Dodaj do ulubionych

Ksiega Daniela.

07.04.14, 02:51
Wiara w Boga, wiernosc religii przodkow i opor wobec pokus swiatowej kultury. To na tych podstawach zostalo zbudowane panstwo Izrael.

Nalezy pochylic glowe przed madroscia Zydow.
Obserwuj wątek
    • boavista4 Re: Ksiegi Talmudu 07.04.14, 02:55
      czy moze ktos przytoczyc ciekawe cytaty ?
      • swiblowo Re: Ksiegi Talmudu 07.04.14, 02:59
        Ja moge, ale za pieniadze. :)
    • swiblowo Re: Ksiega Daniela. 07.04.14, 02:59
      Sporo pedryli jest wsrod nich i fundamenty, na ktorych zbudowano panstwo Izrael sa troche ubabrane krwia, wiec przestan pan juz...no wie pan.
      • j.jastrzebiec Mam tobie napisac o innych fundamentach. 07.04.14, 03:03
        Francja, Niemcy, Rosja, Hiszpania, Wlochy maja lapy we krwi ubabrane po same lokcie. Pomysl i o tym czasami.
        • swiblowo Re: Mam tobie napisac o innych fundamentach. 07.04.14, 03:08
          Chetnie poczytam. Zwracam tylko uwage, ze bylo o Izraelu.
    • solaqua.333 panstwo zbudowane na krwi niewinnych dzieci 07.04.14, 03:01
      palestyńskich. To jest madrosc plemienia Israela.
      • j.jastrzebiec Ponoc do macy potrzebuja. Wiec w czym problem? 07.04.14, 03:06
        Kulinarna tradycja w pierwszej kolejnosci. Zejdz z dachu i badz bardziej wyrozumialy.
        • boavista4 Re: Francja, Anglia , mialy okresy 07.04.14, 03:26
          ale Izrael;ici od poczatku dziejow maja albo krew , albo ... za co historia sie im rewanzowala czasami tragicznie. Jastrzebiema wymowke, jezeli Francja mogla i Izrael tez ma prawop do krwi, Teraz mozemy odwrocic, kazdy ma prawo, Czy Hitler mial prawo. Jastrzebiec wpadl we wlasne sidla.
          • swiblowo Re: Francja, Anglia , mialy okresy 07.04.14, 03:40
            Liberalnie :) odpowiem, ze Jastrzebiec ma w pewnym stopniu racje. Pierwsze zdanie w pierwszym poscie - jak najbardziej jestem za. Za konserwatyzmem, bo jak wskazuje historia ma on racje bytu. Ale kiedy troche sie pozna historie tego narodu, to juz nie jest to tak oczywiste, czy swoje panstwo budowali dlatego, ze go nie mieli, czy dlatego, zeby mieli stricte schronienie dla swoich bandziorow.
    • melord syn do tate bankstera.. 07.04.14, 03:27
      tate.....ludzie wplacaja pieniadze do twojego banku i wyplacaja,wciaz biedni
      my mamy wille,jacht,mercedesa...jak to sie dzieje?
      tate na to ,idz synu do lodowki wyjmij kawalek sloniny i ucz sie .....poszedl
      teraz zanies z powrotem,zaniusl...wytrzeszczonymi oczami patrzy na tate i pyta o co mu biegalo?
      tate na to....spojrz synu na swe palce,tluste sa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka