Dodaj do ulubionych

wlasnie wrocilem z Polski

IP: *.inter.net.il 04.08.04, 20:56
Dobry wieczor wszystkim.
Jak co roku mam mnostwo wrazen, glownie pozytywnych. Polska jest piekna,
ludzie nie sa juz tacy szarzy jak kiedys i portafia sie usmiechac. Nikt mi
nie dokopal, nikt nie naublizal , chociaz nie krylem sie skad przyjechalem.
Nikt mnie nie pytal o mur, i nikt mi nie sugerowal, ze jest nielegalny. A tak
w ogole to wiecej sie w Polsce mowi o pedofilach niz o Zydach.
Co mi sie nie podobalo? Swiatla na skrzyzowaniech i rondach, absolutna
katastrofa i odprawa bagazu na lotnisku (podobniez).
Obserwuj wątek
    • Gość: . Przylec do Londynu, to polskie odprawy bedziesz IP: *.range81-156.btcentralplus.com 04.08.04, 20:57
      blogoslawil...
    • superspec Czyli ogólnie nie jest w Polsce źle. 04.08.04, 20:59
      • Gość: Taktyk A cos Ty tam robil gosciu z daleka IP: *.telia.com 04.08.04, 21:03
        Byles w sadzie glownym w Warszawie zalozyc sprawe o oddanie Tobie majatku, czy
        co ty tam robiles, pruuuuut.
        • Gość: z daleka Re: A cos Ty tam robil gosciu z daleka IP: *.inter.net.il 04.08.04, 21:17
          Wypoczywalem taktyk, wypoczywalem.
    • abstrakt2003 no to żeby nie było tak pięknie 04.08.04, 21:02
      na powitanie
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=14643263&a=14667961
      co o tym sądzisz?
      • Gość: z daleka Re: no to żeby nie było tak pięknie IP: *.inter.net.il 04.08.04, 21:23
        Nie mam nastroju do poglebiania takich rozwazan. Wydaje mi sie ze, forum jest
        mocno zboczone jasli chodzi o tematyke zydowska.
        • abstrakt2003 A z tym się zgodzę. 04.08.04, 21:32
          Gdzie więc byłeś? Co ciekawego zobaczyłeś? Co cię rozbawiło? A może coś
          wprawiło w zdumienie?
          • Gość: z daleka Re: A z tym się zgodzę. IP: *.inter.net.il 04.08.04, 21:50
            Bylem w Lublinie i Warszawie, zwiedzilem Kazimierz i Naleczow, jak tez sporo
            malych miasteczek we wschodniej Polsce. Polska jest czysta i zadbana, to sie
            wyraznie rzuca w oczy , nawet w malych i niezbyt bogatych rejonach. Smiesza te
            same rzeczy co niegdys. Widzialem prace drogowe, gdzie jeden robotnik pracuje a
            brygada sie przyglada. Widzialem zupelnie przyzwoite knajpki, z doskonalym
            jedzeniem, w ktorych pracownikow bylo trzy razy wiecej niz gosci(jak one na
            siebie wyrabiaja?). Slyszalem ze jest duzo biedy w Polsce, ale patrzac okiem
            turysty, nawet polsko-jezycznego, nie bardzo sie to zauwaza.
            • biedronka24 Witaj z daleka 04.08.04, 21:54
              byles prawdopodobnie w tym samym czasie co ja znow.
              A jednak bieda jest. Bo mnie cichutko pytali o prace. I wszyscy o tym mowia. Nie
              widziales tez tych ludzi, ktorzy wciaz jezdza na Wyspe.
              Zamykajace sie sklepy zastepuja nowe- jak wszedzie tylko nie wiemy na jak dlugo...
              • Gość: z daleka Re: Witaj z daleka IP: *.inter.net.il 04.08.04, 22:00
                Mimo wszystko uwazam, ze Polska jest na dobrej drodze i od Polakow i ich
                madrosci zalezy, gdzie i jak szybko zajda. Maja szanse. Jasli ja spartola, to
                rowniez zwalenie winy na inne nacje nic im nie pomoze.
                • biedronka24 Nikt o zwalaniu winy nie mysli 04.08.04, 22:12
                  przynajmniej z tych co znam :).
                  To tez jakis stereotyp. Zmiany te pozytywne byly juz wczesniej- zostaly
                  sztucznie przyhamowane. Teraz najwiecej przywozacych graty z Niemiec to Litwini.
                  Widac wszyscy musza przez to przejsc. Martwi mnie to, ze serwuje sie nam gotowe
                  wzorce. A przeciez drogi pare wiekszych miast Polski - Warszawa, Trojmiasto,
                  Poznan, Krakow moglo zaczac budowac juz dawno.
                  Teraz mamy jedna autostrade na ktorej co pare metrow trzeba sie zatrzymywac by
                  placic. Jest juz wiecej nowych paranoi. Jasne ze nie warto tylko narzekac a
                  myslec w kazdej sytuacji. Okazuje sie ze o prawach obowiazujacych w Europie
                  wiemy my Polacy o niebo wiecej od kazdego szeregowego urzednika w Unii. To juz
                  wychodzi przy ubezpieczeniach, prawach jazdy itd. Na kazdym kroku. Glupi tez
                  wiec nie jestesmy. A ze stanu w ktorym jest nasze rolnictwo trudno bedzie sie
                  wygrzebac jednym skokiem. Jest tez problem ten sam co we wszystkich panstwach
                  deprawowanych przez sowietow. I on wciaz jest pomimo tylu lat i relatywnie
                  lepszej pozycji Polski w stos. np do takiej Bulgarii.
                  Chodzi o kontakty i pieniadze w rekach bylych ´zasluzonych´. Jak nie w ich
                  rekach to w rekach ich dzieci. To nie to samo co rosyjska mafia ale wciaz w
                  jakims stopniu trwa. Dopoki sie tez nie skonczy, nie bedziemy w pelni
                  demokratycznym krajem. A to sie przez nas wciaz przewala i przewala i zakonczyc
                  nie moze. Dzis jakas petrochemia, jutro browar a pojutrze nowy domek pod
                  Warszawa - i tak wkolko. I niestety w nie w rekach elit tylko raczej sztucznie
                  wytworzonej imitacji.
                  • Gość: z daleka Re: Nikt o zwalaniu winy nie mysli IP: *.inter.net.il 04.08.04, 22:26
                    Piszesz Biedroneczko jw. "Nikt o zwalaniu winy nie mysli", a w swoim
                    kilkuzdaniowym wystapieniu wspominasz o Litwinach co przemycaja samochody, o
                    sowietach co zrujnowali polskie rolnictwo, o "zasluzonych" i rosyjskiej mafii.
                    A ja powtarzam: Polska nalezy do Polakow i od nich przede wszystkim zalezy ich
                    przyszlosc. Nieprawdaz?
                    • biedronka24 Ja nie winie Litwinow bo napisalam ze oni sobie 04.08.04, 22:36
                      szkodza - z daleka. przeciez pisze- szkoda ze kazdy musi przez to przejsc. O
                      mafii pisalam bo wspominali o niej znajomi Rosjanie. Osobiscie jej nie znam.
                      Litwinow widze po drodze w rozjazdach i wspominam naszych ´wyjazdowiczow´.
                      Widze ze dzis znow nikt mnie nie rozumie.
                      Jedyni ktorych winie to ´zasluzeni´ i ludzi - nas tych ktorzy na to pozwalaja.
                      Mysle, ze jest w Polsce wielu ludzi, ktorzy moga sie zasluzyc calkiem
                      pozytywnie- rowniez tradycja, a niekoniecznie wiezami rodzinnymi z bylymi
                      przedstawicielami rzadu za komuny albo odziedziczonymi ukladami.
                      I wciaz twierdze ze jest zle dla polskich malych firm. Nic w tym wzgledzie sie
                      naprawde nie zmienilo. Cos jeszcze np taki DB. Ma filie w Polsce. Ale filia w
                      Polsce to oddzielny Bank na kompletnie innnych prawach. Kompletny nonsens. Jaki
                      sens ma wiec wejscie do Unii? Bo jesli ktos tu ma np konto w tym banku to
                      powinien bez problemu dokonywac operacji pomiedzy filia w Polsce albo na odwrot.
                      A tu sie okazuje ze to jak operacje miedzy zupelnie odrebnymi bankami :).
                      Ale takich kwiatkow jest wiele...
                      Litwini nie przemycaja a po prostu zwoza do siebie stare samochody czym pewno
                      ciesza Niemcow. Mafia jest rosyjska i nie mowilam tu o niej w kontekscie
                      polskim. Polska z pewnoscia nalezy do Polakow i to przede wszystkim. I dopiero
                      potem do Europy - mowie o niedogodnosciach ktorych wielu sie spodziewalo.
            • abstrakt2003 :) 05.08.04, 20:48
              z daleka napisał:
              Widzialem zupelnie przyzwoite knajpki, z doskonalym
              jedzeniem, w ktorych pracownikow bylo trzy razy wiecej niz gosci(jak one na
              siebie wyrabiaja?).
              Wiesz, może gdybys pogadał z tymi dziewczynami to by ci zdardziły jak one
              na "siebie wyrabiają"
              :))))))))))))))))))))))))

Prace drogowe.... toi taka nasza nowa narodowa specjalność :(

Bieda jest, ale nie ma jej tak dużo jak podają dziennikarze i politycy.

Polska jest czysta i zadbana
              A gdzie????? Bo ja jakoś tego nie zauważyłem.
              • Gość: z daleka Re: :) IP: *.inter.net.il 05.08.04, 20:58
                > Polska jest czysta i zadbana
                > A gdzie????? Bo ja jakoś tego nie zauważyłem.
                ------------------
                Chyba zapomniales jaka byla kiedys.
    • szczeniaczek Re: wlasnie wrocilem z Polski 04.08.04, 21:24
      Gość portalu: z daleka napisał(a):

> Dobry wieczor wszystkim.
      > ... A tak
      > w ogole to wiecej sie w Polsce mowi o pedofilach niz o Zydach.

A o zydoskich pedofilach nikt nie pytal?
      Hau hau hau!
      Znaczy z Guciem sie jednak nie widziales!
      Hau hau Hau!
      • Gość: z daleka Re: wlasnie wrocilem z Polski IP: *.inter.net.il 04.08.04, 21:29
        Gucio nie istnieje. Gucio to tylko wirus na Forum Swiat.
        • Gość: |v|rowa Re: wlasnie wrocilem z Polski IP: *.caregroup.org 04.08.04, 21:37
          Gość portalu: z daleka napisał(a):

>Gucio to tylko wirus

litera Ci sie zjadla - nie "wirus", a "świrus"
        • biedronka24 o sprawe arcybiskupa 04.08.04, 21:38
          pytali moi przyjaciele - katolicy ksiedza jeszcze wowczas, gdy o sprawie nie
          bylo tak glosno w gazetach. I juz wtedy ksiedza zrobilo mi sie szkoda bo poczul
          sie osaczony. Ciekawe jak ksieza i wierzacy czuja sie teraz, gdy rozpetano w
          Polsce taka nagonke. A tu sie okazuje iz pedofilia nie jest unikalna dla
          Kosciola ku zadziwieniu roznych nienawidzacych.
          Ale po co ja to mowie. Najgorzej teraz ma wiec nie Rydzyk ale ci ktorym naprawde
          sprawa Kosciola lezy na sercu.
          Moze panowie ´genetycznie bardziej madrzy´ pojeli by wreszcie takie banalne sprawy.
    • Gość: Jan Re: wlasnie wrocilem z Polski IP: *.dip.t-dialin.net 04.08.04, 22:15
      Ja tez wrocilem.Z lotniska Przyrzowice do domu 75 km jedzie sie 1,5 godziny.Spowrotem samochodem na Zgorzelec.200 km dobrej autostrady,do Wroclawia,dalej budowa pasa.Tumany kurzu,bo ciezarowy nie leja wody,mnostwo nieuzytkow po obu stronach drogi,a szosa do Zgorzelca to taka z lat 70 tych za Gierka,wsie i upadle chalupy.Duzo kukurydzy,ale takiej do 1 metra.Nazwalismy to Yucca Palmen.
      W Zgorzelcu ostatnie kilometry to autostrada i w tle dziesiatki wiatrakow.Mysli sie ,ze to w Polsce.Potem Tunel i widac,ze jest sie w innym swiecie.Wszystko zagospodarowane az oko cieszy.Haos znika...
      • biedronka24 Za to masz pewno kolejki 04.08.04, 22:22
        wokol szczytu gory :)?
        Bo u nas sa przynajmniej maki, moczary i nawet wlasne komary jak to mowi kiedys
        chyba bliski mi czlowiek a dzis to nie wiem (bo poklocil sie z moim mezem) ale
        racji troche ma.
        A szaro w Magdeburgu to bylo jeszcze kilka lat temu. Straszno (szybowybito,
        smutno i pijansko). I bez zadnego kwiatka.
        Tylko ogrodki dzialkowe ogorki i rury i domy z wielkiej plyty.
        Przynajmniej tak mowia ci co przyjechali ´z zachodu´.
        Ale nie wszystko sie zmienilo. I zapewniam niezwolennikow- kup psich jest z cala
        pewnoscia wiecej w tej czesci Niemiec niz w calej Polsce :)

• biedronka24 I pytanie jak zawsze 04.08.04, 22:24
          ile pieniedzy na te zagospodarowana swietnosc?
          Bo tak sie sklada ze autostrady z Göttingen do granicy to nie ma wciaz choc
          widnieje jak byk na niemieckiej mapie:)
          • Gość: Jan Re: I pytanie jak zawsze IP: *.dip.t-dialin.net 05.08.04, 23:34
            Na jakiej mapie masz autostrade z Götingen do granicy????Toz to sa 400 km?
            Sa fragmenty tylko.Za to w bylym NRD autostrada 3 pasmowa,dziesiatki kilometrow.Jeszcze odcinki w budowie,ale czyste,bez tumanow kurzu,pare robotnikow i duzo sprzetu.W Polsce dziesiatki robotnikow,az pomaranczowo na bausztelach(maja pomaranczowe kurtki)a malo sprzetu.Masz po drodze Drezno,Gere,Erfurt,Jene.Z autostrady bloki 10 pietrowe wygladaja elegancko,wymalowane,ocieplone i tona w drzewach.Nie wspominam parkingow i zajazdow przy autostradzie,cos takiego nie ma jeszcze w Polsce.W Polsce to szalasy i toalety przewozne Dixi....
            Dobrze wyglada kraj Serboluzyczan.Duzo bogatrzy niz Polska.Tak z wygladu podczas przejazdu.Zadbany i zagospodarowany kraj.Na drogowskazach napisy niemieckie i serbskie.A parnascie kilometrow przed Görlitz w Niemczech wielka tablica"Niederschlesien"!
            • Gość: trevik Re: I pytanie jak zawsze IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.04, 01:36
              I jeszcze tylko zapomniales dodac, kto na te inwestycje wokol Dresna,
              Magdeburga, Goerlitz i wszedzie indziej zapracowal i pieniadze wylozyl. Ba -
              nawet i budowal.

Jak znajdziesz sie juz w Braunschweig to zapytaj kulturalnie pierwszego niemca z
              brzegu, czy jest ze wschodnich niemiec zadowolony. On swoje zadowolenie Tobie
              bardzo dobrze wytlumaczy majac w pamieci 20tys. EUR wydatkow przeznaczone na
              kraj bylych komunistow (i nietylko bylych: PDS w niektorych regionach rules) na
              leb zachodniego Niemca liczac z niemowlakiem, starcem i Turkiem. Ja wiem, ze
              autostrady w niemczech wschodnich buduja miejscowi (Deutsche Aslphalt toz to z
              NRD firma przeciez) i wszystko pozostale i tak wogole to nic a nic sie
              statystycznie mentalnie z Niemcami ze starych landow nie roznia..

Byl taki Niemiecki Zyd, bardzo lebski gosc, ktory powiedzial kiedys:
              "Sa dwie rzeczy nieskonczone: wszechswiat i ludzka glupota ale ja nie jestem
              pewien tego pierwszego"

(Co do tej tablicy Niederschlessien w tym miejscu to troche ignoranckie wg.
              historykow, ale co sie tym przejmowac).
    • Gość: totyle Re: wlasnie wrocilem z Polski IP: *.nas30.tempe1.az.us.da.qwest.net 04.08.04, 22:24
      Co podoba ci sie Polska-co?.No widzisz, miales chamie zloty rog,ostal ci sie
      teraz arabski wrog.Ponoc Zydow juz tam nie ma-czy to prawda?.Czy tylko sie
      lepiej kamufluja.Napewno odwiedziles jakas syjonistyczno-anty-antysemicka
      organizacje pochwal sie tym tez.
      A u nas w USA jak zwykle bez zmian wiekszych.Mossad dalej pracuje nad show-down
      aby nam pokazac jak araby twrroryzuja.Ponoc maja problem z rekrutctwem
      ultrafanatycznych arabow.
      Przed wyborami cos pierdziachnie,wszyscy to czuja tutaj w prosyjonistycznym
      powietrzu.
      • Gość: . Wiesz co? Tu ci lepiej konweniuje UFOjudek. IP: *.range81-156.btcentralplus.com 04.08.04, 22:28
      • Gość: z daleka Re: wlasnie wrocilem z Polski IP: *.inter.net.il 04.08.04, 22:32
        Mysle totyle, ze jak ci powiem, zes duren, to bedzie to komplement.
    • Gość: ABE Re: wlasnie wrocilem z Polski IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 04.08.04, 22:40
      No to sie ciesze,ze wrociles Z Daleka, bo ja tam za pare dni lece i juz mialam
      w planach, zeby zorganizowac ci wyprawe do Izraela bo przeciez dla nas dwojga
      miejsca by tam nie bylo. Nu, ale jak wrocieles to mi oszczedziles trudu.
      Mam nadzieje tez, ze jak wracales to i pare innych ZYdow za sobe spowrotem do
      Izraela wywiodles przykladem Mojzesza. Co ci sie chwali. Shalom!
      • Gość: dana33 Re: wlasnie wrocilem z Polski IP: *.sharon2.actcom.co.il 04.08.04, 23:44
        bruchim habaim, z daleka, dobrze ze jestes i ciesze sie, ze miales przyjemnie.
        tu na forum wpadles od razu w ramiona abe i tozero, ale mam nadzieje, ze ci to
        humoru nie popsuje. jeszcze 2 tygodnie i ja tez bede w warszawie. jaka pogoda
        byla?
        • Gość: UFOjudek [...] IP: *.nas30.tempe1.az.us.da.qwest.net 04.08.04, 23:57
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: ABE [...] IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 05.08.04, 00:06
            • Gość: suraester Re: Ja proponuje Danie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 00:15
              widać że w kraju w którym mieszkasz nienajlepiej się czujesz,
              kompleksy:)
              • Gość: ABE [...] IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 05.08.04, 00:18
                • Gość: . Abe, krolowo.... Skad te falangistowskie slowa? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 05.08.04, 00:31
                  Czy rozowe usteczka od tego nie pierzchna?
                • polaczkowaty Re: Ja proponuje abys 05.08.04, 00:33
                  ty franco parszywa ktora
                  nie jestes z ojczyzny mojej
                  a ktorej na imie tolerancja
                  i pielegnowanie piekna
                  mimo zabitej roznorodnosci
                  nie przyjezdzala
                  twoja ojczyzna to
                  nienawisc
                  sperdalaj
                  nie przyjezdzaj
                  nie kalaj swietosci
                  tak jak nie brudzi
                  sie imienia matki

• Gość: ABE Re: Ja proponuje abys IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 05.08.04, 01:33
                    To byl zart. Dana poczucie humoru ma, a ty nie.
                    • Gość: dana33 Re: Ja proponuje abys IP: *.jazo.org.il 05.08.04, 08:54
                      mylisz sie abe. poczucie humoru to ja napewno mam, ale inne niz twoje. moje
                      poczucie humoru konczy sie przed slowem zydziaki.
                      • Gość: wszystkojednokto Re: Ja proponuje abys IP: *.chello.pl 05.08.04, 09:15
                        ups,otworzylem skrzynke,otworz i ty
                      • Gość: ABE Nu, i znowu podpadlam ;((( n/t IP: *.dialup.xtra.co.nz 06.08.04, 00:09
          • Gość: suraester Re: wlasnie wrocilem z Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 00:13
            a ty UFOjudek ćwiczysz tu ortografię?
            kiepsko ci idzie:)
            • Gość: Nina Czy Kwasniewski ma być AMASADOREM Izraela w IP: *.twmi.rr.com 06.08.04, 00:37
              Warszawie ?

Czy to prawda ?

Podobno Arel Sharon proponował Kwasniewskiemu to stanowisko w czasie jego
              ostatniej wizyty w Tel Avivie.

Słyszałeś coś o tym w Warszawie czy Izraelu ?
          • Gość: suraester Re: wlasnie wrocilem z Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 00:14
            połowa to muslimy dlatego tak się rzucają jak wszy:)))))))))))
    • Gość: suraester a w naszej przyszłej autonomii byłeś, może?;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 00:25

• Gość: sp;lit Re: wlasnie wrocilem z Polski IP: *.ipt.aol.com 05.08.04, 01:29
      No widzisz z daleka , wcale nie tak strasznie :) Nu to ty nam teraz wytlumacz ;
      Jak rozumiec waszych zio-nazistow , ktorzy wysylaja do Polski wycieczki waszej
      mlodziezy z uzbrojonymi gorylami ? Nie tak dawno temu , byl tu post z linkami
      na ten temat ,...

uklony
      • Gość: suraester Re: wlasnie wrocilem z Polski do sp;lit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 11:42
        sp;lit
        > No widzisz z daleka , wcale nie tak strasznie :) Nu to ty nam teraz
        wytlumacz ;
        >
        > Jak rozumiec waszych zio-nazistow , ktorzy wysylaja do Polski wycieczki
        waszej
        > mlodziezy z uzbrojonymi gorylami ? Nie tak dawno temu , byl tu post z linkami
        > na ten temat

czytają forum świat na gazecie.pl CHA,CHA,CHA,CHA.........
        dziwi cię to teraz?
    • Gość: UFOjudek [...] IP: *.nas30.tempe1.az.us.da.qwest.net 05.08.04, 01:31
    • Gość: jarek-Zyd ne telus Mylisz sie, Kondradowi ze Szwecji, ci wedlug IP: *.fastres.net 05.08.04, 09:03
      jego slow wstretni Polacy, nie chcieli za 12 zlotych porcji pieczeni w
      restauracji sprzedac, choc on do tego jako prawdziwy polski patryjota do tego
      pelne prawo mial, albo tez przecietny Polak bardziej lubi Israelskich Zydow(
      polskiego pochodzienia) od dumnych Polskich szwedow.
      A ja tak pozatym w wtrorek wrocilem z Hajfy i oprocz ciepla zadnych powodow do
      narzekania nie ma, tylko to ,ze bylem tam za krotko.
      • marcus_crassus konrad to prawdziwy uposledzeniec :))) 05.08.04, 14:42
        jakim trzeba byc idiota (ciekawy jestem czy jego zona i jego dzieci o ile w
        ogole je ma bo watpie) sa rownie uposledzone jak on a jesli nie ile on im
        wstydu robi :))))))

jak sobie wizualizuje scene jak ten debil wchodzi do jakiejs restauracji i chce
        na krzywy ryj zjesc kotleta za 12 zl (buahahahah,za 12 zl to on moze zjesc
        kebab w tureckiej budzie albo duzego hot doga) ;))) a potem sie dziwi ze to za
        100g..

co to w ogole za nieobyty w swiecie facet,az sie plakac chce nad takimi
        sierotami.
        • Gość: sp;lit Re: konrad to prawdziwy uposledzeniec :))) IP: *.ipt.aol.com 05.08.04, 16:20
          Skad ty (z jakiego slownika) bierzesz te slowa , krowa ? Myslalem ze tylko na
          Jackowie , w Chikagowie i Greenpolinie turysty z Moniek tak rozmawiaja :)

uklony

=============================================================================

uposledzeniec , wizualizuje ,...

• Gość: jarek-Zyd ne telus A Split u Mahmudow za darmo jej, bo taki on IP: *.fastres.net 06.08.04, 01:19
            ma z nimi kontrakt.
    • fredzio54 Re: wlasnie wrocilem z Polski 05.08.04, 12:26
      dlaczego nie zauwazyles krzywe chodniki szare fasad i brod na okolo a w bramce
      stoja pijaci wisla i odra sa brudne nie mozna sie kompac
      • jura111 Re: wlasnie wrocilem z Polski 07.08.04, 00:08
        fredzio54 napisał:

> dlaczego nie zauwazyles krzywe chodniki szare fasad i brod na okolo a w
        bramce
        > stoja pijaci wisla i odra sa brudne nie mozna sie kompac

porownywal z chodniki w natanja i brod naokolo biale domki i z kapielami az po
        szyje w jordan potoczek, a Lublin nie lezy uber Oder
    • Gość: Gucio Trzeba bylo zostac!!! IP: *.tnt1.orl3.da.uu.net 05.08.04, 14:34
      > Zasilic tamtejsze, zydowskie cmentarze, czy inne wysypowisko smieci...
      • fredzio54 [...] 05.08.04, 14:40
        • jura111 [...} 07.08.04, 00:00
      • Gość: suraester Re: Trzeba bylo zostac!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 00:12
        gutek, mahomecik jeszcze cię spać nie położył?
    • Gość: z daleka Re: wlasnie wrocilem z Polski(do Dany) IP: *.inter.net.il 05.08.04, 20:36
      Klaniam sie Pieknie. Czoraj bylem swiezo po podrozy wic nie dotrwalem do tych
      pozno wieczornych wypowiedzi. Nu wiec pogoda byla w kratke. Troche lalo, ale z
      przewaga slonca. Bylo fajnie i zaden hamerykanski Polok nie jest w stanie tego
      popsuc. To bardzo , badzo pocieszajace; glownie dla Polakow z Polski.
      • Gość: dana33 Re: wlasnie wrocilem z Polski(do Dany) IP: *.broadband.actcom.net.il 06.08.04, 01:44
        no to swietnie. jasne, ze zaden hamerykanski niby polok nie jest w stanie nic
        popsuc... :)
    • Gość: suraester z ....a muslimy cię pierwsze powitały:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 00:21
      i pachoły z wiwa palestyna, zamkneli im forum to się tutaj przenieśli.....
      chlast, chlast, chlast.......
      czytałam że w Polsce coraz więcej ludzi przechodzi na islam, szczególnie
      młodzieży, szacuje się, ze jest ich około 35 tysięcy już, oficjalnie jest 28
      tysięcy z jakąś tam końcówką, nie pamiętam. Opisywali rodziców których 14
      letnia córka wyszła za mąż za araba, który miał trzydzieści pare lat w
      tajemnicy przed rodzicami, ktoś im doniósł, arab uciekł, a dziewczynę oddali na
      leczenie, takie jej siano do głowy nawkładali, ze po wyjeździe araba chciała
      się zabić.
    • Gość: Pelagia Tak tak, w Polsce rzadzi ODRODZONA żydo-komuna IP: *.twmi.rr.com 06.08.04, 00:32
      która wyjatkowo sprzyja żydom i Izraelowi pomijajac interesy polskie.

Czy spotkałeś w polsce żydów z Argentyny i Brazyli co "załatwili" sobie
      EXPRESOWO polskie obywatelstwo za pomocą Kwasa, Geremka, Bartoszewskiego,
      Hubner ?

Wiemy też że widłami są ładowane polskie paszporty w Warszawie i TONAMI są
      wożone polskie paszporty do Izraela oraz rozdawane wszystkim chentnym żydom w
      Izraelu .....na wyciągniecie reki.

• janosik6 z daleka ?moze ty nie w polsce byles ?ja jestem 06.08.04, 01:09
        tam minimum dwa razy w roku i bardziej zasyfionego kraju na swiecie jeszcze
        nie widzialem, BRUD SMROD I UBUSTWO , jedna wielka zygownia.
        Wchodzisz do autobusu i smierdzi........
        Wchodzisz do pociagu i smrod cie z nog zwala.
        Pisezesz o autostradzie polskiej , a gdzie ty ja widziales/las ?
        Chodzi ci o ta pohitlerowska ? od granicy do opola ?
        Co ja osatnio za forse z EWG zalali asfaltem ?
        Toz Rumuni i Bulgarzy tak przesmioewani w polsce maja lepsze drogi niz
        najjasniejsza rozpita na kolana przed watykanem rzucona polska.
        Pioerdzieliosz o litwinach i innych rosyjsko jezucznych sciagajacych graty z
        niemiec i nie tylko..
        Zapominasz przy tym ze okolo 70% samochodow w polsce to wlasnie te graty
        poniemieckie.
        Nigdzie na swiecie nie maja prawa jezdzenia po ulicach scinane w pol i na
        powrot spawane juz w polsce te samochody.
        Takie samochody jak w polsce co jezdza po tych drogach polskich to podwojne
        bandyctwo i wlasciciela tego grata i panstwa polskiego co dla zapelnienia
        pustych kas zezwala na teki precedens.
        Nigdzie w polsce w morde nie dostalas/les ?
        Pomimo ze tyle miejsc zwiedzi;as/les ?
        spierdalaj ze swymi bajkami na drzewo...........
        • janosik6 [...] 06.08.04, 01:11
        • Gość: Bartnik [...] IP: *.proxy.aol.com 06.08.04, 05:35
      • Gość: dana33 Re: Tak tak, w Polsce rzadzi ODRODZONA żydo-komun IP: *.jazo.org.il 06.08.04, 08:22
        szanowna pelagio, ktora piszesz pod paru nikami. chce sprostowac twoje
        wiadomosci:
        nie tonami wywozone sa do israela. chentnym zydom to moze i sa rozdawane, ale
        chetnym zydom nie. musza za nie placic conajmniej 180 szekli.
        • Gość: NEMO Na marginesie IP: 5.5R4D* / 198.54.202.* 06.08.04, 09:17
          Przeczytalem wypowiedzi i jakos mi smutno. Oto kol. "z daleka" byl w Polsce,
          wrocil zadowolony i chce sie z nami podzieli wrazeniami a tu, z lewa i z prawa,
          lekko absurdalne komentarze ( sa wyjatki ).
          Czy naprawde niektorym z nas jest tak trudno dogodzic?

Pozdrawiam
        • Gość: Pelagia Czyli polski paszport KUPUJE się za 180 szekli ? IP: *.twmi.rr.com 06.08.04, 19:10
          Czyli polski paszport i polskie obywatelstwo się KUPUJE w Izraelu czy przez
          Żyda w Argentynie lub Brazyli jak mandarynki lub KARTOFLE na wiejskim straganie
          na bazarze ?

• Gość: dana33 Re: Czyli polski paszport KUPUJE się za 180 szekl IP: 192.115.56.* 06.08.04, 19:59
            szanowan pelagio, przez najmniejsze p. w israelu nie mozna kupic paszportu. ani
            polskiego ani zadnego innego. 180 szekli to oplaty konsularne. tak sie to
            nazywa. paszport sie dostaje, jesli sie ma obywatelstwo. obywatelstwo sie ma,
            jesli nie zostalo odebrane zydowi w 1968 roku. to byl szalenie chwalebny rok w
            histori polskiej.
            mam nadzieje, ze takich glupich polek jak ty nie wiele jest w polsce.
      • Gość: jarek-Zyd ne telus A na wasze szczescie wam rozdaja w Londynie IP: *.fastres.net 08.08.04, 22:49
        bilety powrotne.
      • Gość: jarek-Zyd ne telus A tak co do Zydow w Argenynie, ktorzy IP: *.fastres.net 08.08.04, 22:57
        tam w latach 30 poprzedniego slulecia wyjechali, dziwnym trafem losu nawet ich
        dzieci mowia po polsku( maja tez typowe polskie nazwiska), dzieci Wlochow juz po
        pierwszej generacji po wlosku nie mowia i dopiero 15 lat temu zaczeli sie uczyc,
        aby wloski paszport dostac.
    • Gość: . [...] IP: *.telia.com 06.08.04, 09:37

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka