywiscie tu masz racje-marnujac moj czas zawsze
                              przypomina mi sie powiedzenie Stalina-"Papiez?,a ile on ma dywizji?
                              Stalina juz niet,imperium rosyjskie skurczylo sie do granic chyba zprzed Piotra
                              Wielkiego,a Panstwo Koscielne stoi,bo nie tylko czolgi i samoloty na tym
                              swiecie sie licza
                              Gdyby tak bylo Izrael w desperackim akcie nie budowal by muru,ktory jest typowo
                              defensywna bronia.I jeszcze jedno.
                              Czy twoi mocodawcy nie zauwazyli,ze wyciagajac na kazdy argument arsenal
                              zbrojny Izraela uwlaczasz pamieci tych wizjonerow ktorzy ten kraj
                              tworzyli,prostych ludzi ,ktorzy poprostu chca miec swoje panstwo,zyc w nim i go
                              bronic?Bo z twoich postow wynika,ze jedynym celem ,sensem i szansa na istnienie
                              jest okopac sie za murami,uzbroic po zeby i zeby te pokazac calemu swiatu
                              • nierzyd Re: co ma wspolnego????juz mowie 01.08.04, 10:32
                                markus wlasnie stwierdzil, ze "aryjczykow" mozna bylo podziwiac.

Mieli przeciez merkawy i f-15 a powstancy warszawscy ich nie mieli. walczyli w
                                dodatku o idealy i swoje poglady, ktore "w zaden sposob nie mogly byc
                                urzeczywistnione". Walczyli o swoje "marzenia".

Markus takich ludzi uwaza za "ofermy", ich poglady i argumenty to "gowno lezace
                                na trawniku", mozna je miec "w dupie" bo to zadne "argumenty". "Argumenty" to
                                sa merkawy i f-15 a te warszwskie i wrzesniowe "ofermy" ich nie mialy...

naprawde szkoda czasu na tego dzieciaka.
                              • wtracalski Re: co ma wspolnego????juz mowie 01.08.04, 10:46
                                Zawsze zajmiesz słuszne stanowisko po właściwej stronie.
                                Gratulacje.
                                Wtr.
                                • nierzyd Re: co ma wspolnego????juz mowie 01.08.04, 10:46
                                  a ty nie?
                                  • abstrakt2003 a ty nie? 01.08.04, 10:53

• wtracalski Re: co ma wspolnego????juz mowie 01.08.04, 11:08
                                    nierzyd napisał:

> a ty nie?

Żeby nie było wątpliwości, nie zwracałem się do ciebie. Ale jeśli już o tym
                                    mówimy, to twoje stanowisko jest przykładem zrównoważenia.
                                    Wtr.
                                    • nierzyd Re: co ma wspolnego????juz mowie 01.08.04, 12:05
                                      wtracalski napisał:

> mówimy, to twoje stanowisko jest przykładem zrównoważenia.

widzisz? mozesz nauczyc sie ode mnie objektywnosci i zrownowazenia.
                                      moze ci sie przydac w zyciu.
                                • Gość: wszystkojednokto Re: co ma wspolnego????juz mowie IP: *.chello.pl 01.08.04, 11:44
                                  no coz Wtracalsiu,ledwie wykopalem sie z nabitego ludzmi kosciolka wiec humor
                                  mam przedni i poglebione przekonanie,ze nie samym chlebem zyje czlowiek a
                                  narody merkawami.Zatem twoje gratulacje z perskim oczkiem traktuje doslownie i
                                  milego dnia pracy zycze przed wyjsciem na plaze
                                  Uklony dla zony
                                  i calej rodziny
                                  spod Fredzia pierzyny
                                  • wtracalski Re: co ma wspolnego????juz mowie 01.08.04, 11:54

O, nie wiedziałem, że jestem spokrewniony z Fredziem.
                                    Takie buty...
                                    U nas w Tel-Awiwie temp. morza 30°C, ile u was? Macie choć 18?
                                    Wtr.
                                    • nierzyd Re: co ma wspolnego????juz mowie 01.08.04, 12:03
                                      nie uwierzysz ale kapiel w czystej wodzie Baltyku przy 18° jest duzo
                                      przyjemniejsza i orzezwiajaca od kapieli w slonych fekaliach o temperaturze 30°.
                                      • wtracalski Re: co ma wspolnego????juz mowie 01.08.04, 12:13
                                        nierzyd napisał:

> nie uwierzysz ale kapiel w czystej wodzie Baltyku przy 18° jest duzo
                                        > przyjemniejsza i orzezwiajaca od kapieli w slonych fekaliach o temperaturze
                                        30°
                                        > .

Nierzydzie, wychowałem się na kąpielach w czystych wodach Bałtyku, jakimi
                                        NIEGDYŚ były.
                                        Póki nie spotkam ciebie na plaży w Tel-Awiwie raczej nie muszę się obawiać
                                        tutaj fekalii. Mam za to pewne obiekcje co do czystości wód w których ty się
                                        chlapiesz.
                                        Wtrącalski
                                        • nierzyd Re: co ma wspolnego????juz mowie 01.08.04, 12:18
                                          w tel avivie nie bylem i z pewnoscia mnie tam nie zobaczysz. nie chce mi sie
                                          tez szukac artykulu, ktory niedawno ktos tu przytoczyl na temat stopnia
                                          skazenia wody na wybrzezu izraela.

odkad ciebie nie ma woda baltyku jest czysciutka. mamy przeszlo 300 km
                                          wybrzeza, mnostwo pusciutenkich, pieknych plaz..
                                          • wtracalski Re: co ma wspolnego????juz mowie 01.08.04, 12:30
                                            nierzyd napisał:

> w tel avivie nie bylem i z pewnoscia mnie tam nie zobaczysz. nie chce mi sie
                                            > tez szukac artykulu, ktory niedawno ktos tu przytoczyl na temat stopnia
                                            > skazenia wody na wybrzezu izraela.
                                            >
                                            > odkad ciebie nie ma woda baltyku jest czysciutka. mamy przeszlo 300 km
                                            > wybrzeza, mnostwo pusciutenkich, pieknych plaz..

Tak, mieliśmy awarię. Ale woda jest kontrolowana co dziennie. U was też?
                                            Cieszę się niewymiernie, że nie muszę sie obawiać twojej wizyty na naszym
                                            wybrzeżu. Cieszę sie również, że Bałtyk wrócił do dawnej czystści. Przykro mi
                                            tylko, że nie moę ci obiecać, że nie zaszczycę jakiejś z twoich plaż swoją
                                            obecnością. Wręcz odwrotnie - już to planuję.
                                            Wtrącalski
                                            p.s.
                                            Dlaczego plaże są puściuteńkie?
                                            • nierzyd Re: co ma wspolnego????juz mowie 01.08.04, 15:24
                                              morze srodziemne to najbrudniejsze morze na swiecie. i nie chrzan ze woda w azji jest czystsza od wody we wloszech.

woda jest kontrolowana codziennie he he he... i co? kontrole potwierdzaja wysoki stopien zanieczyszczen?

plaze sa dlatego pusciutenkie chocby w koszalinskim bo ich az tyle mamy i kazdy moze sobie znalezc dla siebie pusciutenki i nietkniety kawalek jesli tylko chce.

• Gość: wszystkojednokto Re: upalow nie kupie,nie lubie plywac w zupie IP: *.chello.pl 01.08.04, 12:09
                                      w zatose ok.20 st ,stosunkowo zimne ale za to jaka ochloda po palacym sloneczku
                                      30 st to ja mam w wannie,plywac w tym nie mozna.
                                      Chyba mi to nie poczytasz za antysemityzm jak stwierdze,ze nie podobaja mi sie
                                      srodziemnomorskie upaly?:)
                                      • wtracalski Re: upalow nie kupie,nie lubie plywac w zupie 01.08.04, 12:34
                                        Gość portalu: wszystkojednokto napisał(a):

> w zatose ok.20 st ,stosunkowo zimne ale za to jaka ochloda po palacym
                                        sloneczku
                                        > 30 st to ja mam w wannie,plywac w tym nie mozna.
                                        > Chyba mi to nie poczytasz za antysemityzm jak stwierdze,ze nie podobaja mi
                                        sie
                                        > srodziemnomorskie upaly?:)

Odwrotnie, mogę się pod tym podpisać.
                                        Wtrącalski
                                        p.s.
                                        Zapraszam zimą - wtedy jak Bałtyk latem.

• nierzyd Re: upalow nie kupie,nie lubie plywac w zupie 01.08.04, 15:25
                                          wtracalski napisał:

> Zapraszam zimą - wtedy jak Bałtyk latem.

dziekuje, nie skorzystam. urlop w krajach trzeciego swiata i ogniskach zapalnych uwazam za nieetyczny. choc nic nie mam przeciw rzydom.
                                          • wtracalski Re: upalow nie kupie,nie lubie plywac w zupie 02.08.04, 21:53
                                            nierzyd napisał:

> wtracalski napisał:
                                            >
                                            >
                                            > > Zapraszam zimą - wtedy jak Bałtyk latem.
                                            >
                                            > dziekuje, nie skorzystam. urlop w krajach trzeciego swiata i ogniskach
                                            zapalnyc
                                            > h uwazam za nieetyczny. choc nic nie mam przeciw rzydom.

Ulrzyło mi
                                            Wtr.
                              • Gość: dana33 Re: co ma wspolnego????juz mowie IP: 192.114.44.* 01.08.04, 11:43
                                :)
    • mirmilek a teraz sie chlopcy wzieli za namierzanie... 01.08.04, 10:57
      swietnie, jeszcze jeden przyklad hipokryzji, bo glosno sie darli, kiedy
      namierzano jotke i ceska.
      • abstrakt2003 Witaj nasz pierszy manipulatorze :))))))))))))) 01.08.04, 11:02
        Co się z tobą działo nasz erysto wspaniały :)))))))))
      • marcus_crassus mirmilek znow gada glupoty?? 01.08.04, 11:34
        a gdzie masz durniu namierzanie???chodzilo o zmiane przez jednego ze starych
        forumowiczow nicka.gdzie masz wiec kretynie jakies namierzania???

ps-chyba ci sie palestyny za morde sami lapia,sympatyczne :)
      • Gość: mirmil Mt 7,16 IP: 217.153.143.* 01.08.04, 11:59
        Prosze, namierzajcie sobie do woli. kipiac bezsilna zloscia, przyznajecie nam racje.
        • abstrakt2003 nam to znaczy komu? :)))))))))) 01.08.04, 12:46
          mirmil ależ ty żałosny jesteś!
    • szlomo.oberluft Krasula dlaczego z ciebie taka szuja??? 01.08.04, 12:07
      Czyzbys po tatusiu szmalcowniku/ubeku odziedziczyl te wspaniale cechy??
      Wstyd krasula szmacisz cie coraz bardziej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka