Dodaj do ulubionych

Ale wrzask!

13.05.14, 20:25
Wejdziesz na strone jakiegos polskiego portalu - wrzask,Putin be,Rosja bandyta.Wlaczysz telewizor,a tam to samo.Wejdziesz na forum "Swiat", tu histeria: Putin bezwzgledny mordercaa i przy okazji sprzedal sie banksterzom.Rosja popiera terrorystow,i przy okazji ich ze sprzedala .
W mediach zachodnich nie lepiej.A i dzialania wladz na zachodzie tez nie mozno nazwac adekwatnymi.Zachod gotow wprowadzic bardzo grozne sankcje przeciwko Rosji i wnosi na liste lic,objetych sankcjami ,piekna kobiete.Mam wrazenie,ze juz nikt nie panuje nad ta wojna informacyjna .
W zwiazku z tym mam dla was kawal:
Putin i Miedwiedziew zwiedzaja ruiny Pentagonu .
W pewnym momencie Miedwiedziew mowi do Putina:
- Wladimir Wladimirowicz,a wojne informacyjna my jednak przegrali :-)

Obserwuj wątek
    • mara571 Igor, ty mi lepiej odpowiedz na moje pytanie 13.05.14, 20:27
      forum.gazeta.pl/forum/w,50,150936796,150940807,Igor_mozesz_podac_zrodlo_tego_cytatu_.html
      • igor_uk mara,po wole. 13.05.14, 20:34
        Przeciez wiesz dobrze- zawsze odpowiadam na wszystkie pytania.
    • kzet69 Re: Ale wrzask! 13.05.14, 20:28
      Ocenianie kobiet po urodzie to seksizm... dla mnie znacznie bardziej jest przykre, że kobieta choć bardzo inteligentna, zamiast bronić prawa łamie je.... i to z pełną premedytacją.
      • igor_uk Docenic piekno,nie jest czyms zdroznym. 13.05.14, 20:39
        A w jaki sposob zlamala prawo?
    • nie-tak Re: Ale wrzask! 13.05.14, 20:34
      1igor-uk napisał(a):
      Zachod gotow wprowadzic bardzo grozne sankcje przeciwko Rosj
      > i i wnosi na liste lic,objetych sankcjami ,piekna kobiete.Mam wrazenie,ze juz n
      > ikt nie panuje nad ta wojna informacyjna .
      -------------------------
      Zapomniales dodac o legalizacji narkotykow by globmafijnym bankom zylo sie lepiej.
      • igor_uk Re: Ale wrzask! 13.05.14, 20:43
        Ja wiele czego nie wymienilem,nie-tak. W tym i to,o czym piszesz.
    • eva15 Ale wrzask! No właśnie... 13.05.14, 21:25
      Niech sobie wrzeszczą, napisz lepiej coś tutaj, jeśli coś wiesz w temacie:

forum.gazeta.pl/forum/w,50,150522035,150953553,Co_sie_wlasciwie_dzieje_w_Doniecku_.html
      • igor_uk Re: Ale wrzask! No właśnie... 13.05.14, 22:05
        odpowiedzialem:-)
      • eva15 Re: Chcecie posmiac sie? 13.05.14, 22:07
        Widziałam to już wcześniej. No wyszła na kompletną idiotkę:-)). I pomyśleć, że tacy ludzie narzucają świartu swój punkt widzenia.
        • johnny-kalesony Re: Chcecie posmiac sie? 13.05.14, 23:09
          Ja pomyślałem o tobie ...

Pozdrawiam
          Keep Rockin'
          • igor_uk Kalesony. 13.05.14, 23:14
            Przeciez nie macie pojecia o tym,o czym gadalo sie na filmiku.
            • johnny-kalesony Re: Kalesony. 13.05.14, 23:23
              Komentarz pod tym materiałem jednego z uczestników, przytaczających definicję carousel voting wyjaśnia wszystko. Czyżbyś go - jako wybitny anglista - nie zauważył był?
              Sporo rzeczy nie zauważasz. A ja zauważam, że ty nie zauważasz ... ; )

Pozdrawiam
              Keep Rockin'
              • igor_uk ha,ha. 13.05.14, 23:39
                ja komentarze nie czytalem,bo sluchalem dyskusje.Ty ze,zeby wiedziec o co chodzi,musilaes skopiowac komentarze i wrzucic na google -tlumacz.
                otoz,pajatzyk,oprocz karuzeli,tam jeszcze cos smiesznego bylo.Czy mozesz mnie powiediec co?

p.s. ty nadal nie wiesz,dla czego byli smieszne slowa Psaki o karuzeli.
                • kzet69 Re: ha,ha. 13.05.14, 23:43
                  ale ty jesteś prymitywny manipulator, żenujące, od FSB oczekiwałbym wyższego poziomu....
                  • igor_uk kolejny przyglup,co jezykow obcych nie zna, 13.05.14, 23:49
                    ale glos zabrac musial.
                    • kzet69 Re: kolejny przyglup,co jezykow obcych nie zna, 13.05.14, 23:51
                      bo ci żyłka pęknie :)
                      • igor_uk Re: kolejny przyglup,co jezykow obcych nie zna, 13.05.14, 23:56
                        Ucz jezyki,kzet.Nie bedziesz wychodzic na glupka.
                        • kzet69 Re: kolejny przyglup,co jezykow obcych nie zna, 13.05.14, 23:57
                          Nie zamierzam, nie będę ci robił konkurencji...
                • johnny-kalesony Re: ha,ha. 14.05.14, 10:19
                  Wobec tego - przetłumacz mi treść tej dyskusji. :o)
                  Na co czekasz?
                  Tylko uważaj, żeby nie skończyło się tak, jak wtedy kiedy "tłumaczyłeś" informację nt. podpisania umowy gazowej Chiny-Rosja. Wystarczyło zajrzeć do oryginalnego tekstu angielskiego, żeby przekonać się, jak dalece przypominasz radio Erewań.

Pozdrawiam
                  Keep Rockin'
        • mlody776 Re: Chcecie posmiac sie? 14.05.14, 00:21
          Tak, ona używa określenia "glosowanie na karuzeli" a niema pojęcia co to pojecie znaczy (co jest śmieszne). To tylko dowodzi, ze sama nie przygotowywała oskarżenia, ze referendum z 12 maja "był nielegalne" (np. inne pro zachodnie "były"). Po prostu zapłacili jej a ona stara się robić "dobra robotę" za otrzymane pieniądze (tak ma prace).
          A tu jest o amerykańskich politykach oczami samych Amerykan, żebyście nie myśleli, ze nie wiemy tego, co się z nimi dzieje.
          republicbroadcasting.org/proof-that-most-politicians-and-ceos-are-certifiably-insane/
          • mlody776 Re: Chcecie posmiac sie? 14.05.14, 00:27
            Następny link on ukraine crisis do tematu:
            republicbroadcasting.org/ron-paul-world-can-see-americas-hypocrisy-on-ukraine-crisis/
            • igor_uk mlody. 14.05.14, 00:37
              Wiekszosc krytycznych tekstow o amerykanskich politykach ja znajduje w amerykanskiej prasie i blogach.tak co mnie nie musisz przekonywac do tego,ze Amerykanie dobrze wiedza o tym,gdzie im boli.
              • mlody776 Re: mlody. 14.05.14, 00:51
                To dobrze ze śledzisz nasz prasę itd. Mieszkającym poza Stanami jest ciężko coś wiedzieć o naszym kraju, bo nieznaną często języka i najczęściej żyją propaganda w swoich krajach. Ciągle jest to najlepszy kraj do zamieszkania, ale z nieznanych poza tym krajem powodów. Ale trzeba przyznać, ze ostatnio widać ze mieszkańcy Ukrainy coś o tych powodach wiedza i praktykują je u siebie.
                • igor_uk Re: mlody. 14.05.14, 00:55
                  Szanuje twoj patriotyzm,mlody.
    • komitet.oglupiania.robotnikow Re: Ale wrzask! 13.05.14, 23:21
      Za panią matką idzie pacierz gładko
    • igor_uk A w tym czasie w Stanah. 13.05.14, 23:54
      jakis psychol znow otworzyl ogien po niewinnym dzieciom.Trzech z nich odnioslo rany:
      www.vesti.ru/doc.html?id=1578264&cid=9
      Ale to nie jest powodem dla wrzasku:-(
      • kzet69 Re: A w tym czasie w Stanah. 13.05.14, 23:56
        Znów prymitywna manipulacja... zaniżasz poziom Igor....
        • igor_uk dzieki,kzet. 14.05.14, 00:12
          Za podbijanie moich watkow.
          sensu w twych slowach nie ma,ale liczba wpisow rosnie.Co jeszcze moge oczekiwac od uzytecznego idioty?
      • mlody776 Re: A w tym czasie w Stanah. 14.05.14, 00:38
        Tu jest link ile magazynują amunicji i materiałów wybuchowych rożne agencje w Stanach. Ze wojsko coś tam magazynuje jest raczej zrozumiale ale po co im te materiały? Jak planują je użyć i przeciw komu?
        republicbroadcasting.org/report-state-department-stockpiles-massive-quantities-of-explosives-c4-liquid-explosives-blasting-caps-detonating-cords/
        • igor_uk Re: A w tym czasie w Stanah. 14.05.14, 00:51
          Szykuja sie do wojny domowej,albo,zeby tlumic protesty.
          • mlody776 Re: A w tym czasie w Stanah. 14.05.14, 00:54
            Tak wiemy, ale jak długo nic niema, to takie pytania (dlaczego? po co ?) są kłopotliwe dla nich i pokazują społeczeństwu ich intencje.
            • igor_uk Re: A w tym czasie w Stanah. 14.05.14, 00:56
              Moze wiedza cos na pewno,o czym spoleczenstwo moze tylko domyslac sie.
    • igor_uk Czy chcecie jeszcze posmiac sie? 14.05.14, 00:52
      Tym razem dla znajacych rosyjski.I w tym przypadku wujek googel nie pomoze:-(
      • eva15 Re: Czy chcecie jeszcze posmiac sie? 14.05.14, 10:32
        :-))))))

Popłakać się idzie, nawet Saakę wyciągnięto ....
        • lech.junosza Re: Czy chcecie jeszcze posmiac sie? 19.05.14, 16:20
          eva15 napisała:

> :-))))))
          >
          > Popłakać się idzie, nawet Saakę wyciągnięto ....
          Wujaszek Jareczek wyczyścił swój malutki pistolecik i lada chwila ruszy na Rusa ... .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka